Autor Subiect: sa mai punem cativa caluti pe GV  (Citit de 14936 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cipro

sa mai punem cativa caluti pe GV
« : 01.Ian.2011, 04:36:20 p.m. »
Am intrat intr-o discutie zilele trecute cu un nene care imi admira masina intr-o parcare, ii placea bullbarul si din vorba in vorba a zis ca a mai pus 25 de cai pe masina prin resoftare la o firma care se numeste Top Tuning Nord Italia (www.toptuning.it), 450e. Iti tin softul original timp de 5 ani cat e garantia; il poti repune gratis in perioada asta daca nu iti place cum merge cu cel nou. Zicea ca a castigat 30-40 km la un plin si ca e alta masina, trege bine in depasiri in panta si nu mai are problema pe care o am si eu cateodata ca daca e cam rece nu pleaca, cade in nas, trebuie sa o accelerezi mult. Cred ca in curand o sa le fac o vizita. Astept parerile voastre si daca stie cineva daca exista vreo firma asemanatoare si in Romania.
« Ultima Modificare: 01.Ian.2011, 11:32:44 p.m. de Leutz »
CIPRO GRAND VITARA 1.9 DDIS      PH-19-DDI    FULL PREMIUM

Offline miocrl

Offline dafimoto

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 94
  • Gen: Bărbat
Re: sa mai punem cativa caluti pe GV
« Răspuns #2 : 02.Ian.2011, 06:47:04 p.m. »
poti sa incerci si aici:
http://www.tcm-turbo.ro/index.php/chiptuning/automobile/suzuki

A fost si o oferta in care puteai sa cumperi cu 399 lei un voucher in valoare de 250 Euro.
Practic plateai in loc de 350E (1.9 DDIS) doar 100E+399lei
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDIS / 129 CP / 4x4 CU REDUCTOR / 5 USI

Offline Dragos

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 87
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 03.Ian.2011, 01:03:36 a.m. »
La multi ani ! :D
Si-a facut careva de pe forum resoftare la GV 1.9 DDiS ? Sau prieten/cunostinta..... ? As fi interesat sa vad ce diferenta este intre ele...
Suna bine +29CP, +60Nm :)
GV 1.9  Ignis 1.3
Diesel powered Japs

Offline miocrl

« Răspuns #4 : 03.Ian.2011, 09:27:07 a.m. »
vedeti jurnalul de bord de aici

Offline cipro

« Răspuns #5 : 08.Mai.2011, 02:43:05 a.m. »
am probat azi masina unui prieten si e ceva diferenta la plecarea dupa loc la depasire se simte diferenta.am facut si eu programare saptamana viitoare e 500e dar se merita,tot aici a facut-o si el : www.toptuning.it  .consuma mai putin cu un litru la suta si are un sprint foarte bun.asa trebuia sa vina afara din fabrica,129 cai sunt foarte putini cand esti incarcat si mai si urci.

Offline flotl

« Răspuns #6 : 10.Mai.2011, 08:04:50 p.m. »
Trebuie sa fie si ceva dezavantaje. Nu creste uzura motorului? Consum de ulei in plus?
Eu nu cred ca un producator isi permite sa nu faca modificari de soft care sa scada consumul cu 1 l/100 km.
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDiS / 129 CP / 4X4 / ECHIPARE PREMIUM EDITION (FULL)
Trecut de 130.000 km in februarie 2015.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #7 : 10.Mai.2011, 08:08:18 p.m. »
Intrebare de necunoscator: aceste modificari de soft au ca efect si o schimbare a emisie de CO2? Adica mai exact, o masina incadrata conform emisiilor la Euro 5 poate ajunge in urma acestor modificari sa emita mai mult CO2 si in urma unei masuratori sa respecte doar norma Euro 4?

Offline cipro

« Răspuns #8 : 11.Mai.2011, 08:56:20 p.m. »
rexkrokiDAU nici eu nu sunt cunoscator ,nu stiu sa iti spun ca nu am intrebat,ieri am facut modificarea si masina merge super ,sa modificat mult cuplul schimbi vitezele mai repede nu mai trebuie sa o turezi mult la plecarea dupa loc,etc.mi-a spus doar ca de 10 ani fac serviciul asta si niciodata nu a venit nimeni inapoi sa zica ca a avut probleme la revizie sau altceva.   flotl  dezavantaje nu am auzit sa fie cel care ma trimis acolo are facuta modificarea de aproape 2 ani pe aceeasi masina ca a mea si a zis ca nu a avut nici un fel de problema daca o sa am vreo problema va anunt.si in legatura cu consumul nenea asta de cand are masina isi noteaza tot cost motorina,reparatii,etc. asa a avut certitudinea ca consuma mai putin cu 0,800l-1l%.acum o sa incep si eu sa tin cont de km si moto ca sa fac diferenta.costul e asa si asa dar se merita 450e +TVA.

Offline dcncata

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Galati
« Răspuns #9 : 14.Dec.2016, 06:35:16 a.m. »
Salutare tuturor.
Am intrat intr-o discutie cu baietii de aici
****** reclama gratuita ???   ******
si am constatat ca au cele mai bune preturi, tuningul nu poate fi "citit" la efectuarea RAR-ului, iar saptamana viitoare voi veni cu informatii concrete after tuning.
Plecam de la 109 CP spre 144. Macar de sunat... ;-) suna bine  :good:
« Ultima Modificare: 14.Dec.2016, 09:08:35 a.m. de Leutz »
  • Grand Vitara 2.0 HDI 110 CP