Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229381 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #920 : 11.Oct.2018, 05:43:01 p.m. »
Pentru putin @cad  >:D<
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #921 : 11.Oct.2018, 06:13:41 p.m. »
   Nu stiu daca a ajuns stirea si la tv./radio, pentru ca asemenea actiuni cu astfel de rezultate ar trebui intens promovate ! Dar pentru ei asta nu este o "stire", nu este cu decedati, nu este cu implicare politica, etc.....
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #922 : 17.Oct.2018, 09:52:42 a.m. »

The following users thanked this post: enicky

Offline wolfin

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: ...

Offline hugbear

« Răspuns #924 : 21.Oct.2018, 10:12:33 a.m. »
50 de ani de relații bilaterale România - Australia

Citat
Construirea celui mai mare spărgător de gheaţă din lume, la Galaţi, la comanda Australiei, dar și exportul românesc de tehnologie, sunt proiecte economice dintre cele două țări.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline enicky

« Răspuns #925 : 21.Oct.2018, 11:08:49 a.m. »
  Da, foarte interesant, acesta este paradoxul, ne despart multi kilometrii dar suntem apropiati !

Din aceeasi zona, ce se mai intampla la "forul tutelar" !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #926 : 21.Oct.2018, 06:07:47 p.m. »
   Nu stiu daca a ajuns stirea si la tv./radio, pentru ca asemenea actiuni cu astfel de rezultate ar trebui intens promovate ! Dar pentru ei asta nu este o "stire", nu este cu decedati, nu este cu implicare politica, etc.....
Mda...mi-a placut si va spun si voua ce am invatat de la mama: "Cu o floare nu faci primavara!"...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #927 : 21.Oct.2018, 06:54:32 p.m. »
Mda...mi-a placut... "Cu o floare nu faci primavara!"...
  O stim si noi, suna putin diferit, dar daca suntem sceptici permanent, probabil ca renuntam la tot...
  Ca ei mai sunt multi sa stii, din fericire... :)

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #928 : 21.Oct.2018, 08:17:21 p.m. »
Ma bucur ca esti unul din cei care nu se lasa doborat de "miticii" romani, ca-s peste tot, nu numai in Moldova sau Bucuresti. Poate ca neamul romanesc pana la urma n-o sa piara...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline hugbear

« Răspuns #929 : 26.Oct.2018, 03:52:10 p.m. »
Cea mai bună îngheţată din Europa se face la Galaţi. "Woopie ice" a cucerit Parisul.

Citat
Studenţii Facultăţii de Ştiinţă şi Ingineria Alimentelor au obţinut marele premiu la Paris, la cea mai importantă competiţie a inovatorilor din alimentaţie.

...

Echipa Universităţii Dunărea de Jos a fost copleşită de anunţul că îngheţata inventată la Galaţi, botezată "woopie ice", a câştigat cea mai prestigioasa întrecere din domeniul alimentaţiei viitorului.

...

Ca şi în cazul altor invenţii ale Facultăţii de Ştiinţă şi Ingineria Alimentelor, studenţii vor primi o parte din bani.

În trecut, ei au mai luat premii şi pentru un baton proteic şi un pateu vegetal pe bază de linte. Ambele pot fi găsite la rafturile cu produse bio ale hipermarketurilor.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon