Autor Subiect: Probleme cu senzorul de frana de mana  (Citit de 11767 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Probleme cu senzorul de frana de mana
« Răspuns #30 : 07.Ian.2010, 12:55:48 p.m. »
Si mie mi-a aparut de vreo 2 ori martorul de frana de mana, in timp ce masina rula. S-a intamplat chiar inainte de revizia de 1 an, asa ca am ceurt sa verifice problema, sa vada daca placutele sunt uzate etc. Se pare ca ar fi fost totul ok :dknw: In orice caz, frana se pare ca tine.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline hubbabubba

« Răspuns #31 : 27.Iul.2010, 10:22:12 a.m. »
Ca sa nu-mi prind eu urechile, imi zice si mie cineva ce lichid de frana tre' sa-mi iau sa completez pt a nu mai palpai acest martor la franei de mana pls?  :fluier:
What goes around comes around ...

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #32 : 27.Iul.2010, 10:35:09 a.m. »
Daca vezi ca face figuri prea des, bine ar fi sa treci pe la Autonet (ca tot au verificarea gratuita) si sa se uite baietii la masina. Just in case! Sa fii sigura ca nu e vreo problema. :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline BXXENL

« Răspuns #33 : 27.Iul.2010, 12:29:45 p.m. »
DOT 3 parca scrie pe capac. Merge pus si DOT 4 sau DOT 5.1. Sub nici o forma sa nu pui DOT 5, ala nu e compatibil. In fabrica au facut economie, au pus pana la nivelul minim, si acum, cum ti s-au tocit placutele cum a scazut sub minim si de aia se aprinde beculetul. Eu nici la a 2-a revizie nu a fost nevoie sa schimb placutele, si nu fac economie de frana sau ceva.
  • SX4 1.5
Alex

Offline hubbabubba

« Răspuns #34 : 27.Iul.2010, 12:52:05 p.m. »
Am fost jos la masina si intr-adevar nivelul este un pic sub minim si m-am uitat si pe capac, scrie DOT4. O sa ma duc sa-mi iau si maine la intalnire, cu voi alaturi o sa mai completez ... asta ca sa nu fac eu singura vreo balarie  ;-)

Offline BXXENL

« Răspuns #35 : 27.Iul.2010, 01:21:48 p.m. »
DOT 4 am eu pe acasa mobil. Pt cat iti trebuie tie n-are rost sa mai dai banii pe el, iti aduc maine sa iti completezi. Eu mi-am luat 1L ca nesatulu, de parca puneam si in ciorba.
  • SX4 1.5
Alex

Offline hubbabubba

« Răspuns #36 : 27.Iul.2010, 01:28:33 p.m. »
Multumesc BXXENL!  :pardon: Raman datoare  ;-)

Offline hubbabubba

« Răspuns #37 : 30.Iul.2010, 01:38:14 p.m. »
Problema s-a rezolvat dupa ce miercuri am completat lichid de la BXXENL  :prty: E a 2-a zi in care n-a mai palpait deloc, deci sunt pe drumul cel bun  ;) Thx again!

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #38 : 30.Iul.2010, 02:05:32 p.m. »
........ In fabrica au facut economie, au pus pana la nivelul minim, ........

Nu vreau sa le iau apararea dar ce spui tu nu este corect. Verific personal TOATE masinile noi care vin din fabrica si nu s-a intamplat NICIODATA sa vina vreuna cu lichidul mai jos de maximum.Niciodata! Gandeste-te ca dupa ce sunt terminate sunt inspectate de o echipa Quality Check.

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline BXXENL

« Răspuns #39 : 30.Iul.2010, 02:48:48 p.m. »
In cazul asta imi retrag afirmatia, trebuie sa fie din alta cauza.

Cert e ca placutele in nici un caz nu necesitau schimbare, dovada am mai facut inca 17.000km de atunci si inca sunt bune.

Undeva trebuie sa fie totusi o problema de design, de consuma atat de mult lichid intre schimburile de placute. Eu sunt convins ca dupa ce pun placute noi, o sa fie mult peste maxim nivelul lichidului la mine. Poate e prea mic volumul total de lichid din sistem :dknw:
  • SX4 1.5
Alex