Autor Subiect: SuzukiClub ROMANIA nu alimenteaza in....  (Citit de 24737 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline heto

Re: SuzukiClub ROMANIA nu alimenteaza in....
« Răspuns #110 : 23.Nov.2017, 12:55:07 p.m. »
   Eu alimentez de la Lukoil(benzina) numai in weekend(aditivata la pret de regular), spal masina la ei si am observat ca statia gpl e foarte solicitata. De ce ii eviti?

Am bagat de la ei si mi s-a aprins martorul de check engine + masina raspundea mai greu la acceleratie. Am primit de asemenea recomandarea de la seful de service sa evit gpl-ul de la lukoil.
  • vitara Passion, 5MT, AllGrip, benzina+gpl

Offline ...

« Răspuns #111 : 23.Nov.2017, 01:33:59 p.m. »
Eu am alimentat de peste tot si nu am simtit nicio diferenta, in afara de pret. MOL e mai scumpa, din ce stiu, si nu prea bag de acolo. Sunt "prieten" cu Petrom si bag destul de des si de la Lukoil. In rest, iubesc mancarea ungureasca si baile lor termale. Apropo, de 1 Decembrie tot la ei imi cheltui banii...

Avand 50% vecini de etnie maghiara, sunt destul de bine vazut in bloc cu Suzuki-ul unguresc. Mi se adreseaza cu domnu' inginer...Eu fiind traducator.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #112 : 23.Nov.2017, 01:47:17 p.m. »
Hai ca v-am pus si moara, ca apa vad c-aveti destula...  :D
Eu alimentez de la Mol, iar cand nu-l gasesc pe-aproape ma duc la OMV sau Petrom. Si am masina ungureasca. Mai am un coleg care ma ia la misto pentru cele afirmate mai sus. ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #113 : 23.Nov.2017, 03:51:08 p.m. »
....sunt curios cati evita mol..... =))
  Am si card la Mol, am si cumparat produse cu punctele adunate. Din pacate Luk e mai aproape de mine decat Mol.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline sfichiu

« Răspuns #114 : 23.Nov.2017, 03:52:08 p.m. »
Eu alimentez mai mult la MOL deoarece am doua carduri la ei: unul de fidelizare si unul de reducere a pretului prin parteneriatul  MOL Romania si IPA Romania.Mai am card si laLUKOIL,alimentand la ei cand nu am in drumul meu un MOL.Nu am avut probleme la masina niciodata din cauza benzinei.
  • VITARA S ,Matiz

Offline boga81

« Răspuns #115 : 23.Nov.2017, 04:19:52 p.m. »
Alimentand de la lukoil am simtit o scadere de putere. Anul asta am bagat la vecinii BG lukoil ecto de 98 si a mers super misto masina, chiar mai bine decat cu ce bag de obicei (doar rompetrol si omv) si a si consumat mai putin. Ceea ce m-a surprins!Atunci stiu ca m-am uitat si nu am vazut ecto de 98 in RO. Acum nu stiu daca e.
Mai nou am facut card rompetrol de debit si bag doar de acolo. La final de luna iti scad 10 bani/litru alimentat.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #116 : 23.Nov.2017, 09:31:32 p.m. »
Eu evit Lukoil din ratiuni subiective: companie ruseasca, nu ma incanta sa le bag bani in buzunar...
Asa fac si eu cu Gazprom-ul. Opresc numai pentru necesități fiziologice.
Dar sunt conștient că este o abordare subiectiva, precum cea a lui Base' care ne sfătuia să nu cumpărăm mărfuri olandeze pentru că s-au opus intrării noastre in spatiul Schengen.
Imi place in schimb sa beau o cafea turcească  (la nisip) in benzinăria azera Socar  de pe centura Buzăului, pe DN2.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #117 : 23.Nov.2017, 09:40:42 p.m. »
Petrom jiului
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline toma

« Răspuns #118 : 23.Nov.2017, 10:20:13 p.m. »
@gabineg, boicotul este cea mai puternica arma a cumparatorului intr-o piata libera

Revenind, topicul se numeste unde NU alimentam...  :D
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #119 : 23.Nov.2017, 10:24:23 p.m. »

@gabineg, boicotul este cea mai puternica arma a cumparatorului intr-o piata libera

Acolo unde conștiința nu trece prin stomac.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro