Autor Subiect: Omul de zapada SuzukiClub - Intalnirea de iarna 18-20.02.'11 jud. Harghita  (Citit de 50474 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Eu inca nu stiu cum imi rezolv treburile prin Bucuresti, asa ca nu ma trec in nici o lista.  :)

Lista 1 - Ora 17:00, parcarea  Brico Baneasa
1. Khaos
2. krantz
3. hubbabubba
4. danutzc
5. whizzy
6. AndreeaT
7. LTD
8. AndreiSuzuki
9. cristyyy2003
10.WoL &Zooky

si

Lista 2 - plecare pana in ora 17.00 - ramane de stabilit ora/locatia intalnirii
1. B100UKA
2. dann

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
- Din pacate Corina s-a captusit cu o raceala teribila si ne vedem nevoiti sa renuntam la o extrem de placuta iesire, ne pare tare rau pentru ca o intalnire cu gasca intr-un mediu feeric cum este cel ales ar fi fost exact ce ne trebuia... :-((   

Off... Imi pare rau sa aud asta. Niste ceaiuri nu pot face o minune? Macar una care sa tina cat intalnirea?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline danker

- Nu vreau sa o chinui... are febra si tuseste.   :(
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline hubbabubba

Fara reclama de vreun fel, ca feedback general Modafenu' cica ar fi foarte bun - 2 odat' si vitamina C de minim 500 g azi si maine si e fresh pana la plecare  ;-)

Insanatosire grabnica, ca sa ne ramaneti alaturi si la aceasta intalnire  >:D<.
What goes around comes around ...

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
Hai Corina...te sustinem! Incearca si niste echinaceea. Pentru mine functioneaza perfect! (nu e chiar o pastila, intra in categoria remediilor naturiste)
  • #romaniaelectrica

Offline rexkrokiDAU

- Din pacate Corina s-a captusit cu o raceala teribila si ne vedem nevoiti sa renuntam la o extrem de placuta iesire, ne pare tare rau pentru ca o intalnire cu gasca intr-un mediu feeric cum este cel ales ar fi fost exact ce ne trebuia... :-((   

Imi pare rau ca nu puteti participa la intalnire.  :(  Insanatosire rapida si usoara Corinei.

Offline Dragos

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 87
Sustin si eu moda-drogul de mai sus  :good: In situatii extreme (ca aceasta), altfel recomand remedii fara chimicale :)

Mai e putin...putin.. :D

Eu voi pleca vineri dimineata si astept coloana in Brasov. Vreau sa profit de zapada :D in functie de ce gasesc ma opresc la sinaia, predeal, azuga sau poiana. daca mai sunt amatori de ski/snowboard...

@Cristyy, eu am rezervat 2 camere duble... dar din pacate nu mai e nevoie si de a 2-a... o sa fim 3 persoane si daca nu putem face schimb cu o camera single o sa stam toti 3 intr-o camera dubla + un pat suplimentar. Sper ca n-am incurcat cu ceva... azi am aflat si eu ca o sa fim doar 3 :(

GV 1.9  Ignis 1.3
Diesel powered Japs

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
Daca acu' o zi nu mai aveam camere, acum ramanem cu camere libere  :dknw: Probabil ca nea unguru' o sa va cazeze in 2 camere duble, numai ca una va fi platita in regim de single. O sa discut cu el.
  • #romaniaelectrica

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
Lista 1 - Ora 17:00, parcarea  Brico Baneasa
1. Khaos
2. krantz
3. hubbabubba
4. danutzc
5. AndreeaT
6. LTD
7. AndreiSuzuki
8. cristyyy2003
9.WoL &Zooky

si

Lista 2 - plecare pana in ora 17.00 - ramane de stabilit ora/locatia intalnirii
1. B100UKA
2. dann

Lista 3 - plecare dupa ora 17:00 ...

din pacate eu plec dupa 17:00

1. whizzy
2. ..

Offline rexkrokiDAU

Nu au si camere single? Si eu sunt doar o singura persoana si preferam una asa, dar daca nu pot sa iau una dubla in regim single (de preferat) sau sa impart una dubla cu cineva in aceiasi situatie ca si mine.