Autor Subiect: Unde gasesc ?  (Citit de 11425 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Unde gasesc ?
« Răspuns #20 : 22.Mar.2009, 09:47:40 p.m. »
In Carrefour-ul din Polus am vazut ceva becuri Philips.

Sunt VisionPlus +50 dar Xtreme Power + 80 nu am gasit. O sa mai incerc pt ca e singurul loc unde am vazut Philipsuri.
   Merci mult ASZ.

Asa este, din pacate este singurul loc unde am dat si eu de Philipsuri prin Cluj. Am fost ieri sa cumpar 2 buc (vroiam cele Premium +30% care costau ~12 lei) ... dar nu mai erau ... decat cele cu + 50% ... si ceva cu Blue light (~40 Lei / buc), asa ca ma decis sa mai astept (la un condus noicturn am realizat si eu ce beculete slabe sunt montate de fabricant)

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #21 : 23.Mar.2009, 12:02:40 p.m. »
  Are cineva montate pe SX  Philipsuri H4? As fi curios sa aflu cateva detalii lagate de acest aspect pt a-mi fi mai usor sa iau o decizie, pt ca momentan tot oscilez intre VisionPlus si Xtrem Power.  Ma poate ajuta cineva legat de acest aspect?
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
« Răspuns #22 : 23.Mar.2009, 08:13:44 p.m. »
Eu mi-am inlocuit la masina de doar 7 zile becurile chioare din fabrica (Osram Bilux) cu Osram Sylverstar (+50%) si intr-adevar, vad. Lumina este acum alba, nu galbuie cum era inainte. Oricum, inainte sa schimb becurile am ridicat si farurile nitel (nu din butonul interior care oricum era pus pe 0, deci la maxim) ci de la motorasul farurilor (este la fiecare deasupra motorasului un fel de surub care se poate regla cu o cheie hexagonala mai sus sau mai jos decat limita maxima sau minima cu care vin chipurile reglate din fabrica) si tot n-am reusit sa vad mare lucru, de aceea am decis sa inlocuiesc becurile  :good: Poate la unguri sau in UE pe autostrazi nu-s caini sau carute ca la noi (de fapt noi nici autostrazi nu avem), deci trebuie sa ne ridicam putin mai sus luminile  :baston: Acum bat in lung, cam cu aproximativ 30% mai mult decat inainte.

O pereche m-a costat 40 RON luat dintr-un magazin auto cu sigiliu (ca la tigari) pe cutie.
« Ultima Modificare: 23.Mar.2009, 08:16:24 p.m. de emanu900 »
SX4 1.5 SE

Offline Cristi

« Răspuns #23 : 23.Mar.2009, 08:48:02 p.m. »
  Are cineva montate pe SX  Philipsuri H4? As fi curios sa aflu cateva detalii lagate de acest aspect pt a-mi fi mai usor sa iau o decizie, pt ca momentan tot oscilez intre VisionPlus si Xtrem Power.  Ma poate ajuta cineva legat de acest aspect?

Am eu Xtreme power. Sunt foarte bune. Nu se compara cu xenonul, dar sunt multe superioare celor stock. Pentru ca 99% din kilometri ii fac in Bucuresti, eu nu le-am ridicat deloc, deci bat la fel de jos ca cele stock.

Smecheria e ca lumina lor e constanta pe toata distanta acoperita, nu scade incet incet. La cele stock la distanta maxima (cca) 30m lumina e parca de lumanare sau lampa de noptiera, pe cand la Philips au aceeasi intensitate ca la apropiere. Merita investitia pe deplin.
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #24 : 23.Mar.2009, 11:21:59 p.m. »
Ne poti pune cateva poze ?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline redippy

• Full Member
« Răspuns #25 : 23.Mar.2009, 11:58:26 p.m. »

Cristi de unde le-ai luat Xtrem Power? Esti multumit de ele?
« Ultima Modificare: 24.Mar.2009, 12:03:00 a.m. de redippy »

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #26 : 24.Mar.2009, 09:44:10 a.m. »
@redippy: Tocmai ieri am luat eu 2 buc. H7 X-treme Power din Carrefour. Pret: 55 lei / buc.
Pot sa spun ca am avut un pic de noroc, pentru ca erau ultimele  :)
Cauta deci in Carrefour si daca nu gasesti incearca si Metro, Selgros si altele din astea...

Offline enderpost

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • SX4 4WD 1.6 GS
« Răspuns #27 : 24.Mar.2009, 09:46:11 a.m. »
Philips Extreme Power am pus si eu de ceva timp. Se vede diferenta intr-adevar. Din pacate nu am facut poze before / after pentru exemplificare. Din cite am mai citit pe aici ar avea durata de viata mai scurta, dar chiar si asa merita !!

Offline redippy

• Full Member
« Răspuns #28 : 24.Mar.2009, 09:53:19 a.m. »
    H7 am vazut si eu in Carrefour dar din nefericire eu am nevoie de H4, iar pe H4 se gasesc doar Vision Plus si ceva imitatii de xenoane de la Philips. In resul hipermarketurilor se gasesc doar chinezarii, Japar xenon (indiene) si ceva ieftinaturi de la General Electric. Ramane sa mai incerc in Carrefour ca poate mai baga marfa. Daca nu, o sa iau Vision Plus.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #29 : 24.Mar.2009, 11:16:47 a.m. »
Chiar daca e putin off, nu ma pot abtine: oare de ce producatorii nu doteaza din fabrica masinile cu aceste becuri "minune" ?