Autor Subiect: Centuri siguranta  (Citit de 3203 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Centuri siguranta
« : 15.Ian.2011, 05:48:48 p.m. »
Ce parere aveti despre fiabilitatea centurilor de siguranta? Cum s-au comportat in timp?

Am 3 ani si ceva de folosinta si centura de pe partea stanga a inceput sa dea semne de oboseala, adica revenirea in lacas se face mai greu, mult mai incet. Dar nu tot timpul, sunt zile in care revine normal.  :-?
Ignis 1.3 GLX+

Offline Laurentiu

Re: Centuri siguranta
« Răspuns #1 : 15.Ian.2011, 06:11:41 p.m. »
...centura de pe partea stanga a inceput sa dea semne de oboseala...
Ori arcul a inceput sa se slabeasca (vezi foto 1 si 2 de la http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-9/deblocare-centura-de-siguranta/msg84336/#msg84336 ), ori centura se freaca de plasticaraia care o acopera.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #2 : 15.Ian.2011, 08:12:53 p.m. »
^ Merg pe varianta ca s-a slabit arcul, dupa cum se simte, la mana, revenirea. Cu frecatul pe plastic mai putin, cred, doar aceeasi pozitie o avea de noua, nici reglaje noi n-am facut etc. Mai urmaresc o perioada fenomenul.
Multumesc pentru detalii.
Ignis 1.3 GLX+

Offline sanduraveica

« Răspuns #3 : 16.Ian.2011, 01:22:01 a.m. »
     Si la mine s-a slabit arcul si centura pe partea mea revine doar daca o imping. Nu e vorba de frecat, fenomenul e permanent si nu stiu cum sa-l reglez. In iulie voi face 4 ani cu masinuta de noua. Pozele puse de Laurentiu arata tot ce trebuie, da' nu prea indraznesc sa ma apuc de desfacut. Poate la primavara. :-?
« Ultima Modificare: 16.Ian.2011, 01:30:49 a.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline Laurentiu

« Răspuns #4 : 16.Ian.2011, 09:50:28 a.m. »
... nu prea indraznesc sa ma apuc de desfacut. Poate la primavara. :-?
Nu te-as sfatui sa umbli acolo din cauza capselor pirotehnice. Sint extrem de periculoase.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cobra20

« Răspuns #5 : 16.Ian.2011, 05:10:42 p.m. »
Asa cum a zis si Laurentiu, ATENTIE la capsele alea in poza apare un capac galben cu o linie albastra
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline sanduraveica

« Răspuns #6 : 17.Ian.2011, 08:51:17 a.m. »
      Multumesc de lamuriri, acum chiar nu mai umblu acolo!
  • Ignis

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #7 : 18.Ian.2011, 11:53:31 a.m. »
si a mea face la fel .. .insa nu ma deranjeaza ca o las langa scaun :) si se retrage ea
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline danker

« Răspuns #8 : 18.Ian.2011, 05:56:49 p.m. »
- Ma gandesc ca poate iarna si din cauza temperaturii sa mearga un pic mai greu.  :dknw:
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cobra20

« Răspuns #9 : 18.Ian.2011, 09:19:04 p.m. »
Nu stiu, mie face la fel si vara si iarna, parca iarna isi mai revine si intra inapoi mai usor, il las asa decat sa umblu acolo.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130