Autor Subiect: Omul de zapada SuzukiClub - Intalnirea de iarna 18-20.02.'11 jud. Harghita  (Citit de 50475 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline B100UKA

Il putem vedea duminica, la intoarcere :D
Eu, de exemplu, n-o sa-mi iau ziua de vineri libera... asa ca voi pleca pe dupa-masa. Nah, nu e nimeni obligat sa mearga la ora 17:00, este doar o optiune :) Putem pleca si in doua grupuri, fiecare dupa cum poate.

revin cu acest subiect in actualitate... frumos ar fi sa plecam toti odata, insa fiecare le are pe ale lui, si pe de alta parte stim cu totii cum va fi cu intalnirea de la ora 17.00 ...adica plecare 18.00 -18.30 --- sosire 00.00 -01.00 daca avem noroc, noapte, poate ninge, poate e gheata, in fine.

Ideea era daca mai sunt doritori pentru plecat ceva mai devreme macar cu o ora doua, eu mi-am luat libera jumatatea a doua a zilei, am vorbit si cu @rexroki si el ajunge in Bucuresti in prima parte a zilei si ar vrea sa plecam mai devreme.
Vroiam sa stiu daca mai sunt amatori
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Eu ma supun majoritati si...
Ora 17:00, parcarea  Brico Baneasa (nah...ca le-am facut  si reclama). Nu uitati acasa: statiile, camerele foto, camerele video, hdd externe, cititoare  de carduri, $$$, buna dispozitie...
Stresu', nervii si alte chesti asemanatoare va rog frumos sa le lasati acasica!

1. Khaos
2. krantz
3. hubbabubba
4. danutzc
5. whizzy
6. AndreeaT
7. LTD
8. AndreiSuzuki
9. cristyyy2003

Facem  coloana frumoasa la plecare? Macar 10 masini  :->
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline dann

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 50
revin cu acest subiect in actualitate... frumos ar fi sa plecam toti odata, insa fiecare le are pe ale lui, si pe de alta parte stim cu totii cum va fi cu intalnirea de la ora 17.00 ...adica plecare 18.00 -18.30 --- sosire 00.00 -01.00 daca avem noroc, noapte, poate ninge, poate e gheata, in fine.

Ideea era daca mai sunt doritori pentru plecat ceva mai devreme macar cu o ora doua, eu mi-am luat libera jumatatea a doua a zilei, am vorbit si cu @rexroki si el ajunge in Bucuresti in prima parte a zilei si ar vrea sa plecam mai devreme.
Vroiam sa stiu daca mai sunt amatori

daaaa, mai sunt doritori :) noi ne-am luat toata ziua libera,
asa ca ramane sa stabilim la ce ora si unde sa ne adunam..... noi cei din prima coloana  :D

Offline zooky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 468
  • Gen: Femeie
Eu ma supun majoritati si...
Ora 17:00, parcarea  Brico Baneasa (nah...ca le-am facut  si reclama). Nu uitati acasa: statiile, camerele foto, camerele video, hdd externe, cititoare  de carduri, $$$, buna dispozitie...
Stresu', nervii si alte chesti asemanatoare va rog frumos sa le lasati acasica!

Facem  coloana frumoasa la plecare? Macar 10 masini  :->

1. Khaos
2. krantz
3. hubbabubba
4. danutzc
5. whizzy
6. AndreeaT
7. LTD
8. AndreiSuzuki
9. cristyyy2003
10.WoL &Zooky....acum sunt 10 :)

Offline krantz

Impartiala cum sunt  :D, ma gandeam ca nu ar fi rau sa avem cele 2 liste:

Lista 1 - Ora 17:00, parcarea  Brico Baneasa
1. Khaos
2. krantz
3. hubbabubba
4. danutzc
5. whizzy
6. AndreeaT
7. LTD
8. AndreiSuzuki
9. cristyyy2003
10.WoL &Zooky

si
Lista 2 - plecare pana in ora 17.00 - ramane de stabilit ora/locatia intalnirii
1. B100UKA
2. rexkroki
3. dann

scuze daca s-au strecurat greseli...dar am luat informatiile din discutiile anterioare  :)
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline B100UKA

............Nu uitati acasa: statiile, camerele foto, camerele video, hdd externe, cititoare  de carduri, $$$, buna dispozitie...
Stresu', nervii si alte chesti asemanatoare va rog frumos sa le lasati acasica!...

...eu nu am mai reusit sa imi iau statii compatibile cu ale voastre (cea pe care o am e performanta insa nu este in aceiasi banda din pacate)
daca are cineva una in plus sa mi-o imprumute in cele 2 zile....fac cinste cu o bericica sau o tuica de 60 grade  :D
 武士の伝説の息子

Offline dann

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 50
...eu nu am mai reusit sa imi iau statii compatibile cu ale voastre (cea pe care o am e performanta insa nu este in aceiasi banda din pacate)
daca are cineva una in plus sa mi-o imprumute in cele 2 zile....fac cinste cu o bericica sau o tuica de 60 grade  :D

si pt mine o statie, ca nici eu nu am :(

multumim anticipat la binevoitori!

Offline danker

- Din pacate Corina s-a captusit cu o raceala teribila si ne vedem nevoiti sa renuntam la o extrem de placuta iesire, ne pare tare rau pentru ca o intalnire cu gasca intr-un mediu feeric cum este cel ales ar fi fost exact ce ne trebuia... :-((   

Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline B100UKA

Din Sibiu vine cineva la intalnire? sau trece cineva prin zona zilele acestea? as avea nevoie de un mic serviciu, am gasit doua statii second hand, dar cu posta sau curieratul nu or sa ajunga la timp... :(

LE -imi pare rau Dane...sanatate Corinei
 武士の伝説の息子

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
Pacat ca nu mai veniti Daneker. :(

O recomandare pt cei ce ies din Bucuresti prin Barbu Vacarescu->Aviatiei->Baneasa: ar fi bine sa evitati si sa faceti un ocol pe la Televiziune->Arcul de Triumf->Piata Presei Libere->Baneasa pt ca se lucreza la podul dintre Aviatiei si Baneasa si e terorare ce e pe aici. Plus ca va fi si Vineri..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI