Banuiesc ca vrea un eBook ... Reader.
Si eu eram interesat de unul pina sa primesc Galaxy S-ul care are o aplicatie de citit eBook-uri (in format ePub) si cu care ma descurc foarte bine.
Din ce am citit despre subiect, ai mai multe alternative:
- un dispozitiv dedicat, cu display monocrom - chiar daca nu recomand magazinul din cauza preturilor, uite cam
ce se gaseste la noi;
- un tablet care - printre altele - are si aplicatii dedicate eBook-urilor - aici ai de ales intre "faimosii" Apple iPad, Samsung Galaxy Tab si alte marci mai mult sau mai putin cunoscute si mai mult sau mai putin fiabile; tot aici vorbim deja de sisteme de operare (iOS, Android, Win7). Din categoria asta, pe piata din Romania mi se pare ca
asta are un pret bunicel pentru ce ofera.
Dar daca vrei ceva simplu, ieftin si care sa fie dedicat in principal citirii eBook-urilor si ocazional ascultarii unui mp3 sau vizionarii unui DivX, iti recomand
asa ceva: eu o chestie d'asta vroiam sa-mi iau (si poate o sa-mi si iau). O poti comanda de
aici. Stiu ca e o chinezarie, dar la pretul de 65 Euro (cu tot cu transport), nu mi se pare o paguba chiar asa de mare in cazul in care nu merge (ceea ce nu prea am gasit sa se fi intamplat). Se pare ca are un tip de display care nu este obositor la citirea eBook-urilor, iar formatele acceptate sunt destul de variate (atat pe parte de eBook-uri, cat si audio-video).
Citeste si tu review-ul si comentariile de pe
blogeee si bafta in luarea deciziei !