Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Discutii auto generale
»
Diverse
(Moderator:
gabineg
) »
ce masini am mai condus
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
27
28
29
30
31
[
32
]
33
34
35
36
37
...
42
Mergi Jos
Autor
Subiect: ce masini am mai condus (Citit de 68880 ori)
0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
shpeedy
Hero Member
Mesaje postate: 11865
Gen:
Bucuresti
Re: ce masini am mai condus
«
Răspuns #310 :
12.Iul.2017, 10:08:09 a.m. »
Rex, ai parte numai de masini d'astea de-mi fac si mie cu ochiu'...
Cum se simte hibridu'?
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
memorat
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Mesaje postate: 13489
Gen:
I'm old enough to know, but too young to care!!
Bucuresti
«
Răspuns #311 :
12.Iul.2017, 02:13:03 p.m. »
N am mai scris de ceva vreme aici, timp in care am experimentat 2 categorii total diferite.
Noul Audi Q5 vreo 5 zile. Despre aceasta mașina am numai cuvinte de bine. Mi-a plăcut absolut tot la ea. Un singur aspect e problematic: PREȚUL! Mașina pe care am avut-o în test costa doar 78800€ și îi lipsea trapa!
Ce sa zic...cândva, poate second hand. 80k pentru o mașina este mult. Cel puțin în "filmul" meu.
Noua Smart ForTwo 100% electric - aproximativ 25km. Ei bine aceasta mașina m-a cucerit de-a dreptul. Senzația data de propulsia electrica este unica.
M-a făcut să mă gândesc bine daca este acum momentul unei noi achiziții (la bugetul actual mai mult de o hybrida nu pot lua) sau sa mai aștept cativa ani când electricele vor fi într-adevăr rezonabile că preț.
Sent from my iPhone ☺️
memorat
#romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!
boga81
Hero Member
Mesaje postate: 2277
Gen:
«
Răspuns #312 :
12.Iul.2017, 02:31:41 p.m. »
Pai cu reducerea de 10.000 eur de la rabla plus poti lua o Zoe la pret ft bun. Si Smart probabil ca are acea reducere
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
memorat
Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
shpeedy
Hero Member
Mesaje postate: 11865
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #313 :
12.Iul.2017, 02:42:55 p.m. »
Si mai e si Twizy...
Odata cu lansarea noii generatii de Smart Fortwo electric am vazut ca generatia precedenta - versiunea tot electrica - se gaseste la SH in jurul valorii de 10,000Euro.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
memorat
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
AT
Hero Member
Mesaje postate: 1135
Bucuresti
«
Răspuns #314 :
12.Iul.2017, 02:51:53 p.m. »
Se mai gasesc si alte masini foarte interesante/calitative/dotari, tot din gama SUV, insa mult mai accesibile ca si pret decat acest nou Q5.
Este vorba de doua masini care fac parte din grupul VW: una ar fi Seat Ateca, cealalta urmeaza sa apara in aceasta toamna: Skoda Karoq.
Doar ca idee, in configuratie 4x4, cu dotari full inclusiv trapa pentru cine doreste, preturile de lista se invart in jurul a 27.000 EURO.
Insa daca discutam de a investii/cheltui banii pentru achizitia unei masina de calitate (un raport bun pret calitate) cred ca ar mai trebui
avut rabdare inca 2 ani pana cand estimez ca piata va "abunda" in masini electrice sau hibride mai eficiente si cu un pret ceva mai accesibil.
memorat
Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -
Leutz
Hero Member
Mesaje postate: 2742
Gen:
Canberra
«
Răspuns #315 :
12.Iul.2017, 03:04:19 p.m. »
Vezi ca pana la urma am inteles ca ar fi devenit realitate chestia aia cu "rabla electrica" sau cum se chema. A fost o discutie p-aici, cred ca pe topicul de energii alternative auto.
Iti iei de la Renault & Co => Kangoo full electric cu EUR4000 (+ leasing baterie) ... si te-ai scos. Iti faci si business-u' cu ea. Sau cu ceva mai mult iei Zoe; sau pentru ca ti-a placut Smart-ul ...
iti iei Twizy.
In alta ordine de idei, tocmai am revenit dintr-o saptamana de concediu in care am inchiriat o Kia Sportage (generatia pre 2016). Find masina de inchiriat, cred ca era una din echiparile mai slabute, cutie auto si 2WD. Per total, pe parcursul a aproape 1000 de km, mi-a lasat o impresie foarte placuta. La interior, spatiul, ergonomia, finisarile si calitatea materialelor sunt admirabile, la fel ca si insonorizarea. Una peste alta, viata la bord sta sub semnul relaxarii depline. Sincer, nu mi-ar displace una.
Am gasit desigur si mici cusururi, care cel mai probabil sunt legate de fizionomia si tabieturile mele:
- cotiera m-a cam incurcat
; dar problema asta o am la toate masinile
- cutia automata (in 6 trepte, din cate mi-m dat seama) face ca motorul llitri sa se simta lenes. Insa am pus asta pe seama obsesiei de a reduce consumul. Orice-i faceam ... imediat schimba ca sa ajunga la turatii de genul 1200-1500. In plus, la croaziera in jurul a 90-100 km/h era cam ezitanta, osciland intre 2 dintre trepte.
- masina se simte si este mare; si are miscari de masina mare (n.r. - un pic de ruliu si tangaj), insa asta zic eu ca sporeste impresia de comfort. Ca dimensiuni este cam cat Grand Vitara, insa se simte mult mai masiva. Suprafata vitrata este mica; hayonul este aproape inutil, iar parbrizul este si el ingust. L-as fi vrut in pic mai 'inalt'. Sunt obisnuit de la SX4 sa vad cerul deasupra capului fara trapa
.
- in ciuda spatiului foarte mare din spate, bancheta e facuta practic pentru doua persoane. Desi trei adulti mari at avea loc arhi-suficient, bancheta are clar doua locuri bine individualizate, iar al treilea adult ar sta cam prost pe partea din mijloc, care e foarte iesita in relief.
memorat
SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019
jupanul1
Hero Member
Mesaje postate: 1776
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #316 :
12.Iul.2017, 03:20:30 p.m. »
Kangoo Z.E. cu două locuri e de la 14.000 EUR (fără TVA), la care se adaugă costurile lunare cu chiria bateriei... La 4000... era pomană curată!
memorat
Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise
toma
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 4366
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #317 :
12.Iul.2017, 03:43:33 p.m. »
Doar ca din cate am inteles (poate gresesc) cele vandute cu leasing de baterie nu se incadreaza in conditiile de finantare de la stat. Trebuie sa cumperi cu tot cu baterii si atunci vorbim deja de alte costuri.
Twizy nu se incadreaza pe motiv de "trotineta"
«
Ultima Modificare: 12.Iul.2017, 04:02:58 p.m. de toma
»
memorat
Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
ASZ
Hero Member
Mesaje postate: 2707
Gen:
Cluj Napoca
«
Răspuns #318 :
12.Iul.2017, 03:45:04 p.m. »
Am avut in Iunie timp de o saptamana in Italia, un Fiat Punto 1.2 benzina inchiriat ... sincer nu as da banii pe asa ceva.
memorat
Vitara 1.6 Passion Allgripp Turquoise
-
boga81
Hero Member
Mesaje postate: 2277
Gen:
«
Răspuns #319 :
12.Iul.2017, 04:20:02 p.m. »
Legat de rabla plus, nu se poate aplica cu inchiriere baterie. Cei de la Renault au trebuit sa bage bateria in pret, care a urcat vertiginos. Twizy se incadreaza la cvadriciclu, nu la autovehicul, deci nu intra in program. Pentru Cristi: tocmai citeam un articol in ams. Uite preturile la toate electricele si hibridele.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
memorat
Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Tipărire
Pagini:
1
...
27
28
29
30
31
[
32
]