Legat de slogan, tanti de la BlueAir a primit doar sloganurile, nu si userul
Salve!
Dupa un weekend inceput nasol vineri dimineata cand am botit Teriosul (destul de nasol in prima faza) in bot ,lucrurile au inceput sa revina usor ,usor la normal
@lucianer eu ma bucur ca n-ati ratat si intalnirea asta. Regret ca nu i-am avut alaturi pe toti ceilalti dintre care ii amintesc pe cei care desi erau in lista participantilor nu au mai reusit sa ajunga din motive obiective: @danker, @Forte, @costin10, @meg, @tribalro (care nu ratase nicio intalnire pana acum)
Pesonal m-am simtit minunat si nu pot sa zic decat ca sunt tare mandru si fericit ca fac parte dintr-o gasca asa frumoasa.
Pe scurt, intalnirea a fost cam asa:
1. Vineri la ora 17:00 (aproximativ 17:00 ca eu n-am ajuns chiar la fix, @Wol o fost primu') ne-am intalnit cu mic cu mare (cel mai june din parcare fu' Luca) si nerabdatori, pe la un 18:00, dupa ce am lipit fulgii pe masini ne-am indreptat spre Harghita-BAI. De ce nerabdatori? Pai cei care erau deja acolo (@sx4 sedan 2009, @rexkorkiDAU, @B100UKA, @Marian Savulescu, @Alina UMR) ne anuntasera deja ca vom gasi ceea ce cautam....ZAPADA!
Seara..ne-a gasit pe un drum destul de anevoios, mai ales dupa ce am parasit jud. Brasov. Din pacate iar i-am cam suparat pe cei din coloana...si nu de putine ori am auzit "Cristi las-o mai incet!". Pentru ca nu am apucat sa o fac acolo (de...am fost destul de emotionat) imi cer scuze pe aceasta cale daca v-am
calcat pe bec cu stilul meu mai
deosebit de condus....Tot ce imi doream e sa ajung mai repede
Cand am intrat pe drumul spre Harghita-BAI masinile noastre au inceput sa se scalde in zapada ce cadea neincetat....Acest lucru s-a repetat pana cand aveam sa plecam din zona
.
Desi in parcarea hotelului ne asteptau una bucata Suzuki Swift (@dann) si una bucata Suzuki WAGON R (@B100UKA) 2 masini din grupul ce a plecat la ora 17:00 nu au reusit din prima sa ajunga la
Hotel Ozon din prima incercare. Ne-am dat seama in scurt timp, desi facusem rost de lanturi de la baieti (Multumesc @B100UKA si @dann pentru ajutor) ca habar n-avem sa punem niste lanturi
- cu aceasta ocazie ii lansez lui @mxxa invitatia de a face un tutorial video cum sa montam lanuturile - eu ma bag cu filmatu' si ce altceva mai este nevoie. Dupa ce fetele @Zooky si @FloriM ne-au aratat ca sunt mai indemanatice ca noi barbatii au venit 2 neni de la
Hotel Ozon si au terminat cu bine ce incepusera fetele.
In tot acest timp a ajuns la hotel si nea @SGD care fara sa opreasca la noi astia neajutoratii a trecut in mare tromba si nu s-a mai oprit decat in parcarea hotelului.
La hotel ne astepta o gustare, gustare care a venit la fix pentru ceea ce a urmat
...pe Fast Forward chat, drinks and snowball fight and again drinks & chat.
2. Sambata....desi ne-am trezit destul de greu dupa ce am servit un mic dejun delicios
am facut echipe cine cu cine merge si am plecat spre necunoscut. Ce era necunoscutul? Snow tubing...dupa cum bine a exemplificat @Khaos intr-un filmulet mai sus. Cum sa descriu eu aceasta activitate...sa spunem viteza si adrenalina! Cu greu am reusit sa ne urmim catre punctul 2 din itnerariul nostru si anume
Lacul Sfanta Ana unde am reusit sa ajungem dupa o scurta discutie mai mult sau mai putin prietenoasa cu cei care administreaza rezervatia pana aproape de lacul Sfanta Ana. Drumul spre singurul lac vulcanic din Romania este absolut feeric iarna! De fapt o sa vedeti...cand vor mai aparea imagini si filmulete (eu o sa intru in posesia lor Miercuri...dupa care o sa fac si un DVD pentru cine doreste cu poze si secvente video de la aceasta intalnire).
De altfel, in editia tiparita a
AutoExpert din luna Martie veti gasi un scurt editorial despre aceasta intalnire imbogatit de cateva fotografii.
Aici, lacul Sf. Ana, desi ne-am urnit greu, am facut 4 echipe si ne-am apucat sa infaptuim practic intalnirea de iarna, adica Omul de zapada SuzukiClub. Din punctul meu de vedere propriu si personal cel mai original mi s-a parut cel care avea scris pe spate din crengute de brad SUZUKI
Atmosfera a fost super, echipele au intrat super bine in rol si competitia a fost la cel mai inalt nivel.
Dupa ce am facut o scurta sedinta foto cu oamenii de zapada cu greu ne-am despartit de ei si am plecat spre Hotel Ozon.
Odata ajunsi la hotel toata lumea infometata fiind dupa o zi plina, astepta cu mare interes
ceea ce unii ar numi "potol gretos"
Cina a fost un deliciu, personal am fost foarte incantat de supa gulas
Ce a urmat? A urmat un mini foc de tabara sau cel putin nu a fost asa cum ma asteptam eu. Dupa ce ne-am incalzit la foc, dar ajutati de aburii unor bauturi cu mai mult sau mai putin hamei
, am revenit in Bistro-ul hotelului unde ne astepta DJ-ul care isi facuse incalzirea deja.
In tot acest timp eu am pregatit ceea ce a urmat sa fie atractia serii, adica spectacolul de karaoke
unde ne-am bucurat de un juriu de nota 10, alcatuit din @Krantz, @lucianer, @rexkrokiDAU si inegalabilul @pitzy_.
Inainte de karaoke s-a anuntat si masina castigatoare a titlului de "Cea mai tare masina din parcare" editia nr. 2 care, cu mandrie va scriu ca este My Precious. Multumesc celor care ne-au votat
Despre karaoke n-o sa scriu prea mult, consider ca filmuletul postat de @mxxa (si sunt convins ca vor mai urma) descrie mai bine decat o pot face eu in cuvinte atmosfera de la karaoke.
Seara a continuat cu karaoke & dans pana in zorii zilei.
3. Duminica...duminica zi mare, dar trezirea tare greoaie. De...Se pare ca cele 24h ale zilei de Sambata nu sunt suficiente cand vine vorba de party-urile in stilul Suzuki Club ROMANIA. Cu greu ne-am trezit, cu greu am reusit sa facem echipe de cate 2 (cu greu...pentru ca nimeni nu stia pentru ce trebuie sa facem echipele...tot ce se stia era ca ...trebuie sa-l
"Atacam pe Jimny!").
Dupa ce ospatul de la micul dejun si echipele au fost deja facute impreuna cu @bilciu (Multumesc!) am organizat "terenul" de joaca si am si testat de 2-3x sa vedem daca-i "frezabil" traseul. Ce a iesit....as vrea sa las imaginile sa vorbeasca...ele pot descrie mult mai bine ce a fost acolo
Sper ca nu v-am obosit cu postarea mea lunga si ....plictisitoare probabil dar am incercat sa marchez cat mai mult din intalnirea SCR de iarna!