Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki SX4
»
Probleme tehnice SX4
(Moderator:
shpeedy
) »
PROBLEMA AMBREIAJ
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
[
2
]
3
4
5
6
7
...
9
Mergi Jos
Autor
Subiect: PROBLEMA AMBREIAJ (Citit de 13482 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
FaliT
Hero Member
Mesaje postate: 844
Gen:
i just lOve the Sx4 ;x
Re: PROBLEMA AMBREIAJ
«
Răspuns #10 :
24.Nov.2008, 12:37:33 a.m. »
deci daca ambreiajul se mai strica odata in urmatorii 20.000 de km nu ar trebui sa platesc nu ? in caz contrar ar trebui sa anunt
Oficiul Protectia Consumatorului
nu?
memorat
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black
hugbear
Hero Member
Mesaje postate: 4833
Gen:
Galați
«
Răspuns #11 :
24.Nov.2008, 01:07:01 p.m. »
Depinde de cauza defectului. Garantia acopera defectele
de fabricatie si/sau montaj
. Problemele aparute datorita exploatarii necorespunzatoare, in afara parametrilor specificati de producaor, nu se acopera de garantie (de ex. in cazu ambreiajului "patinarea" excesiva, bruscarea etc.). Marea problema este ca nu e foarte usor sa decelezi intre un defect de fabricatie si unul de exploatare, mai ales ca fiecare din parti o tine pe-a lui...
memorat
Zuza a II
a
(SX4 GS 4WD "Gassy Beast")
„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon
zamyx
Full Member
Mesaje postate: 128
Gen:
Constanta
«
Răspuns #12 :
15.Dec.2008, 05:12:49 p.m. »
Da, asta asa e! Dar degeaba le spui celor de la service ca nu e vina ta, ca ei iti "paseaza" motanu, vor ca tu sa platesti!!
Mie mi-a cazut ambreiajul dupa 20.000 km, era terminat, inclusiv placa si rulmentul; am fost la service Suzuki in Ovidiu (Constanta) si mi-au luat 28 mil pentru disc, placa, rulment.. o suma incredibila, degeaba le-am spus ca nu e vina mea, masina e in garantie (de la ei am luat-o in iunie 2007) ...peste o luna am fost la service Kamsas, am montat xenoane pe masina (sx4 4x4 1,6)[nu va recomand sa va montati acolo ca va da buleala si va goleste buzunarele...mi-au luat 3 mil. ca sa monteze kituri pt faruri si proiectoare, si le-a luat cam 5 ore!!!!, si dupa atata truda si munca, un bec de proiector nu mergea] si am vb cu baietii de acolo si mi-au spus ca ambreiajul cade cam des la sx4, iar la ei, kitul ambreiaj era in jur de 18 mil., in fine, am fost pe plaja cu masina, am ramas impotmolit in nisip, am cuplat 4x4 si am iesit relativ repede, dar vreau sa va spun ca mirosul de ferodou de la disc s-a tinut de mine o saptamana
«
Ultima Modificare: 19.Nov.2013, 01:11:32 a.m. de hugbear
»
memorat
Mercedes
Mercedes ML W166 White Cirrus, 2015
Mercedes A 180 Sport Compact Green Elbaite, 2016
Crown Line 180 Bow Rider 135cp
anyd
Hero Member
Mesaje postate: 732
Gen:
«
Răspuns #13 :
15.Dec.2008, 05:28:29 p.m. »
da chiar interesanta problema cu ambreiajul, .....
memorat
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Mesaje postate: 13489
Gen:
I'm old enough to know, but too young to care!!
Bucuresti
«
Răspuns #14 :
15.Dec.2008, 07:28:15 p.m. »
Si eu care eram trist ca am ajuns deja la peste 6000km ("Balena" dateaza din 6.09.2008) iar in ianuarie cu siguranta voi avea peste 11000km...Daca imi cade ambreiaju' sub nici o forma nu voi accepta sa platesc pentru un nou kit de ambreiaj.
Exista OPC, exista mai marii SUZUKI ori...Nu cred ca exista vreun producator dornic de reclama negativa in perioada asta. (pana si marii producatori au probleme foarte mari...ma uitam astazi la o stire care anunta o presupusa fuziune intre FIAT si PSA...pana unde s-a ajuns)
memorat
#romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!
FaliT
Hero Member
Mesaje postate: 844
Gen:
i just lOve the Sx4 ;x
«
Răspuns #15 :
15.Dec.2008, 07:34:28 p.m. »
deci daca voi mai avea probleme imi recomanzi sa nu platesc , atata timp cat sunt in garantie si nu pare sa fie problema aparuta din cauza mea .. Sa apelez la O.P.C ?
memorat
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black
hugbear
Hero Member
Mesaje postate: 4833
Gen:
Galați
«
Răspuns #16 :
15.Dec.2008, 07:45:05 p.m. »
Cel mai sanatos ar fi sa te informezi a-priori (si sa ne zici si noua...
) ce organism poate face expertiza conditiilor in care s-a produs avaria in vederea determinarii cauzelor, si care sunt demersurile ce trebuie avute in vedere. Cred ca e la fel de important sa afli (de la oameni umblati prin service-uri cu jalba-n protap) ce sa nu faci, pentru a evita nulitatea expertizarii.
Evident, ce aberez io aci deriva doar din concepte (poate usor perimate...) de bun simt. Realitatea poate fi dureros de diferita...
memorat
Zuza a II
a
(SX4 GS 4WD "Gassy Beast")
„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon
cosmin
Sr. Member
Mesaje postate: 289
Gen:
«
Răspuns #17 :
28.Ian.2009, 05:00:20 p.m. »
Salutare la voi!Sunt nou aici, vineri ma duc la testdrive pentru un SX4. Am emotii ptr ca masina imi place foarte mult, am obtinut si un eventual pret bun , 10.800 pe 1,5 Spring Edition, asa ca...
Dar cand ma uit aici si vad va majoritatea au probleme cu caseta de directie si ambreiaj...brrrrr...este foarte greu sa convingi un service autorizat ca nu e vina ta. Vi-o spun din proprie experienta, la un alt service de marca diferita...
Dar eu am alta optiune aici in timisoara...Service in Ungaria...cum suna?Ce ziceti?Acolo merg oare lucrurile altcumva?
memorat
Suzuki SX4 1,5 SE
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Mesaje postate: 13489
Gen:
I'm old enough to know, but too young to care!!
Bucuresti
«
Răspuns #18 :
28.Ian.2009, 05:06:26 p.m. »
Cele care au avut probleme din cate stiu eu s-au rezolvat in service. Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji din acest punct de vedere.
P.S. In ultima perioada nu am mai auzit pe nimeni sa se planga de caseta ori altceva.
memorat
#romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!
miocrl
Hero Member
Mesaje postate: 5051
Gen:
Love is all around
Timisoara
«
Răspuns #19 :
28.Ian.2009, 05:49:03 p.m. »
salut cosmin,
nu cred ca e o problema... mai ales la spring edition 1.5 ... caci nu vei face nebuniile pe are le-ai face daca ai avea 4x4.
eu am 31ooo si nu am probleme.
e greu de convins la service despre orice...
la solenza am reusit... greu dar am reusit de mi-au skimbat si caseta de directie si telescoapele fatza... fara mita(cafea bani tigari) doar cu vorba si perseverenta.
PS
Am vazut ca esti din TM iti dai seama ca as vrea sa iti iei SX4...
la disc... nu stiu cum poti sa ajungi in ungaria daca discul e bulit... iar daca nu sti ungureste poate fi chiar mai greu
poti sa vi la intalnirea ce urmeaza ... poate te convingi mai bine live
memorat
https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara
jurnal de bord - SX4 1.5 GLX 2007
jurnal de bord - S-Cross 1.4 6MT Passion Mild Hybrid 48V 2020
Tipărire
Pagini:
1
[
2
]
3