Autor Subiect: ce masini am mai condus  (Citit de 68891 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: ce masini am mai condus
« Răspuns #100 : 10.Iun.2012, 04:58:09 p.m. »
Lista creste ... azi s-au adaugat Mitsubishi Lancer Sportback 1.6 MIVEC (117 cp):

Mitsubishi Lancer Sport Sedan 1.8 DID MIVEC (150 cp) si Mitsubishi Pajero LWB 3.2 DI-D A/T (200 cp).

In pozele astea de pe tarla nu sint eu la volan ... da' dupa ce am vazut ca se poate am facut si eu exact aceleasi manevre (in poze nu prea pare ... da' era destul de abrupta panta).

Inainte de vizita la dealeru' Mitsubishi am fost la cei de la Dacia unde m-am plimbat cu Dacia Lodgy 1.5 dCi 110CP:

Mai silentios decit ma asteptam ... Lodgy pare sa fie un pas inainte pt. Dacia ... Niste amanunte care mi-au atras atentia - "telescop" la capota iar la bornele de la baterie niste suruburi la care se pot conecta consumatori suplimentari ... nu prea mi-a reusit poza da' cred ca se intelege despre ce e vorba.

Tot la categoria detalii care incinta as adauga DRL-ul si presul de cauciuc cu margini destul de inalte:

Modelul testat (chiar cel din poza de mai sus) desi era echipat cu Media Nav: Sistem de navigatie si multimedia_touchscreen 7", spre surprinderea mea, nu avea rear view camera ci doar senzori de parcare (fara display, doar cu piuitoare). Deasemenea, nu ma asteptam sa gasesc pe o masina din 2012 sistem de reglare a farurilor cu cablu bowden ca la batrina Dacia ... da' asta nu cred ca e un "minus".
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #101 : 10.Iun.2012, 08:56:24 p.m. »
Intresant opinie despre Logdy. A mai fost cineva curios sa-l testeze?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #102 : 10.Iun.2012, 09:36:45 p.m. »
Fusei să-l văd dar nu am solicitat drive-test, aveam la mine doar cartea de identitate (nici telefon, nici permis), fusesem să-mi exercit dreptul constituțional de a alege ...
Mașina este spațioasă, probabil soluția optimă pentru o familie ... mai ales într-o țară în care poți ajunge pe asfalt la obiectivele turistice ori alte locuri de interes ... poate se va veni din urmă și cu infrastructura...
Calitatea plasticelor din habitaclu este în general slăbuță, la nivelul SX4 ori puțin mai jos, cu excepția consolei centrale unde calitatea pare mai bună (gen Duster).
Anvelopele 185/65/R15 sunt de bun simț în peisajul animat de jante tot mai diametroase.
M-a impresionat pozitiv robustețea amortizoarelor de hayon, foarter vânjoase. La SX4, după nici 5 ani, îmi antrenez bicepșii cu rezultate spectaculoase la deschiderea portbagajului.
Îndrăznesc să pronostichez un succes ponderat pe piețele europene, deoarece la noi este perpetuată mentalitatea „nemțască pi dizel” ... Prețul de cca 14 mii neuro pentru varianta de top nu este ceea ce se spera anterior lansării modelului ...
În ce privește finisarea, cel mai prost lucrată e zona superioară de sub hayon (ultimul montant - cupolă), dar dacă purtam șepcuță era peste nivelul cozorocului și nu băgam de seamă.
În concluzie, am aranjat cu cucoanele din showroom pentru un Duster alb, facelift, full-option. Asta însă e doar o opțiune personală...  ;)
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

« Răspuns #103 : 10.Iun.2012, 10:07:32 p.m. »
Intresant opinie despre Logdy.
La ce anume te referi  :-/

PS - ce as reprosa variantei Lodgy cu 7 locuri - cele 2 scaune de pe rindu' 3 nu se pot scoate decit impreuna  :(

Offline adrian_r5

« Răspuns #104 : 10.Iun.2012, 10:09:27 p.m. »
În concluzie, am aranjat cu cucoanele din showroom pentru un Duster alb, facelift, full-option.
Adica renunti la SX4 in favoarea Duster-ului  :-/ :-/ :-/

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #105 : 10.Iun.2012, 10:35:43 p.m. »
Mai rau ca SX4 nu are cum sa fie, nu?   >:)

si costa doar 80.790,24 ron  adica aprox 18.000 euro  (conform site Dacia)
« Ultima Modificare: 10.Iun.2012, 10:39:36 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #106 : 10.Iun.2012, 10:45:08 p.m. »
Adica renunti la SX4 in favoarea Duster-ului 

Nu încă, iar faceliftul Dusterului mai durează ... și ar trebui ornat cu turbodieselul de 1,9 litri - părerea mea.
Am mai explicat în postările mele : ca tot omul, am o nădejde, căreia îi zice Subaru Forester diesel. Nu iese pasiența, mă repliez pe Duster. De SX4 îmi tot dă de grijă fiu-meu cel mare (16,5 ani) să am grijă cum conduc, pe unde circul cu mașina, să schimb consumabilele și să fac reparațiile la timp. Posibil să aibă un plan, dacă nu o întreagă strategie și n-o să-i stea în cale taman tac'su !  ;-)

Mark Twain

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #107 : 11.Iun.2012, 09:16:29 a.m. »
Go Terios!!!:)

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #108 : 12.Iun.2012, 09:50:29 a.m. »
Mai rau ca SX4 nu are cum sa fie, nu?   >:)

Nu am afirmat niciodată ceva de genul ăsta ci doar că SX4 nu este o maşină perfectă şi nu înţeleg să ascund faptul că am avut probleme ce nu trebuiau să apară în perioada de garanţie. Ştiu, de asemenea, că au fost probleme şi la VW, Mercedes, BMW, chiar şi Porsche au avut rechemări masive în service de-a lungul timpului.

si costa doar 80.790,24 ron  adica aprox 18.000 euro  (conform site Dacia)

Păi SX4 diesel cât costă ?!
Eu am dat peste 17000 neuro pe benzinar în 2007. Aş vrea să uit dar rana din conturi nu mă lasă !

Nu cred ca o sa mai apara acel 1,9 dci...mai degraba noul 1,6dci:
http://0-100.hotnews.ro/2012/01/17/noutate-absoluta-in-gama-dacia-propulsorul-renault-de-16-litri-dci-va-echipa-si-autovehicule-dacia/

Nu sună rău nici cu 130 CP ... Iar cilindreea e prietenoasă d.p.d.v. impozit, asigurare, etc

Mark Twain

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #109 : 12.Iun.2012, 10:04:58 a.m. »
Exact. ;)
Go Terios!!!:)