- great wall by mitsubishi - smecherie de masina...
Poti sa dai ceva detalii? Banuiesc ca e ala care se cheama CUV Hover.
Imi place tare mult cum arata masina asta pe din-afara. Probabil cel mai 'veritabil' design de offroader de pe piata, in conditiile in care tot restul lumii a indulcit liniile de design si se muta tot mai mult catre asfalt si confort. Efectiv imi face placere s-o privesc. Asta e ... DE GUSTIBUS
Stiu ca pe inauntru e praf; la fel si testele de siguranta. Prin anii trecuti erau cateva expuse la un dealer langa piata Romana. Fara sa am acces inauntru, doar privind pe geam am vazut clar calitatea de-a dreptul prapastioasa a interiorului, lufturile vizibile din avion, plasticele ... etc. Nu stiu cum o fi ca si mecanica sau daca de la Mitsubishi au preluat doar motorul sau toata platforma tehnica.
Ar fi interesant de stiut cat de durabile sunt in exploatare vis-a-vis de pretul de ~15000 de E-uri. Si ma refer aici la exploatare de tip ARO romanesc ... off-road usor/mediu permanent la ferme, pe camp, la stana, la instalat antene pe coclauri, transportat scule, remorcat romorci cu materiale ... etc. unde nu conteaza plasticul din interior si conexiunea iPOD. Am senzatia ... si o anume presimtire ca isi fac treaba in domeniul asta, nu stiu de ce. Poate e doar o chestie de perceptie, indusa de felul cum arata.
Chiar ma gandesc ca ar merita deschis un topic ... e pana la urma un concurent al SX4 d.p.d.v. al pretului de achizitie; sau al Duster-ului rapoartat la pret/competenta off-road. Te bagi la niste explicatii ??? Multumesc anticipat !!!