Da, chiar frumos clipul ! Tocmai zilele trecute am fost la Braila, unde chiar n-am fost niciodata.
Am ajuns se pare la un fost marinar, o casa curata cu oameni draguti si ospitalieri.
Cel mai mult m-a impresionat capul familiei, un pasionat artizan in lemn : am vazut la el vaze din lemn, farfurii, diferite figurine si niste interesante masute din lemn numai bune de living/sufragerie.
In oras casele predominante, in general inghesuite in curti ingrijite de altfel, cu un corp vechi si altul nou, semn ca acolo, dupa cum ne povestea si gazda noastra, sunt doua generatii.
Orasul inca plin de zapada-tort alb-crem-alb, are bulevarde cu spatiu verde pe mijloc, unele bine asfaltate, altele parca tocmai dupa un bombardament puternic. Fostul "poligon" din scoala de soferi l-am regasit din pacate pe strazile Brailei.
Contrar aspectului de oras batran, am gasit un loc chiar impresionant unde ne-am potolit foamea :
restaurantul Casa Domneasca. Mancarea foarte buna, nu foarte scumpa si un pianist ne-a delectat tot timpul.