0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Din pacate, lumea se schimba, iar tendintele sunt ingrijoratoare. Postez o declaratie care a trecut neobservata, sau poate nu:http://m.cotidianul.ro/article.php?id=222715
...................Cele mai simple solutii (parerea mea) sunt sistemele private de pensii (pilonul 2 si 3), urmate de fondurile de investitii (cu riscurile aferente mai mici sau mai mari), dupa care vin solutiile mai costisitoare: propria afacere sau imobiliarele care sa asigure obtinerea unor venituri din chirii suficiente.
Cele mai simple solutii intr-o societate viitoare ce seamana cat de cat cu cea actuala.
Marea problema va fi anarhia. Si nu anarhia din spirit de fronda, ci cea nascuta din lipsa oricarei resurse, pe romaneste de foame.
Discutia se poate purta pe mai multe paliere si poate fi nesfarsita. Eu am vrut sa exprim plastic viitorul raportat la ”normalitatea secolului XIX”, citata in articolul de mai sus. Pentru clasa de mijloc, pe cont propriu exact ce ai spus tu mai sus inseamna, dar ce te faci cu cei de la talpa tarii ("prosti, prosti da multi") cand politica sociala va tinde spre zero. Viata reala este mult mai complexa decat o vedem de la inaltimea unui mai mic sau mai mare confort in care traim si ne permitem sa chibitam pe net.Sunt convins ca intelegi ce vreau sa spun
Oare cati ati votat " nu " si fara a continua cu intentia de a face pe viitor ? Ma intreb de ce oare ? => neincredere in sistem ?!