Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229242 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #400 : 10.Apr.2016, 06:23:25 p.m. »
A, păi dacă e s-o dăm în filosofie, ar fi cazul să deschidem ochii și să constatăm că ideea de „libertate” e o noțiune pur utopică: nimeni nu e cu adevărat liber deoarece, de fapt, nimeni nu poate face absolut orice dorește pentru că toți suntem nevoiți să ne supunem legilor naturii :). Peste astea, alegem să ne supunem de bună voie (sau nu, cu consecințe...) legilor (restricțiilor) convenite de structura socială la care am aderat.

L.E. în ideea generală a ultimelor postări și în tema topicului, de pe același blog: http://www.printesaurbana.ro/2016/01/interviu-imaginar-cu-un-ateu.html  :good:
« Ultima Modificare: 10.Apr.2016, 06:29:20 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #401 : 10.Apr.2016, 06:48:38 p.m. »
Foarte interesant interviul...  :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #402 : 10.Apr.2016, 08:06:30 p.m. »
..... tratamentul aplicat animalelor pentru "distracție"!
             Eu ma gandeam ca daca aceste animale ar trai in ecosistem automat s-ar integra intr-un lant trofic si ar avea viata mult mai scurta. :)
.... . ..Suntem folosiți,  dar nu ne dam seama. ....
            FOARTE CORECT ! exact asa se-ntampla ! Chiar daca suntem la capatul lantului trofic! :)
...... „libertate” e o noțiune pur utopică:
            Depinde de ce intelegem prin "libertate" : cetateni liberi intalnim incepand de acasa(cand vecinul te deranjeaza ca  e liber in casa lui), continuam pe strada (de la soferii "liberi" de legile circulatiei, pana la pietonii idem), si ajungand la servici unde unii colegi "liberi" fenteaza munca sau programul !
      Asa ca libertate este din belsug ! :)
  Mai ales ideea subiectului ! (apropos de interviu)
« Ultima Modificare: 10.Apr.2016, 08:09:07 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline hugbear

« Răspuns #403 : 10.Apr.2016, 09:05:48 p.m. »
Eu ma gandeam ca daca aceste animale ar trai in ecosistem automat s-ar integra intr-un lant trofic si ar avea viata mult mai scurta. :)
Pe bune?! Deci ar trebui să fie recunoscătoare că trăiesc toată grămada asta de ani într-o cușcă, nu...?

cetateni liberi intalnim incepand de acasa(cand vecinul te deranjeaza ca  e liber in casa lui), continuam pe strada (de la soferii "liberi" de legile circulatiei, pana la pietonii idem), si ajungand la servici unde unii colegi "liberi" fenteaza munca sau programul!
      Asa ca libertate este din belsug ! :)
Tre' să recunosc, ai o concepție originală privind „libertatea”...

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline enicky

« Răspuns #404 : 10.Apr.2016, 09:23:07 p.m. »
Tre' să recunosc, ai o concepție originală privind „libertatea”...
             @hugbear ar trebui sa recunosti ca asa e inteleasa "libertatea" de semenii nostrii, de care sunt convis ca te-ai "lovit" si te vei mai "lovi". Asa e, cum zici tu, ca libertatea e ingradita de legi, dar fara ele n-am putea trai !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #405 : 11.Apr.2016, 04:52:52 p.m. »
    Cer scuze pt. postarile successive dar am gasit ceva interesant si m-am gandit sa va arat si voua :  https://www.youtube.com/embed/8F9jXYOH2c0
 Ideea e ca soarta nu se poate ocoli ! :)

Live and let live.
Respect, and will be treated with respect.

When The Lord closes a door,
somewhere He opens a window.
So, never ever give up!

First they ignore you...
Then they laugh at you...
Then they fight you...
And then you win!
« Ultima Modificare: 11.Apr.2016, 04:54:35 p.m. de enicky »

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

The following users thanked this post: enicky, Don Napoleon

Offline hugbear

« Răspuns #408 : 06.Mai.2016, 04:49:13 p.m. »
„Cartea de Salvare la Bord” are de-acum propriul ei subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #409 : 20.Mai.2016, 05:57:45 p.m. »
Cele mai frumoase drumuri din Romania de parcurs cu masina
http://greatnews.ro/7-drumuri-de-vis-in-romania-pe-care-sa-le-parcurgi-cu-masina/?utm_source=newsletter

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka