Autor Subiect: Probleme cu locul de parcare inchiriat de la ADP  (Citit de 6537 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Probleme cu locul de parcare inchiriat de la ADP
« : 25.Nov.2008, 09:52:26 p.m. »
Nu e chiar in trafic....dar puii mei. De sambata nu mai pot parca in locul meu de parcare. De ce? Pentru ca un dobitoc ajunge acasa mai devreme ca mine....si parcheaza fix pe locul meu. In fiecare zi i-am ridicat stergatorul, dar nimic. Am zis ca vreau sa nu fiu taran ca vecinu' meu care in momentu' in care a parcat un astfel de specimen pe locul lui i-a taiat toate cele 4 anvelope :( . In seara asta...plin de nervi i-am dat un sut in anvelopa..si minune are alarma. Am repetat figura de vreo 2-3 ori si am reusit, cred, sa-l indentific si pe propietar. Problema e ca dl propietar (un dobitoc imputit) a iesit pe balcon, a vazut si s-a bagat in casa.

Ce naiba sa fac in situatia asta? Tocmai d-aia am platit un loc de parcare ...ca sa nu fiu nevoit cand ajung acasa sa fac un tur de 30 min pentru a parca.   :dknw:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hugbear

« Răspuns #1 : 25.Nov.2008, 10:03:14 p.m. »
Tocmai d-aia am platit un loc de parcare ...

Cui ai platit? Notifica-l pe "furnizorul de servicii de parcare" ca nu-si respecta contractul (nu-ti pune la dispozitie locul pe care l-ai platit)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 25.Nov.2008, 10:05:36 p.m. »
Pai.....ADP. Locul este rezervat intre orele 22-8, daca nu ma insel.
  • #romaniaelectrica

Offline hugbear

« Răspuns #3 : 25.Nov.2008, 10:07:56 p.m. »
Si ADP-ul nu are serviciu de ridicat masini? Anunta-i ca nu-si fac treaba, si vor trebui sa-l anunte pe imbecil ca daca nu-si muta carutza i-o salta. Ma rog, asa zice bunul simt, nu stiu precis ca eu nu as "cumpara" parcare: e ca si cum as cumpara 2 tone de ploaie!

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline coq

« Răspuns #4 : 25.Nov.2008, 10:47:02 p.m. »
adevarul ca subiectul asta cu parcarile platite la adp, este tare, tare delicat...

Tocmai d-aia am platit un loc de parcare ...
Cui ai platit? Notifica-l pe "furnizorul de servicii de parcare" ca nu-si respecta contractul (nu-ti pune la dispozitie locul pe care l-ai platit)

Nu-i intereseaza pe adp ca tu nu te intelegi cu tertze persoane, ei ti-au dat aprobare pt. loc si gata, o sa-ti spuna ca nu sunt obligati si sa-l pazeasca

Pai.....ADP. Locul este rezervat intre orele 22-8, daca nu ma insel.

...de asta spun delicat pentru ca locul este al tau... dar nu chiar al tau  :D, cred ca totusi intervalul orar este mai mare, nu mai stiu sigur parca era incepand cu 18.00-8.00

Nu sunt genul scandalagiu, nici nu-mi place sa-mi bat joc de masina cuiva... dar totusi eu zic sa-l atentionezi mai clar si anume o copie dupa chitanta ta pe loc alaturi de un text... la alegerea ta...  :D ;) lipite mai intai finutz pe parbriz in dreptul soferului, cred ca o sa-i dea de gandit

P.S. si apropos, poti suna la politia comunitara (ai sa fi surprins cat de receptivi si amabili sunt acum), ii faci dovada ca este locul tau platit si il poate amenda... am inteles chiar in lipsa lui cu vreo mini 500RON
« Ultima Modificare: 25.Nov.2008, 10:55:53 p.m. de coq »
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline hugbear

« Răspuns #5 : 25.Nov.2008, 10:57:50 p.m. »
Nu-i intereseaza pe adp ca tu nu te intelegi cu tertze persoane, ei ti-au dat aprobare pt. loc si gata, o sa-ti spuna ca nu sunt obligati si sa-l pazeasca

Cum sa nu-i intereseze? Care-i scopul contractului? Care este serviciul furnizat de primarie in schimbul sumei achitate? In fond, trebuie sa pui problema simplu: inchiriezi de la municipalitate (intre anumite ore) un spatiu. Tu platesti dar ei nu-ti pun la dispozitie spatiul => incalcarea contractului. ESTE problema primariei sa faca tot ce e necesar sa-si respecte contractul (fie sa angajeze paznic, fie sa ridice autoturismele parcate, deja asta nu mai este problema ta, ca de asta platesti, sa se ocupe altcineva de ea). Evident, solutia amiabila cu biletelul e primul lucru care trebuie incercat, dar ma gandeam ca deja a trecut prin asta fara rezultat...

si apropos, poti suna la politia comunitara ... ii faci dovada ca este locul tau platit si il poate amenda...

Absolut de bun simt! Sper sa se intample asa si in "viata reala". Ar fi super.
« Ultima Modificare: 25.Nov.2008, 11:00:25 p.m. de hugbear »

Offline coq

« Răspuns #6 : 25.Nov.2008, 11:39:27 p.m. »
da ma rog adevarul este ca in tara asta te lupti cu morile de vant, noi facem polemici ne dam cu capul de zid si pe ei ii doare in basca.
Eu ziceam ca asta o sa fie raspunsul daca suni la adp si spui ca locul tau este ocupat... si anume "Pai sunati la politie"

check this out http://www.adevarul.ro/articole/locurile-de-parcare-platite-degeaba.html

si vis-a-vis de politia comunitara... un caz... un amic al meu (clasic el garaj cu inscriptii "Nu Parcati" etc. bizonul lasa masina in fata garajului el vrea sa plece la munca si...), a sunat la politia comunitara au venit in cca. 15 min nu stiu cum intre timp au dat si de propietar, culmea ajunsi acolo cica mai era si un echipaj de ridicari pe drum cu platforma... am zis mai sa fie

LE. sa nu se inteleaga ca tin cu ei sau ca as avea incredere in serviciile lor, dar cred ca merita incercat :)
« Ultima Modificare: 25.Nov.2008, 11:46:24 p.m. de coq »
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline ASZ

Re: Probleme cu locul de parcare inchiriat de la ADP
« Răspuns #7 : 28.Nov.2008, 11:52:29 a.m. »
Daca din cearta dintre 2 personaje are de castigat a 3-a parte .. si acesta este Politia/Primaria/Politia comunitara .. atunci acestia din urma se baga sigur pt. a mai mulge de un ban macar pe unul din cei 2 implicati.
De asta au chitantier la ei .. si masinile de ridicat ajung asa de repede la fata locului.
Asa ca ... daca anunti Politia comunitara .. a 2-a oara bizonul va parca altundeva cu siguranta .. insa s-ar putea ca nici masina ta sa nu fie in siguranta .. pt. ca va cauta sa se razbune cumva ...
Eu as apela la varianta cu copia documentului cu care ai inchiriat locul de parcare completat si cu un text clar si ferm ... iar daca nu da roade ... anuntata Politia Comunitara.

Offline Sony

« Răspuns #8 : 28.Nov.2008, 12:37:59 p.m. »
Trebuie sa fie batut in cap sa se razbune atunci cand ii cunosti masina.
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 28.Nov.2008, 01:52:41 p.m. »
Aseara...evident locul meu de parcare OCUPAT. Nervos....sun la 112. Doamna de la 112 ma redirectioneaza catre sectia de care apartin. Le spun care-i problema mea iar in 15 min apare si echipajul de politie. Acestia imi spun ca din pacate propietarul nu locuieste in zona (era din sectorul 5) si nici nu a lasat vreun numar de telefon. Imi sugereaza sa sun iar la 112 pentru a chema un echipaj de la rutiera pentru a'l amenda pe invidivid. ....de aici a urmat....am sunat de peste 7 ori la 112 si nu a mai raspuns nimeni. :dknw:

ROMANIA....TARA MEA DE VANZARE! CINEVA INTERESAT?
  • #romaniaelectrica