Autor Subiect: Omul de zapada SuzukiClub - Intalnirea de iarna 18-20.02.'11 jud. Harghita  (Citit de 50489 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tase33a

am citit eu ultimele locatii.........le-a citit si sotia.......... am tradus si in lb. rusa  :D dar tot nu am inteles unde se face  :prty: de iarna .

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Pentru ca nu e aleasa locatia finala....pana pe 3.02.2011 vom avea castigatoru'. Pana atunci enjoy cu scuzele de rigoare - am introdus o scena de 2x :(

Propuneri cazare: Ozon
Feedback: amplasament foarte bun. Situata la cca 5 minute de Harghita Bai.
Locatie de stil vechi, renovata cu gust, foarte curata.
Parcare generoasa, loc foc de tabara, restaurant ok iar bistro are o priveliste exceptionala.
Timp liber: o partie de aproximativ 250m langa hotel iar la baza (Harghita Bai) sunt mai multe posibilitati de petrecere a timpului liber: colacu' (vezi imagini) si patinuar.

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
Daca se potrivesc camerele (adica cine vrea cu 3 sa stea in camera cu 3 locuri,cine vrea cu 2 sa stea in camera cu 2 locuri),eu zic ca avem un castigator. Hotelul sau pensiune,ce e,pare curata,baia e ok,drumul pana acolo e superb,si se pare ca avem si ce face pe langa. Mie imi place!
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline danker

- Multumim Cristyyy pentru efortul de a face aceasta " recunoastere", buna treaba,  (te si invidiez un pic pentru iesire  ;)  )....din ultimul film, amplasamentul pare a fi grozav, eu de exemplu inclin catre ultima locatie, dezavantajele care ar fi ?
« Ultima Modificare: 30.Ian.2011, 10:47:00 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
 :"> :"> @danker n-ai de ce....fu' o tura de forta (plecare Vineri la ora 19 iar sambata la 22:30 eram in Bucale)
Dezavantajele pentru ultima is doar 2! Disponbilitatea - are primaria sau ceva gen un eveniment acolo fix in weekendu' nostru (am insistat la patron sa amane evenimentul....a dat cateva telefoane cat eram acolo dar nu a putut obtine un raspuns...sper ca maine sa imi poata da un raspuns AFIRMATIV). Al doilea dezavantaj este pretul
Vedem ;)

Chiar daca-mi lipseste talentul m-am incapatanat si am terminat si ultimul filmulet ;)

Propuneri cazare: Bradul Argintiu
Feedback: situat in Izvorul Muresului, aproape de iesirea din sat. La o distanta de mers pe jos se afla o mica partie (am inteles ca are appx 600m), sala de mese generoasa.
Locatie de stil vechi, partial renovata - inca au geamuri simple (geamul camerei unde am dormit era alcatuit din 2 bucati :(), zgomot de fond provenind de la traficul din zona.
Pozitiv: terenul de fotbal din vecinantatea hotelului este ideal pentru activitati outdoor, partie ski. Chiar daca este intr-un sat, consider ca amplasarea e ok.

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Forte

Inca nu am avut timp sa ma uit la filme, dar sunt impresionat cata pasiune si putere de munca! Sambata seara pe la ora 20 ... reteaua Cosmote nu gasea mobilul tau! Vroiam impresii la cald!

Repet, mergem unde zici tu!

LE: Ozon arata super ... daca nu este liber?! Daca incapem la Salvator ... este OK! Bradul este ultima mea optiune, dar daca nu exista alta varianta ... mergem si aici!
« Ultima Modificare: 30.Ian.2011, 11:38:32 p.m. de Forte »

Offline rexkrokiDAU

Parca cel mai mult imi place prima varianta, cea de la Salvator din Sumuleul Ciuc. Sambata putem sa facem o excursie pana la Lacul Sf Ana.  :)
E frumos si la Ozon peisajul, dar cam multa harmalaie si inghesuiala pe acolo prin statiune.   :dknw:

Offline B100UKA

pana la urma important este sa fim impreuna si sa ne simtim bine, cel putin asta conteaza pentru mine, restul ...sunt detalii. Nu cred ca merge cineva si se asteapta sa gaseasca un lux desavarsit, si prin camere nu cred ca o sa stam prea mult. Sa fie curat, cald, si sa coste rezonabil, adica sa ne mai ramana bani de benzina la intoarcere  =))
miercuri sper sa pot ajunge la intalnire si sa discutam problema
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
Multumim Cristi, pentru efortul pe care il depui pentru ca noi sa avem cit mai multe informatii. Daca ar fi sa facem un clasament dupa ce am vizionat toate locatiile ar fi ca pe primul loc ( parere personala) 1- Ozon, 2 - Bradul Argintiu, 3 - Salvator iar 4 - Zetevar ( din lipsa de locuri pentru citi participanti sunt). Ramine sa avem rabdare si sa aflam, care este cel mai adecvat loc sa ne primeasca si in acelasi timp sa avem tot confortul si sa ne simtim bine impreuna. Sa fiu sincer, mie personal, mi-ar place OZON, pentru ca are si alte facilitati de a-ti umple timpul. Acum parerea obiectiva vine de la Cristi si nu in ultimul rand, pretul si disponibiliatea de a ne primi pe toti si in perioada 18- 20 febr. Inca o data felicitari Cristi. :happy: :happy: :prty: :prty: 

Offline rexkrokiDAU

Mai e putin, mai e un pic...   :yeah:

pana atunci nu strica o rememorare...    :dream: