Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229295 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #640 : 14.Apr.2017, 01:58:11 p.m. »
Din pacate primaria mea nu este inca afiliata la ghiseul.ro. Pana la urma , dupa putin "scandal" cu "ofiterul de serviciu" de la primarie am rezolvat-o "romaneste" : imi vor incasa banii marti cu chitanta cu data de azi !   :D
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline NicNic

« Răspuns #641 : 14.Apr.2017, 04:16:16 p.m. »
Ai vazut ca poti fi optimist? Orice lucru are o solutie poytivita...., mioritica!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Lerua07

« Răspuns #642 : 14.Apr.2017, 05:04:50 p.m. »
Iar eu, ca sa le fac in necaz, am platit azi prin internet-banking intr-un cont al trezoreriei dedicat ptr amenzi de circulatie.  :-))
Lor nu o sa le arat OP-ul, sa-i vad daca opereaza corect plata sau vor face gafa sa-mi trimeata somatie de plata  ;)

Offline NicNic

« Răspuns #643 : 14.Apr.2017, 05:32:05 p.m. »
Ah, ce satisfactie ar fi!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Lerua07

« Răspuns #644 : 14.Apr.2017, 06:17:03 p.m. »
 :-j

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #645 : 14.Apr.2017, 06:50:59 p.m. »
Lor nu o sa le arat OP-ul, sa-i vad daca opereaza corect plata sau vor face gafa sa-mi trimeata somatie de plata  ;)
Vezi sa nu te alegi cu "satisfactia" de a te vedea cu datorii neachitate la fisc si sa trebuiasca sa umblii ca sa-ti arati nevinovatia.
La cate jdemii de plati sunt facute in conturile trezoreriei, nu face nimeni concilierea intre procesele verbale de amenda si platile efectuate.
Sugestia mea este sa trimiti dovada platii catre "organul" care te-a amendat si atunci "el" nu va mai inainta amenda catre administratia fiscala de unde locuiesti.
Somatie de plata nu vei primi niciodata. Doar ca daca ajunge amenda la fisc, nu vei putea face nici o "afacere" cu ei pana nu-ti platesti datoria.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: gabineg, toma, SuViPa

Offline enicky

« Răspuns #646 : 15.Apr.2017, 11:45:01 a.m. »
Vezi sa nu te alegi cu "satisfactia" de a te vedea cu datorii neachitate la fisc.... nu face nimeni concilierea intre procesele verbale de amenda si platile efectuate.
Sugestia mea este sa trimiti dovada platii catre "organul" care te-a amendat si atunci "el" nu va mai inainta amenda catre administratia fiscala de unde locuiesti.
Somatie de plata nu vei primi niciodata.
             Foarte adevarat ! Suma din extrasul lor de cont n-o va asocia nimeni cu P.V. si cand vei plati impozitul pe imobil, auto(la anul probabil) vei gasi si amenda de plata, pt. care va trebui sa prezinti dovada achitarii.(printeaza OP)
     N-am inteles ce cautai la primarie sa platesti amenda.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Lerua07

« Răspuns #648 : 22.Apr.2017, 12:17:34 a.m. »
@yeti si @enicky va aflati intr-o mare eroare.  :D
Daca pe OP la obiectul platii mentionezi "c/v amenda circulatie si nr. PV " , cei de la primarie descarca plata in fisa rol a celui care a efectuat plata. Important este sa specifici corect codul IBAN al contului din trezorerie in care faci viramentul, ptr ca fiecare primarie are un cont special numai ptr amenzi de circulatie. Chiar daca nu trimiti dovada platii si la politie, cand, ulterior platii, soseste PV la primarie se va vedea in fisa rol ca cel amendat a platit deja amenda. Incepand din 2007 eu asa am platit vreo 5 amenzi de circulatie si nu am avut nici o problema !  ;)

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #649 : 22.Apr.2017, 01:40:25 a.m. »
Cred ca nu ne putem opune experientei tale, din orasul tau.
Noi faceam apel la experienta noastra din Bucuresti, unde un sector are o populatie de 4-5 ori mai mare decat orasul Targoviste, iar tranzactiile prin trezorerie au o rata poate si mai mare. In acest context este recomandat sa-ti pori singur de grija, daca nu vrei sa ai surprize.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka