Autor Subiect: Adevarat sau nu ?  (Citit de 7145 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Adevarat sau nu ?
« : 08.Dec.2010, 10:12:01 a.m. »
Am primit azi un e-mail cu urmatorul continut (daca e real sau nu, nu ma pot pronunta):

"DE LA KHANDAHAR LA ROSIA MONTANA, INTRE SUA ISRAELINIZATA SI RUSIA MAFIOTIZATA. INTRE “CRIZA” SI “TERORISM”, ROMANIA SI AFGANISTAN SUNT SINGURELE PUTERI ALE LUMII!

AMERICA nu are zacaminte de URANIU. Tot asa cum RUSIA nu detine zacaminte de WOLFRAM. Fara aceste doua elemente, SUA si RUSIA sunt ZERO! Sunt niste neica-nimeni in materie de suprematie MILITARA. Wolframul, un metal mai scump decat aurul si mult mai pretios, greu de gasit, este foarte necesar in industria militara si spatiala, iar uraniul in industria nucleara. Primul se afla, in cantitati INEPUIZABILE si in starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de “decantare” a lui) doar in ROMANIA. La ROSIA MONTANA ! Zbaterea mafiotului ruso-evreu MARK RICH si a MAGARILOR ROSII (care, de la puparea mainii moarte a lui Eltin au trecut la puparea mortaciunii de la VATICAN) de a pune gheara pe minele de “aur” de la Rosia Montana are acum o miza periculoasa, cu atat mai mult cu cat Exploziv-News si GIS-SSR o dezvaluie in premiera: Zacaminte de wolfram, neexplorate niciodata, se gasesc insa, in cantitati uriase, si in muntii Retezat (zona Gugu – Sureanu, axa care le uneste trecand prin Varful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona in care a cazut, in urma cu cateva luni, avionul militar israelian) si, inainte de 1989, au fost pazite cu strasnicie, de catre DEPARTAMENTUL ZERO. Cel care le-a detectat, extrasenzorial, era sa plateasca cu viata, in urma unui atentat psihotronic al rusilor, curajul de a dezvalui adevarul, in cadrul unor cursuri speciale, destinate profesionistilor din serviciile secrete militare ale Romaniei. Numele lui este Vasile RUDAN, cel care, dealtminteri, este si parintele legendarului Departament. In aceeasi zi in care profesorul RUDAN era gasit aproape mort in apartamentul sau din Bucuresti (cu cateva zile inainte, el dezvaluise unor apropiati din SRI si DGIA ca fusese de doua ori amenintat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofiter KGB), generalul David H. Petraeus, comandantul fortelor americane din Afganistan, avea aproape aceeasi soarta cu a profesorului roman. Si asta deoarece, intr-o conferinta de presa, scapase un alt adevar: motivul prezentei NATO in AFGANISTAN nu erau “teroristii”. Ci uriasele zacaminte de URANIU pur! In Muntii Khwaja Rawash, situati la nord de Kabul, dar si in Koh Mir Daoud, langa Herat si Kharkiz, in provincia Khandahar, exista cele mai mari zacaminte de uraniu din lume, la fel cum, in materie de wolfram, Romania detine suprematia mondiala."
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

Re: Adevarat sau nu ?
« Răspuns #1 : 08.Dec.2010, 10:19:10 a.m. »
Laurentiu, te credeam om serios.  :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 08.Dec.2010, 10:34:20 a.m. »
...te credeam om serios.  :)
  :( Am subliniat faptul ca:
Citat
daca e real sau nu, nu ma pot pronunta

Am citit cite ceva despre Vasile Rudan pe Google:
http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&biw=1020&bih=539&q=Vasile+RUDAN&btnG=C%C4%83utare+Google&rlz=1R2ADFA_enRO401&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=262311bf9ff2fa76
« Ultima Modificare: 08.Dec.2010, 10:36:15 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #3 : 08.Dec.2010, 11:04:32 a.m. »
"Tot asa cum RUSIA nu detine zacaminte de WOLFRAM"

Nu doar ca Rusia are zacaminte de wolfram, dar se pare ca in 2006 a fost pe locul doi in ceea ce priveste statele producatoare de wolfram, cunoscut si sub denumirea de tungsten. :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #4 : 08.Dec.2010, 11:25:13 a.m. »
Nu doar ca Rusia are zacaminte de wolfram...
Se pare ca ai dreptate.
Citat
Zăcămintele cele mai importante se găsesc în China, SUA, Korea, Bolivia, Kazahstan, Rusia, Austria și Portugalia. Volumul total de wolfram în zăcămintele pe pământ se apreciază actualmente ca corespondînd 2,9 de milioane de tone de wolfram pur.

În anul 2006 producția globală de wolfram era de 73.300 t. Cel mai mare producător de wolfram este China cu circa 80% (62.000 t/an) din producția globală anuală
.

Tu ai mers direct la sursa (materia prima) iar eu am pers pe citirea citorva articole despre Vasile Rudan.  :pardon:

Asa mai invata omul si la batrinete cite ceva.  :D
  • Suzuki SX4

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #5 : 08.Dec.2010, 11:32:56 a.m. »
si la batranete si la tinerete, ca nici eu nu stiam atatea despre wolfram pana sa pui tu mailu respectiv...  :)

Offline bogdanb

« Răspuns #6 : 08.Dec.2010, 11:05:40 p.m. »
L-am vazut si eu de cateva ori pe Vasile Rudan la OTV, batea campii impreuna cu altii de acelasi calibru, gen  Emil Streinu sau Pavel Corut despre ce buni si iluminati suntem si ce daruiti de zei suntem noi Romanii. :D
Sau ca Romania e destinatia turistica preferata a extraterestrilor  >:)
Revenind la tema, un lucru e 100% sigur: ca americanii nu s-au dus in Afganistan ca sa urmareasca teroristi (in general, cat de idiot sa fie cineva sa mai creada vrajeala asta cu lupta mondiala impotriva terorismului) ci pentru o miza mult mai mare si anume una din doua: A. sa testeze noi tipuri de arme sau B. sa puna mana pe niste resurse pentru care sa merite sa cheltuie cateva sute de miliarde de USD.
...iar americanii niciodata nu cheltuie banii aiurea! >:)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #7 : 08.Dec.2010, 11:14:41 p.m. »
Romania e destinatia turistica preferata a extraterestrilor

... pai macar astia sa vina ... ca terestrii n-au nici o sansa pe drumurile noastre  >:) >:) >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline hugbear

« Răspuns #8 : 08.Dec.2010, 11:24:30 p.m. »
americanii nu s-au dus in Afganistan ca sa urmareasca teroristi ....... ci pentru o miza mult mai mare si anume una din doua: A. sa testeze noi tipuri de arme sau B. sa puna mana pe niste resurse pentru care sa merite sa cheltuie cateva sute de miliarde de USD.
...iar americanii niciodata nu cheltuie banii aiurea! >:)
http://en.wikipedia.org/wiki/Opium_production_in_Afghanistan
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline sfichiu

« Răspuns #9 : 05.Sep.2011, 10:29:19 p.m. »
In excursia recent incheiata prin tara,o destinatie a fost si ROSIA MONTANA.Eram curios sa vad la fata locului si cu ochii ce se petrece in aca locatie.In centrul localitatii este un birou de informare,i documentare unde o tanti foarte isteata ne-a prezentat tot ce inseamna Proiectul Rosia Montana.Timp de cca.50 min.ne-a tot aratat machete cu zona respctiva in diferite stadii ale proiectului,ne-a dat o sumedenie de cartulii si brosuri pentru a mai studia si-n particular.A vorbit cu o asa convingere ca tot grupul ce-a ascultat prelegerea a iesit din incapere cu convingerea ca proiectul e OK...Totusi multi am revenit cu picioarele pe pamant imediat. ;)
  • VITARA S ,Matiz