0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
iluzia optica a pozei
O parcare corecta are ambele distante (fata-spate) egale
Masinile intre care parchezi sa fie aliniate fata de bordura. Daca acestea sunt urcate pe bordura...la fal va face ai sistemul de asistenta la parcare. Daca una e pe bordura si alta nu, apar probleme.
Adi, n-ai zis nimic de motorasul de 1.0l turbo...
Pai locu' in care opreste masina il stabileste soferu' (exact ca la condusu' manual) ... singura treaba automata este bracarea rotilor fata.Concret ... manevra a decurs in felu' urmator: am trecut pe linga cele 2 Fiesta parcate iar in timpu' asta se scana si se cauta un eventual loc de parcare ... dupa identificarea lui (cam in momentu' in care Focus-ul era linga Fiesta din fata) am oprit si am apasat pe butonu' de parcare automata, am bagat in marsarier si masina a inceput sa mearga cu spatele, eu controlind viteza din acceleratie / ambreiaj. Am mers cu spatele pina cind piuitoarea legata la senzorii spate a spus ca sint prea aproape de Fiesta din spate ... am bagat in treapat 1 si am mai mers putin in fata.Bineinteles ca am dat si un rateu ... ca altfel n-as fi fost eu Mai precis ... la prima tentativa de a parca ... dupa ce am apasat pe butonu' de parcare automata si masina a inceput sa mearga cu spatele mi s-a parut ca masina vireaza prea brusc (si foarte aproape de spatele Fiestei) si fara sa gindesc, din reflex, am miscat volanu', moment in care s-a anulat procedura de parcare automata, trecind pe manual