Autor Subiect: Omul de zapada SuzukiClub - Intalnirea de iarna 18-20.02.'11 jud. Harghita  (Citit de 50457 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Acum s-a dat stingerea. :)  Nu fortati de cineva ci pur si simplu oboseala si-a spus cuvantul. E super fain aici, locatia e super (multumiri cristyyy2003   :pardon: ), mancarea la fel, de gasca nu mai vorbesc.  :prty:
Aici ninge ca-n povesti. Am tras si o bulgareala de zile mari de la care vroiam sa va incant cu niste poze dar acum mi-am dat seama ca am uitat cablul de la aparatul foto acasa.  :-((

In acest moment @tribalro inca e pe drum. Drum bun si sa ne vedem cu bine maine impreuna cu cei ce ajung abia sambata.

Va las acum ca ma trage patul, cu gandul la ziua de maine, ce printre altele va cuprinde si o excursie la Lacul Sfanta Ana. :)

Offline ASZ

Dsitractie placuta !!!

Offline sanduraveica

Din frumosul si dragul nostru Bucuresti unde e o vreme splendida, de aici de la servici unde ma distrez de minune va doresc multa distractie in contiunuare >:D< si.....nu mai uitati cable de aparat foto acasa! :D
  • Ignis

Offline Anna

• Full Member
  • Mesaje postate: 232
  • Gen: Femeie
Re:
« Răspuns #373 : 19.Feb.2011, 05:12:32 p.m. »
Multumim mult. Poate data viitoare veniti si voi :)

Offline rexkrokiDAU

Nu cred ca exista cuvinte care sa descrie mai bine aceasta intalnire de iarna decat celebra expresie "No comment!".  Nota 10 cu felicitari.  :clap:  atat celor ce s-au ocupat de organizarea ei, dar nu in mai mica masura celor ce au participat.

Chiar daca e posibil sa fiu caracterizat ca ducand lipsa de modestie va spun ca sunt mandru si in acelasi timp onorat de ce a ajuns acest club la a carui fundatie am pus si eu o mica caramida acum mai bine de doi ani. Nu exista expresie plastica care sa cuprinda pe deplin sentimentul pe care ti-l transmite aceasta comunitate ce parca are ca si slogan:

Suzuki-Club.ro   -  mai mult decat iti poti inchipui...   :)

Multumesc Suzuki-Club.ro

Offline xim

foarte frumos...asteptam poze....distractie placuta!
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
  • Gen: Bărbat
foarte frumos, ne pare rau ca n-am participat...
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
acum cateva minute am ajuns si noi acasica, un singur cuvant SUPERB  >:D<

Offline zooky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 468
  • Gen: Femeie
Intr-adevar superb  >:D< desi a trecut cam repede :(...am ajuns si noi in Bucuresti si deja ne e dor de zapada, de colace(chiar daca s-a lasat cu ceva dureri de spaaaate  :-j),de karaoke...am ras si  ne-am simtit tare bine, la fel de bine ca de fiecare data.Abia asteptam urmatoarea intalnire
:D :D  :happy:
In asteptarea" poznelor" pun cateva asa de incalzire :)...

Offline Leutz

:clap: Respectele mele domnilor ...  :dream:
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019