Autor Subiect: Erori de proiectare  (Citit de 20270 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Gen: Bărbat
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
Re: Erori de proiectare
« Răspuns #120 : 24.Ian.2010, 12:26:13 p.m. »
vopseaua pe baza de diluant e doar mai ieftina :P ... lacul de deasupra e acelasi ... zgarieturile sunt din cauza lacului nu a vopselei ...si daca ai un prieten vopsitor iti poate vopsi numai partea afectata, nu toata piesa... dar asa fac cei din service ... ;)
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #121 : 25.Iun.2010, 10:49:20 a.m. »
Din cate auto am avut,vopseaua de pe "SX" mi se pare cea mai "proasta",lacul se zgarie f usor,apar semne de la "pietricele" fffff..... usor cu toate ca o protejez si nu "tin aproape" de participantii la trafic.Probabil ca toate astea inseamna "ECO".

Offline Daniel42

« Răspuns #122 : 25.Iun.2010, 05:13:53 p.m. »
Asa este , vopseaua este de proasta calitate si lacul identic . Si eu am patit la fel cu pietricelele si la fel pastrez distanta ca sa nu ramin fara parbriz > :) Dar degeaba ca , se observa si acum daca te uiti atent mici urme pe unde a sarit pietricica . Asta este . In service iti vopseste elementul cu totul ca sa faca si ei un ban si apoi poate nu le iese tenta de culoare si asa vopsind mai mult creeaza o patina a vopselei ca sa ma exprim pictoriceste , care se observa mai greu .  :D
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline marius34

• Full Member
« Răspuns #123 : 25.Iun.2010, 09:40:07 p.m. »
O alta "eroare" cred ca este si lampa de mers inapoi,NU VEZI MAI NIMIC IN SPATE.
De multe ori folosesc lampa de ceata sa pot parca.
« Ultima Modificare: 25.Iun.2010, 09:45:13 p.m. de marius34 »

Offline miocrl

« Răspuns #124 : 25.Iun.2010, 10:48:55 p.m. »
da e drept si eu o folosesc tot pe aia de ceata. dar nu cred ca lampile de mers inapoi sunt ca sa vad eu mai bine .. ci ca sa vada altii.. adica cei ce vin din spate

Offline marius34

• Full Member
« Răspuns #125 : 26.Iun.2010, 09:19:58 a.m. »
cred ca ar trebui sa fie pentru ambele parti utile.

Offline danezia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #126 : 26.Iun.2010, 01:56:25 p.m. »
O alta "eroare" cred ca este si lampa de mers inapoi,NU VEZI MAI NIMIC IN SPATE.
De multe ori folosesc lampa de ceata sa pot parca.

same here!

Si eu care ma gandeam ca sunt un caz izolat... si mi se pare doar mie ca nu vad mai nimic...

DECI... ce nu imi mai place:
-locul 1, ambreiajul fragil... insa cred ca a fost doar ghinion la mine.
-locul 2, vopseaua (benzina de exemplu o ataca extrem de usor... chiar ca e acuarela). Reparatiile pentru o zgarietura sunt nemaipomenit de scumpe...
-locul 3, stergatoarele... pe fata iarna ingheata bocna si cu greu poti indeparta gheata de pe ele, pe spate umbla pe uscat (si iarna se face desigur bocna)
-optional: vizibilitatea laterala in fata...  i

Offline marius34

• Full Member
« Răspuns #127 : 26.Iun.2010, 05:30:08 p.m. »
 stergatoarele... pe fata iarna ingheata bocna si cu greu poti indeparta gheata de pe ele

Acest lucru il poti rezolva atingand rapid si usor comutatorul pentru stergatoatre in sus,atat cat sa se miste stergatoarele putin pe parbriz in sus.
Acestea ajung in zona parbrizului incalzit si "stop necazuri". :D

Offline Laurentiu

« Răspuns #128 : 26.Iun.2010, 06:00:38 p.m. »
stergatoarele... pe fata iarna ingheata bocna si cu greu poti indeparta gheata

Acest lucru il poti rezolva atingand rapid si usor comutatorul pentru stergatoatre in sus,atat cat sa se miste stergatoarele putin pe parbriz in sus.
Facind chestia asta in citeva rinduri, risti sa ramii fara "fisia" care efectiv sterge parbrizul.

Se poate si cum spui tu dar numai dupa ce torni putin alcool sau lichid de parbriz pt iarna pe lamele stergatoarelor.
« Ultima Modificare: 26.Iun.2010, 06:03:25 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

« Răspuns #129 : 26.Iun.2010, 06:59:33 p.m. »
Facind chestia asta in citeva rinduri, risti sa ramii fara "fisia" care efectiv sterge parbrizul.

Adica exact asa ... si treaba asta s-a intimplat cu toate ca eu niciodata nu l-am miscat pe geamul inghetat  :( :( :(
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: