Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229303 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #680 : 13.Mai.2017, 06:59:16 p.m. »
Pai daca era un vaccin de facut , era impotriva prostiei...

Cred ca ar merge unul cu efect mai larg: contra lenei si coruptiei.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Costique

Offline enicky

« Răspuns #681 : 13.Mai.2017, 07:16:37 p.m. »
Pai daca era un vaccin de facut , era impotriva prostiei...
... ar merge unul cu efect mai larg: contra lenei si coruptiei.
             Hai pentru toate trei, ca n-at fi rau ! :)
     In 2006 am fost internat la V.Babes cu diag. hep.A(a mainilor murdare, i se mai spune). Am intrebat si eu cadrele medicale cum de ei nu se imbolnavesc, pt. ca este o boala contagioasa. Toti mi-au raspuns ca sunt vaccinati !!
    Cat despre autoimunizare ... ce sa mai vorbim, ne ajuta ..."E"-urile !!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Costique

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #682 : 13.Mai.2017, 07:31:26 p.m. »
Stiti isteria din Romania cu monoglutamatul...Ajung prin Dubai. Stiti , la banii lor sunt extrem de pretentionsi si foarte grijulii cu ce ajunge la ei. Si descopar in supermarket la raionul alimentar, alaturi de bicarbonat si dintr-astea, monoglutamatul la pungi de 250 de grame...N-am auzit sa fi explodat numarul cazurilor de cancerul in Arabia...M-am saturat de manipulare...poate nu realizati ca noi suntem uzine chimice si folosim materia disponibila.

O scriere mai veche, nu stiu a cui, dar si mai actuala:

"Mănînci, crăpi…
Nimic nu mişcă în ţara asta fără acest guru al halelii, acest ayatolah al ciorbei de urzică, nenea ăsta cu nume imposibil, Mencinicopschi. Vreţi să ştiţi cum să vă hrăniţi? Întrebaţi-l pe M. El şi numai el deţine secretul. Mai încearcă unii să se bage-n treabă, nelipsiţii cercetători britanici şi americani, care găsesc mereu chestii revoluţionare. Ba că e bună cafeaua, ba că nu e, ba că să bem bere, ba că mai bine zeamă de alge. Nişte amatori. Noi îl avem pe Mencinicopschi! Ei, să vedem.Carne? Nu, că orbeşti. Lactate? Nu, că te tîmpeşti. Dulciuri? Nu, că te loveşte damblaua. Mezeluri? Ce, eşti nebun? Hm, dar nici plantele nu-s în regulă, că sînt modificate genetic. Şi mai au şi nitriţi. Peştele are mercur, păsările au gripă, vaca e cam nebună, iar porcul e prea porc. Ouă? Nu, că-s găinile melancolice. A, şi apa de la robinet e cam naşpa, că-i contaminată. Hrana ideală ar fi, apud Mencinicopschi, friptura de vînat, merele pădureţe şi apa de izvor. Că aşa mîncau strămoşii noştri. Treaba e că şi vînatul a prins gustul hranei din conservă. Adică, din containerele de gunoi, v-aţi prins. Mere pădureţe nu prea găsim, rămîne doar apa de izvor. În nici un caz îmbuteliată, plasticul e cancerigen! Mor să ştiu ce mănîncă nea Mencinicopschi. Eu cred că are în spatele casei o mică fermă, cu găini fericite şi legume îngrăşate cu căcat natur. Sau, bagă-n el salamuri şi fastfooduri, şi rîde cu gura plină de cei care-l ascultă. Mai dau pe net, că-s nelămurit rău. Mîncaţi bio, ne îndeamnă alţii. Şi folosiţi doar vase de lemn şi de lut. Să nu vă pună naiba să băgaţi mîncarea în oale de metal sau de sticlă, că ăia sînteţi. Prăjeală? Ferească sfîntu. Fierbere? Stricaţi vitaminele. Sare? Zahăr? Forget it. Atunci ce? Notaţi: seminţe de susan, sucuri de aloe vera, muguri de plop, fiertură de ovăz, ciuperci shittake (nu mă întrebaţi), lapte de soia, unt de migdale, germeni de fasole, suc de pătrunjel. Aha! Dar o slană afumată de Tîrgu Secuiesc, cu telemea de Sibiu, pită de Hălchiu, ceapă de Făgăraş, şi-un păhăruţ de vinars de la Brad, am voie? Nu? La naiba! Nu cred că mai apuc suta."

Intre timp asta si-a gasit si un "ascunzis" de viata lunga...

Mi-am amintit de un lucru: acum vreo cativa ani a fost o conferitna mondiala asupra nutritionismului in Grecia. Seful conferintei a declarat ca Aspartamul este cea mai revolutionara descoperire in domeniul alimentar in ultima jumatate de secol. ...Aaaa...pardon? Pai nu spun atatia ca indulcitorii sunt...si fac...si dreg...? Si eu pe cine cred?
Va mai amintiti de "efectul cancerigen" al campurilor electromagnetice si al utilizarii telefoanelor mobile?

"Fiecare clipa naste un fraier, totul e sa il gasesti!" - Phineas Taylor Barnum a negat ca el ar fi spus-o...
« Ultima Modificare: 13.Mai.2017, 07:56:39 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline fireburn

« Răspuns #683 : 13.Mai.2017, 08:40:32 p.m. »
 :-))

Hai ca m-am amuzat.

Offline enicky

« Răspuns #684 : 13.Mai.2017, 09:45:07 p.m. »
     Hai ca te-am prins, ai uitat totusi ceva : AERUL, de asta n-ai zis nimic ! :-)) Cele trei elemente de baza : apa, aerul si .....
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #685 : 13.Mai.2017, 09:52:27 p.m. »
... fraierul! :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: enicky

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline toma

« Răspuns #687 : 22.Mai.2017, 03:12:33 p.m. »
https://republica.ro/noii-sclavi-despre-cei-care-cred-ca-nu-se-va-schimba-nimic

Citat
[...]
Așa gândesc toate victimele cronice, de la femeile bătute, la angajații surmenați ai multinaționalelor, de la cei forțați să dea șpagă în spital, la părinții supuși micii corupții a profesorilor. De la studenți, la majoritatea românilor care spun că „oricum nu se va schimba nimic“...

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline toma

« Răspuns #688 : 23.Mai.2017, 04:49:30 p.m. »
In ultima vreme sunt uimit si, recunosc, usor agasat de pletora de conferinte, carti, site-uri, cursuri si antrenori de dezvoltare personala.

Am gasit astazi o sintagma interesanta: incompetenţă învăţată. Vedeti aici!
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #689 : 24.Mai.2017, 07:38:14 p.m. »
Lupta contra cancerului mai aduce o victorie :
https://www.news.ro/cultura-media/un-nou-tratament-impotriva-cancerului-a-fost-autorizat-in-statele-unite-1922404124002017051616998011
As fi vrut sa fie asa cum o descriu autorii disponibila de acum 10-15 ani...

Si mi-a mai placut ceva: cel putin in cele cateva zile in care am citit stirile de pe acest site  (news.ro) am avut doar informari si nu interpretari. Mi-a amintit de TELE 7ABC unde stirile erau informari si nu tendentioase intepretari...Si mi-e asa dor de o jurnalistica facuta pur , fara interferenta cu "jurnalistul"  platit sa ne spuna... Stiti voi altceva, ma insel?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma