Autor Subiect: Adevarat sau nu ?  (Citit de 7144 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adir

Re: Adevarat sau nu ?
« Răspuns #10 : 06.Sep.2011, 11:25:11 a.m. »
Citat
Primul se afla, in cantitati INEPUIZABILE si in starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de “decantare” a lui) doar in ROMANIA
Ce duma de doi bani. Probabil tot la Rosia Montana e plin de asa ceva: http://en.wikipedia.org/wiki/Natural_nuclear_fission_reactor
Iar radioactivitatea e pana in tavan. Probabil nu.
  • SX4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #11 : 28.Sep.2011, 06:09:14 p.m. »
Din ciclul "teoria conspiratiei", 8 filme care se ocupa de criza mondiala de dupa 2008.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Silfax

« Răspuns #12 : 12.Oct.2011, 08:59:16 a.m. »
Sincer nici eu nu sunt de acord cu proiectul RMGC, din cateva motive ce nu necesita musai o deplasare la fata locului:

1. De ce la vreme de criza statul cedeaza o exploatare profitabila si subventioneaza altele ce nu au nici un viitor? Asa pur de exemplu; gramul de aur in oct 2007 era 56.2983ron , in 2008 la izbucnirea crizei era 79.3297ron, iar azi este    170.2985ron... deci exploatarea si-a imbunatatit cota de piata cu peste 300%. Criza nu va pleca anul acesta din lume, nici la anul si in opinia mea, peste doi ani de zile, economia mondiala inca va bate pasul pe loc. Deci tot acest proiect maret de la Rosia Montana ar putea rezulta din aceasta exploatare... sau poate ma insel eu.

2. Sa zicem ca suntem incapabili sa ne exploatam singuri resursele si avem nevoie de canadieni pentru a le umple tolba. In acest caz, tot ca opinie personala, cota de profit a statului (19.3%) si nivelul redeventelor (2%) ar trebui clar renegociate. Sunt multe tari care aplica 50/50% in cazul extragerii metalelor din grupa valutelor forte si nu vad de ce noi ar trebui sa facem discount. Nu incetez sa nu admir in acest sens, negocieri ale altor state, in frunte cu cel francez. Recunosc ca in aceste cazuri vorbim de adevarate natiuni si nu de populatii...

3. Nu sunt de acord cu abordarea emotionala "...si daca ar fi vorba despre $100 de miliarde, Rosia Montana ar trebui sa ramana neatinsa ..." Nu traim vremuri la care sa ne permitem luxul "neintinarii patrimoniului national", caci pana la urma tot in folosul natiunii (in frunte cu clica conducatoare) ar trebui facuta exploatarea, nu?

4. Trebuie pus neaparat accentul pe siguranta exploatarii. Ce sa vezi, dupa ce s-au intensificat apelurile impotriva acestei exploatari, cei de la G.Co. au "gasit" o metoda sa exploateze aurul, printr-o metoda ce foloseste un nivel mai scazut de cianuri. Pun pariu ca acesta metoda este mai costisitoare si stiau de la bun inceput de existenta ei.

Nu vreu sa tin partea nimanui. Singurul lucru de care sunt satul, este abordarea de lume a III-a pe care aceste companii o fac atunci cand vin aici.
« Ultima Modificare: 12.Oct.2011, 09:01:28 a.m. de Silfax »
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline bogdanb

« Răspuns #13 : 12.Oct.2011, 11:06:58 p.m. »
To in acest context intreb si eu ceva, retoric evident: Cum se face ca Obama l-a chemat pe Basescu la raport atat de curand dupa rezilierea contractului cu Bechtel? si cum se face ca s-a intetit brusc campania pro-RMGC imediat ce a inceput procedura de reziliere cu Bechtel?
Si tot eu imi raspund: miroase de la o posta a spaga datorie a guvernului Romaniei fata de USA pentru cine stie ce cai verzi pe pereti gen admiterea in NATO, sau  primirea alaturi de fortele de mentinere a pacii de nu stiu unde...:fluier: :-/
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 21.Oct.2011, 04:17:59 p.m. »
  • SX4 by Giugiaro

Offline adir

« Răspuns #15 : 22.Oct.2011, 12:58:52 p.m. »
Da, ilegalitatile trebuie indepartate cu ilegalitati.
  • SX4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 24.Oct.2011, 01:24:24 p.m. »

• SX4 by Giugiaro

Offline miaunica

cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline Silfax

« Răspuns #18 : 09.Nov.2011, 11:41:27 a.m. »
Mult Photoshop si doar cateva reale, dar nu spectaculoase.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 30.Nov.2011, 11:33:18 a.m. »
  • SX4 by Giugiaro