Autor Subiect: Ati fost cuminti? Ce v-a adus Mos Craciun?  (Citit de 11527 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Hms

Re: Ati fost cuminti? Ce v-a adus Mos Craciun?
« Răspuns #80 : 25.Dec.2019, 05:12:27 p.m. »
Pentru cei mai putin norocosi...
  • Suzuki Baleno 1.2 HYBRID B-TOP

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #81 : 23.Dec.2020, 03:14:48 p.m. »
Mi-am comandat pe multibonus.ro o masina de facut paine de la Heinner, pe baza punctelor acumulate in ultimii doi ani plus o diferenta in bani.  Consoarta isi doreste sa facem paine si cozonaci. Asta nu insemna ca este doar cadoul ei. Are parfumul YSL. 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #82 : 23.Dec.2020, 04:49:28 p.m. »
Mi-am comandat ...o masina de facut paine de la Heinner,....  Consoarta isi doreste sa facem paine si cozonaci.
   Foarte frumos, stie-ce-stie ! Doar ca n-o sa-ti mai placa cea din magazin. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #83 : 23.Dec.2020, 04:53:54 p.m. »
Sigur ca nu!  Cea mai ieftina din magazine costa 249 lei.  Eu am fost de acord sa platesc o diferenta de 160 lei.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #84 : 23.Dec.2020, 07:14:02 p.m. »
Sigur ca nu!  Cea mai ieftina din magazine costa 249 lei.  Eu am fost de acord sa platesc o diferenta de 160 lei.

Sa o folositi sanatosi si cu placere! Si eu am vazut ceva promotie, dar nevasta-mea a fost impotriva  :dknw:
@enicky zicea ca nu o sa iti mai placa painea din magazin, nu aparatele disponibile in magazin ........Dar e bine ca ne-ai spus preturi, sa stim cum ne orientam
Asteptam impresii si despre performantele / produsele ei (masnii)  ;)
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

The following users thanked this post: gabineg

Offline enicky

« Răspuns #85 : 23.Dec.2020, 07:38:26 p.m. »
@enicky zicea ca nu o sa iti mai placa painea din magazin, nu aparatele disponibile in magazin ........
Asteptam impresii si despre performantele / produsele ei (masnii)  ;)
  Exact, despre paine ziceam!  Si se prepara seara, astfel incat s-o scoti din masina chiar inainte de culcare, ora la care sa nu mai fi tentat/nevoit sa mananci paine calda. A doua zi rece e mult mai buna(pastrata o noapte intr-un prosop).

Pentru cozonac va fac cadou o reteta simpla si usoara(dupa opinia sotiei), povestita de un baiat simpatic :
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: gabineg, FritzVonSpritz

Offline remarque

« Răspuns #86 : 25.Dec.2020, 07:14:09 p.m. »
Am avut de vreo 10 ani o mașină de făcut pâine de 1,5 kg Moulinex, a fost folosită intensiv, recent a clacat, dusă la un meseriaș în care chiar am încredere acesta mi-a zis: Dom'le, mecanismul de transmisie (din roți de plastic) e dus, cuva e terminată, suporții de prindere ai mecanismului în carcasa de plastic sunt carbonizați de la numărul mare de cicluri de încălzire.

Așa că mi-am luat o mașină de pâine nouă, Tefal, tot de 1,5 kg. Cadoul meu. Diferența majoră e că are două rezistențe pentru încălzire, total 1600 W în timp ce mașina veche avea 800 W. Face pâinea mai repede și o coace cu ceva mai uniform. Dar e mai energofagă.

Da ambiția a fost mare și mi-am reparat singur mașina veche, am făcut-o bucăți, am schimbat roțile de plastic uzate, am cumpărat o cuvă nouă, am improvizat niște suporți pentru prindere mecanism care să reziste la temperatură mare, merge perfect acum, așa că ieri am făcut două pâini în paralel la cele două mașini, au ieșit foarte bine amândouă, una a fost pentru noi, cealaltă a fost destinată unor prieteni.
« Ultima Modificare: 25.Dec.2020, 07:26:06 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline jante.otel

« Răspuns #87 : 25.Dec.2020, 09:21:46 p.m. »
Salut,
Mie mi-a adus Mosu' un ceai Butterfly Pea - ca-mi doream sa fac paine cu maia albastra (ca toti vorbeati de masini de facut paine) - si o jacheta de vreme rece de dat cu bicicleta; la naiba, asta ma obliga sa-ncalec iar in șa!... O s-o fac de dragu' "individului" 🙂
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #88 : 27.Dec.2020, 12:19:44 a.m. »
Un pulover si o cămașă. Așa de cuminte am fost...ca de când m-am mutat in Suedia tot fac cozonacii familiei. N-am robot. Știți, e adevărat ca după o vreme începe sa-ți placa...ca orice lucru pe care îl faci si este apreciat!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #89 : 28.Dec.2020, 08:57:03 a.m. »
O tabachera austriaca IMCO de inox, daca tot folosesc si o bricheta IMCO fabricata in 1931.
Tabachera vecehe era uzata moral...

The following users thanked this post: Costique