....cand "juriul "
Salut Sorin sau sa zic "Salut un "unul"?" Nu, prefer prima varianta pentru ca eu nu vreau sa te persiflez asa cum insinuezi tu folosind cuvantul juriu intre "". (apropo acel "juriu" este de fapt baiatu' care a organizat
toata intalnirea si reprezentantul celor care au oferit "premiile" pentru joaca cu Jimny) Intalnirile SuzukiClub organizate de mine sau de altii au avut ca tema principala INTOTDEAUNA masinile Suzuki (ca si pretext) si buna dispozitie. Nu stiu daca ai vazut tu pe undeva daca s-a amintit de vreun premiu...daca da, sa-mi arati si mie te rog frumos (si nu numai la intalnirea de care discutam sau la precedentele).
Concursul amintit de tine s-a vrut inedit inca din momentul in care i-am ales numele "Ataca-l pe JIMNY!" Trebuie sa recunosti ca nimeni nu si-a imaginat ce o sa urmeze. Ineditul a continuat si in momentul in care am dat premiile (ma repet..premiile vin ca un bonus si nu sunt o regula pentru intalnirile SuzukiClub) unde stiam deja (poate aici a fost greseala mea ca n-am anuntat...dar daca as fi anuntat unde ar mai fi fost competitia?) ca le vom da' pe dos.
Momentul de care tu amintesti, ma refer la "deliberare"...ca probabil tu asta zici ca s-a intamplat atunci cand am plecat, a fost de fapt dedicat recuperarii premiilor de prin camerele de hotel si scrierea diplomelor de doamna Bilciu - doamna pe care n-o gaseam si de aceea ne-am lungit cam mult.
Impreuna cu @bilciu am castigat acest concurs cu "Ataca-l pe Jimny" dar am concurat de fun si nu pentru premii, iar de altfel am castigat si premiul pentru "Cea mai tare masina" si totusi am cedat premiul temerarului Splash, @SGD.
Sper sa intelegi ca aici suntem o comunitate de oameni pasionati de tot ce inseamna Suzuki si "Way of Life" si nu ne intalnim pentru premii marete ci pur si simplu pentru buna dispozitie si impartasire impresii.
Daca ti-ai creat impresia ca as avea ceva personal cu tine, iti confirm ca nu am nimic de impartit cu tine si ca imi place compania ta, de fapt a voastra (a ta si a sotiei tale)