Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229245 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #420 : 06.Iun.2016, 01:37:58 p.m. »
..... poate fi deja de catalogat drept monument istoric.
             Macar o "placa"(era sa zic comemorativa !) sa-i fi pus cand a fost "dezvelit", pardon, inaugurat ! :D
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ASZ

« Răspuns #421 : 06.Iun.2016, 01:38:53 p.m. »
Daca nu cumva se vor apuca sa-l demoleze peste cateva luni ... ca cine stie ce problema tehnica are ...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #422 : 06.Iun.2016, 01:45:20 p.m. »
Mai este varianta sa ... cada singur.  :-))
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #423 : 06.Iun.2016, 02:17:36 p.m. »
    Poate trebuie schimbata vreo conducta de sub el, sau apare o alunecare de teren, cine stie...... dar  ar fi pacat.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #424 : 06.Iun.2016, 04:42:14 p.m. »
Preot român, răspuns genial pentru premierul Ungariei, Orban Viktor. Sala a  râs în hohote.
Intenția guvernului maghiar de a construi un gard la hotarul cu România pentru a bloca fluxul de imigranți  a primit un răspuns genial din partea unui preot român, în cadrul unei conferințe susținute la Cluj, acum două săptămâni.
"Eu dau Slavă Domnului că un foarte bun prim-ministru european  construiește un gard cu o țară vecină, pentru că în sfârșit  recunoaște unde-i granița", a declarat preotul Constantin  Necula, consilier al Patriarhului. Sala  a izbucnit în aplauze. :clap:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: enicky

Offline Silfax

« Răspuns #425 : 10.Iun.2016, 11:41:26 a.m. »
Urmaresc de o vreme cuvantarile acestui preot. Este fluent si coerent in gandire, are o retorica ce merge in linia ortodoxa, dar este adaptata la prezent si chiar am fost impresionat de modul in care argumenteaza anumite pozitii labile ale BOR. Un orator cu har as spune.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline shpeedy

« Răspuns #426 : 13.Iun.2016, 09:54:38 a.m. »
Cu ocazia implinirii a 26 de ani de la aparitie, Anuntul telefonic si-a pus online un exemplar de acum 25 de ani - fascinant ce preturi erau - apart. 3 camere la 10,000USD... E drept, nu prea existau bani, dar ce de oportunitati pentru cei dispusi sa-si asume ceva riscuri...

Un alt fapt interesant mi s-a parut cursul valutar (pe ultima pagina) - toate valutele se raportau la USD; la ce inflatie galopanta era, se pare ca era singura chestie ce facea sens (printre anunturi am gasit un curs orientativ al unui valutist - 1USD=170lei).
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline shpeedy

« Răspuns #427 : 23.Iun.2016, 06:36:38 p.m. »
Legat si de o intrebare destul de des intalnita pe forum (de ce nu are Suzuki anumite dotari intalnite pe alte masini inca de acum multi ani), am gasit un articol care exact asta celebreaza - minimalismul specific japonez.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: enicky

Offline Leutz

« Răspuns #428 : 25.Iun.2016, 11:42:44 a.m. »
Oooo, daaaa.
Ma regasesc la maxim in link-ul de mai sus; chiar patologic, as zice ...
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline enicky

« Răspuns #429 : 26.Iun.2016, 02:05:26 a.m. »
Legat si de..... un articol care exact asta celebreaza - minimalismul specific japonez
             Super ! De ce sa fie complicat cand poate fi simplu !!??? Asa ne place noua ! Avem in casa zeci(sute) de obiecte pe care nu le folosim(decat f. rar)!
             De ex. cineva dorea sa bingane un clopotel cand uita geamurile deschise ! In casa are asa ceva(cand uita fereastra sau becul aprins)? Domnisoarele vor dori un clopotel de avertizare cand uita geanta(sau portofelul) pe bancheta din fata !
    Doamnele doresc un avertizor pt. situatia cand uita bebelusul pe bancheta din spate ! Hai sa fim seriosi ! (ca de ridicol nu ducem lipsa!)