Autor Subiect: Alarma sonora centura de siguranta  (Citit de 18101 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mammut

Re: Alarma sonora centura de siguranta
« Răspuns #40 : 06.Apr.2010, 10:46:27 p.m. »
Daca vreti neaparat sa nu purtati centura si sa scapati de beep-uri, cautati la dezmembrari auto o centura si taiati sistemul de prindere (nu stiu cum sa-l numesc, catarama bla bla) si gata. Il lasati bine merci sa stea acolo mereu, dar daca sare airbag-ul si nu aveti centura e naspa.

Offline Sorin

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #41 : 06.Apr.2010, 11:11:09 p.m. »
Mai simplu si elegant sunt acele "capete de centura" din plastic care se gasesc in mag. si au un pret de 5 lei/set(2 buc.)
  • sedici 1,6 emotion 4x4 VVT febr.2008/ SX4 S-Cross Hybrid 1.4 Spirit Allgrip Energetic Red mai 2020

Offline bogogica

« Răspuns #42 : 24.Mai.2010, 05:29:06 p.m. »
tocmai am trecut printr-un accident la care nu purtam centura de siguranta, aflandu-ma pe scaunul din dreapta soferului, si pot spune ca nu a fost naspa deloc ca nu am purtat centura, ba din contra, nu am avut absolut nici o vanataie, spre deosebire de sofer, care a avut centura si din cauza careia a capatat niste vanatai frumusele de la actiunea acesteia.

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #43 : 25.Mai.2010, 08:04:57 a.m. »
Dar daca avea viteza si mai mare si zbura prin parbriz.?.. Avea vantai si mai mari si mai multe. Si poate si mai grave. E adevarat ca te invineteste centura, dar de multe ori iti salveaza "fiintarea pe acest pamant" :) pace

Offline Batranul

« Răspuns #44 : 25.Mai.2010, 12:19:26 p.m. »
spre deosebire de sofer, care a avut centura si din cauza careia a capatat niste vanatai frumusele de la actiunea acesteia.

Nu vreau sa ma gandesc cum i-ar fi stat cu cateva coste fracturate daca dadea cu trunchiul de volan (ori chiar cu dintii de volan...i-ar fi stat cool, ah?)
Serios acu, va rog sa va ganditi de 2 ori cand scrieti despre chestiuni care tin de siguranta.

fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline adir

« Răspuns #45 : 28.Mai.2010, 01:25:40 p.m. »
Si eu cand saream cu parasuta ma alegeam cu vanatai de la chingi. Ma gandesc ca daca saream cu hamul avand chingile desfacute, nu mai faceam vanataile alea  :D
  • SX4

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
  • Gen: Bărbat
« Ultima Modificare: 08.Iun.2010, 01:36:42 p.m. de joesewer »
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline miocrl

« Răspuns #47 : 14.Sep.2010, 10:44:25 a.m. »

Offline bogogica

« Răspuns #48 : 14.Sep.2010, 10:24:39 p.m. »
Daaa..dar eu intre timp m-am obisnuit sa imi pun centura, tocmai pentru a scapa de exasperarea de sunet orbital de enervant.

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #49 : 17.Sep.2010, 04:34:12 p.m. »
Swift 2005.Asa arata sub scaunul meu,ca ma termina psihic sunetul.
Folosesc centura pt ca altfel sunt buna de plata,dar daca ar fi dupa mine nu mi-as pune niciodata.(am supravietuit un accident datorita faptului ca NU aveam centura pe dreapta,iar soferul care a zburat pe usa a scapat si mai usor ca mine din cauza ca a zburat din masina inainte de impact cu solul)

CONCLUZIE : PURTATI CENTURA DE SIGURANTA,CA ALTFEL VA AMENDEAZA GARCEA!