Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229329 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miaunica

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #740 : 26.Iul.2017, 01:45:45 p.m. »
Da, Kiki nu e adult, dar merge cu bicicleta multi mai multi km decat muuulti adulti! Tot ce voiam sa evidentiez este ca se poate achizitiona biciclete decente si cu sume mici.

Cat de oportun e proiectul la momentul de fata, este alta mancare de peste! Dar, pe langa salile de sport in camp, parcurile de agrement la tara si pantofii cu toc la sinistrati, asta e spuma!
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline dAlex

« Răspuns #741 : 26.Iul.2017, 01:51:33 p.m. »
500 RON e o suma pe care o poti investi intr-un an, 2 poate,  in mentenanta, nici decum intr-o bicicleta. Decat ca o completare la valoarea bicicletei.

Am inteles ca a fost inghesuiala atat de mare ca au oferit posibilitatea de inscriere si prin email. Unde-i rost de pomana, lumea se inghesuie, chiar daca e folositor sau nu.

M-as mira ca astia care se inghesuie pentru vouchere chiar sa renunte la actualul mijloc de transport. Cei care chiar sunt constienti ca orasul e poluat si o fac ca sa fie mai "verde" si ca sa isi pastreze conditia fizica sunt de obicei intelectuali, oameni care n-au nevoie sa se inghesuie pentru pomana de 500 de lei. Si mai ales oameni care isi iau lucruri de calitate, fiindca, ca sa circuli zilnic cu bicicleta la servici, iti trebuie una de calitate pe care sa te bazezi.

E doar o alta scuza pentru o pomana electorala inainte de prezidentiale. Orice pentru voturi. Ca doar nu dau de la ei din buzunar.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline enicky

« Răspuns #742 : 26.Iul.2017, 02:00:10 p.m. »
  La modul sincer, nu stiu ce se rezolva cu 5000 de biciclete(daca ar inlocuit tot atatea masini, ceea ce ma indoiesc), dar eu am in spatele blocului o parcare cu 3 siruri verticale si unul orizontal si seara tot nu gasesti un loc liber. Cele 3 sunt cu plata al patrulea la liber.
  Dimineata NU se elibereaza decat maxim 20-30%. Ne-am cumparat masina sa avem, nu ca ne-ar si folosi ! In schimb seara se umple cu masini de firma, mai mici, mai mari, etc. Singura solutie ar fi o parcare verticala.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline fireburn

« Răspuns #743 : 26.Iul.2017, 02:09:59 p.m. »
Se rezolva ceva daca vedem 5000 de biciclisti pe strada, in locul a 5000 de masini.
Cu parcarea se "rezolva" - am vazut la TV stirea. Poate si inauguram de vreo 5-6 ori una existenta (ca cea de la Universitate, ca-i mai recenta) ca sa nu mai cheltuim cu altele.

Offline Leutz

« Răspuns #744 : 18.Aug.2017, 01:06:33 p.m. »
Iata o poveste interesanta  :). Sincer sa fiu, chiar nu stiam nimic despre inceputurile Honda. Frumoasa istorie oricum  :x.

http://www.msn.com/en-au/motoring/news/hondas-first-production-car-was-a-mid-engined-ute/ar-AApPqb2?li=AA8ewQ&ocid=spartanntp_edu
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #745 : 24.Sep.2017, 12:00:38 p.m. »
Ce se poate intampla la noua luni dupa o aventura...  :-j
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

« Răspuns #746 : 27.Sep.2017, 02:39:43 p.m. »
Despre millenials si nu numai. Merita ascultat pana la capat!

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

« Răspuns #747 : 02.Oct.2017, 08:44:36 a.m. »
Ooops...  ;)

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #748 : 02.Oct.2017, 09:15:08 a.m. »
Cam forțată previziunea  ;)

Offline shpeedy

« Răspuns #749 : 02.Oct.2017, 09:32:54 a.m. »
Da, cam este...

Eu il vad mai mult ca pe un deziderat, tinand cont de ne-sustenabilitatea sistemului actual de pensii - contribui 40-50 ani cu o parte din veniturile tale din viata activa pentru a beneficia 30-40 ani de niste venituri multumitoare pe baza contributiilor...

Consider ca pentru a avea o asemenea planificare a vietii ar fi necesar ca mindset-ul sa fie deja programat in acest sens la generatiile curente de 30-40 ani (la o medie de durata de viata de 100 ani, copiii nostri ar pasi deja in sec. XXII), ceea ce nu prea e cazul (cu mici exceptii - economiile foarte dezvoltate)...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X