Autor Subiect: Reglaj faruri SWIFT md. 2002  (Citit de 5259 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mvzanfir

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Gen: Bărbat
Reglaj faruri SWIFT md. 2002
« : 01.Nov.2010, 08:49:32 p.m. »
Stie cineva de unde, si cum se regleaza farurile (faza scurta, faza lunga) la Swift model 2002??? Sunt faruri si cu reglaj electric pe verticala, dar al meu se "uita" cu farul din dreapta prea spre ..... marginea drumului si cam    pe sus....
Va multumesc anticipat

Offline dexter

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
Re: Reglaj faruri SWIFT md. 2002
« Răspuns #1 : 12.Ian.2011, 08:08:30 p.m. »
   E  simplu: in coltul din drepta sus al farului,vazut din fata masinii, gasesti un surub negru din plastic,in plan orizontal,orientat spre spatele masinii,ce regleza bataia farului pe orizontala.Daca il desfiletezi,aduci fasciculul luminos catre centrul drumului.Pentru verticala,reglajul se realizeaza dintr-un surub de plastic pe care-l gasesti in coltul din stanga,privind de deasupra si are langa el un simbol de lumini de intalnire si scrie 1.3%. Spre drepta se
coboara fasciculul,parca.
Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc

Offline LeonardSZK

« Răspuns #2 : 13.Ian.2011, 09:05:45 a.m. »
O completare "vizuala" la indicatiile lui Dexter:

Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline dexter

• Full Member
« Răspuns #3 : 13.Ian.2011, 10:38:06 p.m. »
   Minunata completarea,dar nu prea deslusesc mare lucru :inteligent:.Daca  ai sectiunea completa referitoare la reglajul farurilor (sau chiar tot manualul de service) pt Swift Mk 3 sau Mk4,te rog sa-l postezi,daca nu-i cu deranj. Suntem mai multi care am avea nevoie de el si cu siguranta am fi recunoscatori :cheers: :cheers:

« Ultima Modificare: 13.Ian.2011, 10:42:11 p.m. de dexter »

Offline LeonardSZK

« Răspuns #4 : 14.Ian.2011, 09:51:23 a.m. »
Sunt pagini scanate, nu am gasit altceva. Incearca sa mai "gogalesti", eu am cautat acu' 4-5 ani. Incearca http://www.filecrop.com/suzuki-swift-workshop-manual.html Se potrivesc cam 95%. Nu am gasit nimic despre G13BB.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline dexter

• Full Member
« Răspuns #5 : 15.Ian.2011, 09:00:59 a.m. »
    Mutmesc de info LeonardSZK. Dupa lungi gugaleli,acum vreo 2 ani,am gasit manual de service pt. cutia de viteze,si cateva sectiuni dintr-un manual de swift '93,care au fost utile, insa anumite sectiuni,ca cea cu istalatia electrica, lipsesc cu desavarsire :(.

Offline Laurentiu

« Răspuns #6 : 15.Ian.2011, 10:03:54 a.m. »
Stie cineva de unde, si cum se regleaza farurile (faza scurta, faza lunga) la Swift model 2002???
Totdeauna, reglajul de faruri se face pe faza scurta la becurile cu 2 filamente. Daca totul iese OK precum in manual, faza lunga e reglata de la sine.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline dexter

• Full Member
« Răspuns #7 : 31.Ian.2011, 02:21:25 p.m. »
Foarte adevarat,Laurentiu. Am omis sa mentionez de faza scurta pentru ca mi-a intrat in obisnuinta.

Offline GHOST

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
  • La balerine
« Răspuns #8 : 21.Mar.2011, 11:56:50 p.m. »
am eu manualul care iti trebuie dar e prea mare de postat aici 110 mb
SUZUKI SWIFT GELEICS

Offline Robertphoto

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #9 : 19.Sep.2011, 02:53:44 p.m. »
Salut Suzuki users!
                     Are cine va o schema electrica pentru un Swift din 2000? Reglajul farurilor pe verticala nu mai functioneaza din butonul de pe bord, ci doar manual. Este cam peste mana deoarece pun greutate periodic pe ea, si se rdica mult din fata, trebuind sa ma dau jos din ea si sa le reglez.
Multumesc!