Ce norocos esti cu asa colege.
Cum intre timp nu am stat degeaba, hai sa ma laud.
Dupa ce am spalat si curatat bine soricul de pe adidasi si ciolan
le-am pus la fiert intr-o oala mare cu apa rece si sare. Apa am pus cam cu doua, trei degete peste carne.
Am pregatit intre timp usturoiul si boiaua.
Cand a inceput sa fiarba am facut focul mic, sa fiarba incet si am luat din cand in cand spuma ce s-a creat deasupra.
Pana a fiert carnea am mai jucat cateva misiuni la Call of Duty
Cand carnea a fost gata, adica se dezlipea usor de pe os am luat oala de pe foc, si am dat jos carnea de pe oase, am maruntit-o si am amestecat-o cu usturoiul (pana la urma s-a dovedit ca am curatat prea mult usturoi da nu-i nimic, ramane pentru maine cand urmeaza tura a doua de gatit)
si am pregatit farfuriile.
Intre timp zeama in care a fiert carnea s-a racit putin, am luat cat am putut grasimea de deasupra si am strecurat-o printr-o sita iar apoi am pus-o in farfurii peste carne.
Si pana aflu rezultatul final, adica se incheaga sau nu
mi-am deschis o bere.
Revin cu amanunte despre produsul final, dupa ce se racesc.