0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Mă simt mulţumit la bătrâneţe. Mi-am păstrat buna dispoziţie şi nu m-am luat în serios nici pe mine, nici pe cel de lângă mine. Albert Einstein (30 martie 1950)
Asemanarea cu @laurentiu, este mai mult decat izbitoare!
Asemănarea dintre Einstein şi @Laurenţiu ???
...da, clar!
Invidiosilor !
Recunosc, uneori mă grăbesc într-atât să-mi exprim vreun gând sublim încât o fac chiar dacă se referă la sarmale deși cei din jur discută despre Bach ...Postarea ta pomenea inițial de userul @suzukisx4x4 dar continua și se termina pe subiectul Einstein. Crezându-mă într-un brainstorming, unde vorbitorul preia și dezvoltă ideea antevorbitorului am fost un pic confuzat de trecerea de la Einstein la @Laurențiu. Dar îmi revin ...Citatul preferat de tine mă unge la suflet ! Mai ales că facem parte dintr-o nație ce adoră indivizi ce nu pierd nicio ocazie să se autodeclare perfecți, ori că ei nu greșesc niciodată, etc. Autoironia este un exercițiu util, de aceea este practicată doar de unele categorii de oameni.Revenind la topic, mi-a plăcut un banc și îndrăznesc să-l postez aici.Doi avocați intră într-o cafenea, se așează la o masă și comandă câte o cafea. Apoi își deschid servietele, scot niște sandvișuri făcute din câte o franzelă fiecare și încep să mănânce. Scandalizat, barmanul le atrage atenția că este interzis în local să-și consume propriile sandvișuri. Avocații dau din umeri, fac schimb de sandvișuri și continuă să mănânce ...