Autor Subiect: Totul despre masini inmatriculate in Bulgaria (sau de inmatriculat)  (Citit de 20656 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
Avand in vedere ca sunt paralel cu subiectul si a aparut o oferta interesanta pentru o vitara care e inmatriculata in bulgaria ... incep sa ma documentez.

La o masina inmatriculata in bulgaria:

- cand cumpar masina pe ce nume e ?
- platesc impozit la ei?
- platesc rca tot la ei ?
- itp ?
- exista o firma care se ocupa cu asa ceva ? (si de incredere)

Cu siguranta mai am intrebari... mai caut si eu dar astept si sfaturi din partea voastra (mai ales forte care ai deja o masina inmatriculata in bulgaria)

Mersi  B-)

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Totul despre masini inmatriculate in Bulgaria (sau de inmatriculat)
« Răspuns #2 : 10.Dec.2010, 11:49:08 a.m. »
Bafta! :-))
Go Terios!!!:)

Offline shpeedy

« Răspuns #3 : 10.Dec.2010, 11:50:33 a.m. »
Recarosarea nu e o solutie ?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #4 : 10.Dec.2010, 12:09:17 p.m. »
din cate stiu eu, sper sa nu ma insel, la bulgari itp-ul se face anual...

Offline VAXXi

« Răspuns #5 : 10.Dec.2010, 01:23:48 p.m. »
Era de asteptat ca treaba asta cu inmatricularile pe Bulgaria sa nu tina la nesfarsit; parerea mea e c-a fost (ca de obicei) o manevra :)

Ca fapt divers, faza povestita de un prieten: un tip isi ia un BMW cu motor mare, evident si-o inscrie pe bulgaria, se ocupa nustiucine de acte, primeste toate hartiile si circula multumit cu ea, pana cand un coleg de-al lui care stia sa citeasca chirilica lor vede actele masinii. Si ii zice astuia: "tu stii ce scrie in hartiile astea ?" Tipul inocent "pai datele masinii, ce sa scrie", iar colegul ii raspunde: "da, scrie ca ai o masina DE CALCAT marca BMW inregistrata la notariat". Asa ca, nu mersi.
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline BXXENL

« Răspuns #6 : 10.Dec.2010, 01:32:46 p.m. »
Am auzit ca exista firme specializate in asa ceva acum, care se ocupa de tot, dureaza 2-3 zile, costa mai mult ca pe vremuri, dar e mai legal si mai sigur asa. Daca nu platesti anual asigurare, itp si ce taxe or mai avea ei, te denunta baietii si suporti consecintele.
  • SX4 1.5
Alex

Offline sfichiu

« Răspuns #7 : 10.Dec.2010, 06:35:32 p.m. »
este si la noi in oras un tip( cica reprezinta o firma)care se ocupa cu imatriculari de masini BG.Mereu isi face anunt in ziare locale +ca are o masina unde pe toate geamurile isi face reclama cu imatricularea de BG.Cred ca are sau a avut cava clienti deoarece multe masini cu nr. de BG prin targul Sucevei..
  • VITARA S ,Matiz

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #8 : 10.Dec.2010, 11:15:28 p.m. »
Informez electoratul că în municipiul Iași, parte din autobuzele RATP (propietar este probabil primăria care "iesti ăi") sunt înmatriculate în Bulgaria vecină și prietenă.
Deci se poartă și la case mai mari... :dknw:
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Forte

« Răspuns #9 : 11.Dec.2010, 12:26:28 p.m. »
Este cea mai buna solutie! Si pana nu dau bulgarii o lege care sa interzica acest fenomen sau sa-l faca nerentabil pana atunci va exista!
Am 2 masini si niciodata nu m-a oprit politia, am acte in romana si bulgara. Pentru linistea mea am platit in RO 100 ron si am tradus toate actele din BG in RO, care oricum ei ti le dau asa! ITP-ul, RCA-ul si TALON-ul sunt formulare internationale care sunt o parte scrise in engleza!

Nu mai cititi ziare, nu va uitati la stiri ... doar traiti ... pentru ca altfel sunteti doar o masa de manipulat! Traiti clipa de clipa ... nu doar la 4 ani la urne!

De pe club4x4:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59105-Am-inmatriculat-o!-In-Bulgaria...
http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53823-Inmatriculare-BULGARIA-Intrebari-Raspunsuri-amp-Exemplificari
http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56389-Lege-anti-inmatriculare-Bulgaria-mit-sau-realitate