Autor Subiect: Claxon nou  (Citit de 9685 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline res

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
Claxon nou
« : 22.Nov.2010, 03:19:41 p.m. »
Nu stiu cum e la altii dar claxonul de la Swiftul meu (SH) suna cam ciudat adica parca e un claxon de jucarie de copil.
Dupa ceva verificari am descoperit din ce cauza: E de dimensiuni reduse, e singur si parasit acolo in fata sub bara si deci vreu sa il schimb dupa o experienta neplacuta in trafic!
A mai facut cineva operatia asta si cu ce a inlocuit daca a inlocuit. Eu personal as vrea sa mai adaug si un releu pentru o mai bina siguranta!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Claxon nou
« Răspuns #1 : 22.Nov.2010, 03:40:17 p.m. »
Salut si bine-ai venit!
Ia vezi daca te ajuta informatiile de pe aici.
Poti incerca si un search pe forum. Sa ne spui daca ai reusit sa modifici ceva. :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline res

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 22.Nov.2010, 04:12:21 p.m. »
Am gasit ceva informatii dar nu destule.
Cred ca mai toate modele au problema asta (Swift, Ignis si SX4) unii l-au schimbat altii nu!
Eu personal il voi schimba si cind o voi face voi anunta aici ce si cum. Si asa are toba sport, eleron si cind claxonez face ca un ....

In fine voi posta noutati cum am !!!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #3 : 22.Nov.2010, 07:28:30 p.m. »
Si eu am probleme cu claxonul. Al meu facea (defapt ca la toate Swifturile) ca o rata stransa de gat si l-am schimbat cu un claxon sh de la un opel se pare. Numai ca ala a luat apa sau ceva de genu ca acum nu se mai aude aproape deloc.Adica l-am claxonat pe unu la juma de masina in fata mea care avea geamu deschis si nu m-a auzit. =))
Cum mi se pare si o chestie de siguranta,o sa schimb claxonul cat se poate de repede.Revin si eu cu detalii cum am.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline roberto

« Răspuns #4 : 22.Nov.2010, 10:42:26 p.m. »
Aceeasi problema am avut-o si eu, rezolvata rapid insa. Va recomand claxoanele (bi-tonale) pe care le gasiti in orice magazin de piese Daewoo. Nu strambati din nas, claxoanele sunt Bosch. :))
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
« Răspuns #5 : 23.Nov.2010, 12:38:51 a.m. »
Eu unu nu strang. Si eu tot la bi-tonal ma gandeam.
Imi place si cel de pe Logan..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline res

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : 26.Nov.2010, 08:46:32 a.m. »
S-a rezolvat!
Montate la Doly in Iasi nu jos in locul original, ci in fata in spatele radiatorului. Aveti grija cind le cumparati sa fie cu corp de metal deoarece in zona aia e evacuarea si e cam cald !!!
Daca le montam pe locul original era un chin de te durea capul ... Scoasa bara si alte chestii asa ca am renuntat si oricum nu aveau loc acolo.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
« Răspuns #7 : 26.Nov.2010, 05:22:40 p.m. »
Si cu firele cum ai facut?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline res

• Newbie
  • *
« Răspuns #8 : 29.Nov.2010, 09:35:16 a.m. »
Firele ... contactul conectat de la cel original si firele pozate pe linga baterie si conectate de la releu (claxoanele au venit cu releu) la baterie. Destul de ok pozate nu incurca dar se vad ca sunt adaugate ulterior ... asta e...  oricum e singura modificare pe care trebuie sa o suport pe linga firele originale.

Offline res

• Newbie
  • *
« Răspuns #9 : 24.Iun.2014, 03:48:38 p.m. »
Cum spuneam acum terbuie sa le schimb deoarece exteriorul (goarna) e de plastic si unul a cedat dar se rezolva cu ceva metalic de la Bosh.
de... caldura de la evacuare...