Autor Subiect: Covorase pentru Jimny  (Citit de 3840 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline VAXXi

Covorase pentru Jimny
« : 14.Dec.2010, 04:48:57 p.m. »
Pun aici, ca poate mai e cineva interesat.

Studiam piata pentru covorase de Jimny, ca cele curente s-au hartanit de tot (plus ca erau de mocheta, si pe iarna nu-s o solutie fericita). Am dat o tura prin Autovit, da' in dulcele stil romanesc toti aveau fix aceleasi modele, predominand "Volcsvagăn" si Logan desigur. Daca la Suzuki mai percutau, cand le ziceam de Jimny se uitau ca melcu'n priza.

Asa ca pan' la urma gasisem la Rimi modelul universal #1, si-am dat comanda pentru ele. De la firma mi-au recomandat modelul Special 1, nitel mai scump dar mai elegant totusi (primele aratau cam de tractor intr-adevar), care sunt speciale de Jimny, se potrivesc perfect-perfect pe podea (fara sa decupez nimic) si au suruburi de prindere in mocheta.

Le recomand, foarte multumit de ele.
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline unde

Re: Covorase pentru Jimny
« Răspuns #1 : 16.Dec.2010, 10:09:39 a.m. »
 Eu am luat masina cu tot cu covoare de cauciuc.
 Intre timp am luat niste huse de off-road (dintr-o bucata) Town&country covers pentru scaunele din fata si o tavita pentru portbagaj tot de la Riming.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline jimnyflo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 85
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #2 : 03.Mar.2011, 10:19:35 a.m. »
Asa ca pan' la urma gasisem la Rimi modelul universal #1, si-am dat comanda pentru ele. De la firma mi-au recomandat modelul Special 1, nitel mai scump dar mai elegant totusi (primele aratau cam de tractor intr-adevar), care sunt speciale de Jimny, se potrivesc perfect-perfect pe podea (fara sa decupez nimic) si au suruburi de prindere in mocheta.

Le recomand, foarte multumit de ele.

Salutare,

Cand ai timp, poti sa pui niste poze cu covorasele de la Rimi ? Ma intereseaza cat de mult acopera din mocheta.
Vad ca nu au margini inalte. Probabil ca sunt manufacturate de ei - au cauciuc din care decupeaza pe modelul dorit, apoi pun marginea aceea de imitatie de piele. Ai luat cu mocheta in zona calcaiului sau cu cauciuc ?
Nu curge mizeria pe margini ? Se pot spala cu presiune la spalatorie ? Nu se deterioreaza marginea ?

Mersi.
fost proprietar de Jimny

Offline VAXXi

« Răspuns #3 : 03.Mar.2011, 04:19:19 p.m. »
Ie-te-le:

Ale mele sunt cauciuc integral, n-au nici margine de piele nici mocheta la sofer. Nu sunt din acelea "universale si decupabile", sunt turnate asa. Nu curge absolut deloc mizeria, desi iarna asta m-am urcat cu bocancii murdari in toate felurile n-a curs nici o picatura pe langa covorase (treaba aia cu celulele chiar merge). Nu stiu de spalat cu presiune, eu le spal pe cont propriu si n-au avut nici pe naiba; fiind practic o mare bucata de cauciuc nu vad de ce s-ar strica.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 03.Mar.2011, 04:25:38 p.m. »
Asa-s si ale mele (tot de la Rimi), doar "design-ul" e cu romburi. Foarte multumit de ele.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline jimnyflo

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #5 : 03.Mar.2011, 09:13:55 p.m. »
Va multumesc pentru promptitudine.

fost proprietar de Jimny

Offline VAXXi

« Răspuns #6 : 14.Mar.2011, 05:30:23 p.m. »

Offline jimnyflo

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #7 : 14.Mar.2011, 09:37:12 p.m. »
Da, foarte interesante - poti sa lasi sa stea apa si noroiul acolo, si sa creasca si broaste.  :D
Dar astea sunt intradevar covorasele la care visam.
fost proprietar de Jimny

Offline VAXXi

« Răspuns #8 : 15.Mar.2011, 06:38:47 p.m. »
Eu stiu pe unde umbla posesorii de Jimny ?

Daca nu alea, uite o varianta mai soft, dar nu atat de soft precum cele de la RIMI: http://www.formula4x4.co.uk/shop/suzuki-jimny-universal-fit-rubber-mud-mats-front-and-rear-set/