Autor Subiect: Sa ne jucam - Recunoaste masina!  (Citit de 144196 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Sa ne jucam - Recunoaste masina!
« Răspuns #370 : 01.Mar.2011, 11:57:39 p.m. »
@shpeedy  ... aveam un sentiment de deja vu cu Subaru asta ... da' mi-a fost lene sa caut  :">

Si daca mi-a venit rindu' ... atunci sa pun si poza:

L.e. - cam mica si neclara poza ... da' cine stie despre ce e vorba ghiceste imediat  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline macmat

« Răspuns #371 : 02.Mar.2011, 12:08:01 a.m. »
Parca ai fi ILF si PETROV !(niciodata nu am inteles cum puteau scrie impreuna cei doi autori rusi) Pe de-o parte recunosti ca e o poza mica albneagra si inlantuita (deci tii cu mine care am aceeasi parere ) pe de alta parte spui ca cei care cunosc nu au nevoie de mai mult. Fac pariu ca tu stii ce masina e si fara sa privesti poza,asa ca de ce ai mai postat-o???  Hai fi uman si cauta acelasi model intr-o alta prezentare sa se bucure si ochiu' celor ce nu prea stiu despre ce e vorba!!

Offline shpeedy

« Răspuns #372 : 02.Mar.2011, 06:35:30 a.m. »
@macmat: eu doar sugeram consultarea paginilor acestui topic pentru a vedea ce masini s-au postat...

In ceea ce priveste modelul postat de adrian, din pacate eu nu cunosc sa fie mai mult de doua poze cu el pe net, nefiind un model de serie, ci un concept. Mai precis, este vorba de o interpretare stilistica a unui carosier elvetian pentru un autoturism romanesc (foarte drag mie, dealtfel) - Oltcit Sbarro.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Silfax

« Răspuns #373 : 02.Mar.2011, 07:13:49 a.m. »
In ceea ce priveste modelul postat de adrian, din pacate eu nu cunosc sa fie mai mult de doua poze cu el pe net, nefiind un model de serie, ci un concept. Mai precis, este vorba de o interpretare stilistica a unui carosier elvetian pentru un autoturism romanesc (foarte drag mie, dealtfel) - Oltcit Sbarro.

Exact asta vroiam sa intreb, daca este cumva un concept car, dar "Olcit Sabarro"  :-O ? Uite asa mai aflu cate o stire interesanta.

Sincer imi place linia adoptata... US style.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline adrian_r5

« Răspuns #374 : 02.Mar.2011, 07:36:31 a.m. »
nu cunosc sa fie mai mult de doua poze cu el pe net  - Oltcit Sbarro.
... asa cum am mai spus-o ... (si daca n-am spus-o, atunci o repet ... ) ... cine stie, cunoaste  :clap: :clap: :clap:
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline shpeedy

« Răspuns #375 : 03.Mar.2011, 11:57:40 a.m. »
Cea mai ieftina masina din lume (chiar si la costuri actualizate):

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline macmat

« Răspuns #376 : 15.Mar.2011, 07:38:23 p.m. »
Nici dupa "doua sapatamini"de liniste pe aici nu renunti la bicicletele alea legate cu scinduri intre ele??? :D
Variante: 1. Poti sa-ti raspunzi singur,da' nu e frumos..... >:)
               2. Mai fa-ti un user si trimite raspunsu' din partea lui..... >:) >:)
               3. Trimite-mi mie P.M. cu solutia si ma laud eu ca tocmai am gasit-o!! >:) >:) >:)

Offline Green Goblin

• Full Member
  • Mesaje postate: 123
« Răspuns #377 : 15.Mar.2011, 08:11:22 p.m. »
Sa va vad.....

Offline macmat

« Răspuns #378 : 15.Mar.2011, 08:23:30 p.m. »
Rabdare @Green Goblin,nu incalca protocolul ! :baston:Ca sa poti posta exista un "obicei":trebuie sa ghicesti raspunsul la intrebarea anterioara si sa astepti confirmarea celui ce a postat-o. In cazul asta sa tooooot astepti........... :D

Offline Green Goblin

• Full Member
  • Mesaje postate: 123
« Răspuns #379 : 15.Mar.2011, 08:51:29 p.m. »
Scuze,
Nu am citit.