Autor Subiect: Erori de proiectare  (Citit de 20274 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
Re: Erori de proiectare
« Răspuns #130 : 27.Iun.2010, 09:50:47 a.m. »
ridicatul lamelor facut doar in mers pentru a evita inghetarea lor si nu cand sunt deja inghetate pe parbriz.
cand au inghetat solutia lui laurentiu e ce mai buna.

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #131 : 27.Iun.2010, 05:29:34 p.m. »
Reparatiile pentru o zgarietura sunt nemaipomenit de scumpe...

Eu am platit 30 de lei pentru asta la Sara. Nu mi s-a parut asa scump, iar zgarietura nu se mai vede deloc.
Grow up.

Offline Daniel42

« Răspuns #132 : 27.Iun.2010, 08:31:01 p.m. »
Nu stiu de ce este cazul sa va complicati . Este asa de greu sa dati aer cald in parbriz si sa luati un spray de dezghetat ? Eu pe iarna nu am avut nici cea mai mica problema . Ajungeam acasa si luam lamelele . Plecam dimineata , pulverizam spray , aer cald pe pozitia 4 tot in parbriz . Citeva minute si geamul era ca si pus e fabrica . :) Apoi clic si lamelele erau acolo . Simplu si eficient .  ;)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #133 : 28.Iun.2010, 07:36:48 p.m. »
Cine are probleme d-astea, poate incerca reglarea stergatoarelor putin mai sus pe parbriz, decat cea curenta, atat cat sa stea si pe zona unde sufla aer cald.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline rasa

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #134 : 13.Aug.2010, 08:50:03 a.m. »
 De pe locurile din spate privind de-a lungul consolei centrale (cea pe care sunt schimbatorul de viteze, frana de mana, suport pahare etc. si unde se uneste cu bordul) se vede ca nu este fix centrala ci asezata spre drapta cu 2 centrimetrii :baston:
 Daca nu remarcam nu ma deranja ca toata consola centrala este miscata spre dreapta cu 2-3 centimetrii fata de locul in care se uneste cu bordul... acum nu mai pot sa-mi dezlipesc ochii ca-mi sta ca piticul pe creier...

« Ultima Modificare: 13.Aug.2010, 08:52:37 a.m. de rasa »

Offline miocrl

« Răspuns #135 : 13.Aug.2010, 09:00:27 a.m. »
bine ai venit:)

da am vazut asta si eu. oare ce o fost in capul lor? la mine e putin desfacut pe acolo, o sa ma uit daca se poate centra si te anunt :P

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #136 : 13.Aug.2010, 09:26:49 a.m. »
nici nu am observat pana acum, cand ajung la masina ma uit sa vad daca e si la mine ca in poza...

probabil au ales solutia asta pentru a fi mai mult loc pentru sofer,  :dknw: 

Offline miocrl

« Răspuns #137 : 13.Aug.2010, 09:40:06 a.m. »
hehe. or fi pus totul in ordine apoi si-au dat seama ca e prea aproape consola de pedala de acceleratie ceea ce nu e in regula ca poate sa se agate piciorul acolo cu acceleratia apasata.  si au zis.. mutam

Offline bogogica

« Răspuns #138 : 22.Aug.2010, 12:14:55 p.m. »
Mai degraba in poza de mai sus se observa cum consola centrala de pe podea este mutata in partea stanga (deci spre sofer/respectiv pedaier) si nu invers.

Offline LTD

« Răspuns #139 : 23.Aug.2010, 06:38:57 p.m. »
Mai degraba in poza de mai sus se observa cum consola ...
poza nu e facuta exact de pe mijloc si cind vb de 2 cm o asemenea poza te poate induce in eroare... parerea mea...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов