Autor Subiect: PROBLEMA AMBREIAJ  (Citit de 13477 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
Re: PROBLEMA AMBREIAJ
« Răspuns #30 : 13.Sep.2009, 06:11:49 p.m. »
micorl mie la 2x4 mi-a murit ambreiajul la 4000 km ! deci materialul din care sunta facute este prost!
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline zamyx

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
    • Constanta
« Răspuns #31 : 14.Sep.2009, 02:09:38 p.m. »
problema nu am avut-o cu baietii de la service, ei sunt ik ,ci a fost si este , cu Suzuki Romania, care dupa cate mi-am dateu seama, nu prea mai vor sa plateasca atat de mult la masinile in garantie si incearca tot felul de trucuri, cum ca tu ai fi de vina, ba una-ba alta ca sa scape ei, si asta ma enerveaza...nesimtirea la noi, romanii..
   Si daca si de data asta am nimerit un lot 'de tot spanacu' tot eu o sa platesc? si singur raspundDA ca asta e, nu ai ce face, am schimbat si placa ca era albastra, ca altfel nu mai dadeam banii si pe ea
  • Mercedes
Mercedes ML W166  White Cirrus, 2015
Mercedes A 180 Sport Compact Green Elbaite, 2016
Crown Line 180 Bow Rider 135cp

Offline M_TM

« Răspuns #32 : 14.Sep.2009, 05:49:50 p.m. »
@emanu9000
La a mea ambreiajul are un fel de "balanganeala" ca sa ma exprim asa (asa se simte la pedala), in momentul in care cuplez-decuplez si asta nu tot timpul, probabil discul. Dar avand in vedere ca am aproape 27.000 in 6 luni si trage ca in prima zi, inseamna ca asta-i particularizarea ei si n-are nimic, sper  :)
Ca daca-mi mai cade si ambreiajul dupa caseta, inseamna ca am fost dublu-norocos.
[/quote]
Balanganeala de care zici ,la ignis a fost cauzata de volanta ,care ,cel putin pe ignis e cu masa dubla.Sunt convins ca si pe sx e la fel.
Oricum ,e cea mai scumpa piesa din "ambreiaj" ,1.800 lei  :-O
« Ultima Modificare: 14.Sep.2009, 05:52:12 p.m. de M_TM »

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
« Răspuns #33 : 14.Sep.2009, 06:51:49 p.m. »
Pai probabil, eu avand motorul de 1.5 99 CP (ca cel de iginis), ca volanta este aceeasi. Intrebare: chestia asta a generat cumva probleme sau nu (ambreiajul banui ca este fix ca cel de pe ignis)? Si inca una: 1.5 asta are vvt sau nu?

Mersi,
« Ultima Modificare: 14.Sep.2009, 06:55:37 p.m. de emanu900 »
SX4 1.5 SE

Offline M_TM

« Răspuns #34 : 14.Sep.2009, 10:25:23 p.m. »
Pai probabil, eu avand motorul de 1.5 99 CP (ca cel de iginis), ca volanta este aceeasi. Intrebare: chestia asta a generat cumva probleme sau nu (ambreiajul banui ca este fix ca cel de pe ignis)? Si inca una: 1.5 asta are vvt sau nu?

Mersi,

Balanganeala si o cursa libera cam mare au fost primele semne,Apoi zgomot (credeam ca e rulmentul de presiune)care sa accentuat si la desfacut sa vazut care e baiul.Volanta.Placa si discul inca se mai pot folosi.dar daca tot am pus volanta noua am schimbat si astea + rulmentul.Toate sunt LUK ,Germany. Pe langa cele comandate am primit si de la cumnatu din Ger. un disc si placa ,tot Luk.Asa ca sunt asigurat o vreme.Nu stiu ce sa zic despre motor,al meu e DDIS(z13DT) de 1.3.Dar sigur  ca toate sunt VVT

Offline borkanel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #35 : 19.Sep.2009, 08:40:37 p.m. »
Diesel-ul nu are VVT.

Offline cristi.nord

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
« Răspuns #36 : 22.Apr.2010, 05:03:59 p.m. »
  Daca la 4 mii de km imi pica ambreajul si vroiau sa-l platesc eu, in secunda 2 mergeam cu ea pe platforma la alt service. Si adio garantie ... pt ca acest tip de garantie este doar cu numele ... Doar stiu ca aceste masini se vand in Romania si din moment ce asta este tara si astea sunt drumurile garantia se aplica aici, nu pe marte.
 Renuntati la garantie ca este doar bataie de joc ....eu la primele incidente de acest gen asta o sa fac; si cred ca pe long run o sa ies mai ieftin.
Altfel daca la 20 de mii de km schimb ambreajul la repezentanta si imi pune tot dela din placaj , plus reviziile ... unde iesi ?
« Ultima Modificare: 23.Apr.2010, 10:05:11 a.m. de cristi.nord »
SX4 GLX 1.5 FWD

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #37 : 22.Apr.2010, 11:17:02 p.m. »
Dar oare orezarii samurai ce-or fi zicand la toate astea? Nu ar trebui sa stie si ei?
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline danezia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #38 : 21.Iun.2010, 09:20:51 a.m. »
Gata si ambreiajul meu... dupa 25.500km

Buburuza m-a lasat la drum drept... in weekend in timp ce veneam de acasa si nu pe teren, in timpul serviciului, asa cum poate ar fi fost mai normal.

Am venit aseara pe platforma si acum e la Suzuki Doly.
Cei de acolo au spus ca nu e nici vorba sa intre in garantie.

E prima mea dezamagire legata de aceasta masinuta ce pana acum mi s-a parut super-grozava.
Incep sa cred ca ambreiaj "eco" + motor de 1.6 pe benzina + 4x4 nu reprezinta o idee chiar asa de grozava...

... ma gandesc acum cu foarte multa nostalgie la ambreiajul facut de SRL al batranei mele 1310 ce se tine tare dupa 50.000 de kilometrii...
« Ultima Modificare: 21.Iun.2010, 09:37:33 a.m. de danezia »

Offline BXXENL

« Răspuns #39 : 21.Iun.2010, 09:37:52 a.m. »
Te-a lasat deodata? Nu mai cupleaza sau nu mai decupleaza? Cum poate un ambreiaj sa moara subit in drum? Eu am mers cu dacia mii de km cu ambreiajul in pioneze, daca o acceleram mai tare scapa imediat, dar daca mergeam usor, ajungeam la orice viteza.
  • SX4 1.5
Alex