Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229226 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #380 : 19.Feb.2016, 12:54:37 p.m. »
Wow, deja caut un device cu soft şi hărţi de navigaţie aeriană pentru a nu mă încurca în astfel de intersecţii#:-S
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #381 : 19.Feb.2016, 01:07:24 p.m. »
Astea ar fi bune pe soseaua de centura a Capitalei...  >:D<
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #382 : 19.Feb.2016, 01:58:57 p.m. »
Oare un om nu poate fi vertical, fara sa fie banuit ... de pupancurism ?
Am crezut ca se subintelege prin cuvintul "verticalitate", sensul cuvintului de "vocal". La dimensiunea lore ca stat, nu ti se pare ca sint prea vocali de la o vreme?

Ma intrebi "de ce ei au in spate atatea natii ?" La o prima vedere nu vad decit o izolare a Romaniei (granita de E a Europei) de restul U.E. Germania cind a inceput al doilea razboi mondial a cautat punctul slab si a creat marul discordiei. Acum, Moscova a gasit fraierul si a dezvelit calciiul lui Ahile.

http://www.agerpres.ro/externe/2016/02/17/viktor-orban-ungaria-doreste-o-normalizare-a-relatiilor-dintre-rusia-si-ue-15-15-28

http://adevarul.ro/international/europa/brexit-patru-state-membre-ue-resping-planul-cameron-privire-limitarea-ajutoarelor-migrantilor-1_56c466fd5ab6550cb8e79589/index.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Silfax

« Răspuns #383 : 20.Feb.2016, 10:36:46 p.m. »
Revin si reformulez, noi cand vom avea oameni "vocali" in fruntea statului si care sa aibe o viziune (caci asta inseamna sa-ti asiguri spatele)?
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Laurentiu

« Răspuns #384 : 21.Feb.2016, 09:36:23 a.m. »
noi cand vom avea oameni "vocali" in fruntea statului si care sa aibe o viziune ...?
POATE peste vreo citeva generatii cind "fruncea" tarii va fi pusa pe traiectoria dezvoltarii intregii economii ditre granite si nu a propriilor buzunare. Cind sistemul si "optica" de a privi lucrurile vor fi de ansamblu si nu individual, sperantele unei vieti mai bune ar reicepe sa renasca. 
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #385 : 21.Feb.2016, 12:40:58 p.m. »
Taraful Usturoi, made  în USA!
  • SX4 by Giugiaro

Offline shpeedy

« Răspuns #386 : 22.Feb.2016, 09:32:43 a.m. »
Revin si reformulez, noi cand vom avea oameni "vocali" in fruntea statului si care sa aibe o viziune (caci asta inseamna sa-ti asiguri spatele)?

Ca o parere personala, avem oameni si vocali, si cu viziune, pacat ca viziunea este una negativa, in afara legii/interesului celor care i-au ales in functiile respective...

Dar acuma, la modul sincer, de unde sa iasa oameni onorabili, cu intentii/viziuni corecte?! Cum era sloganul campaniei lui Iliescu in '92 - "de la noi, dintre noi" - asa sunt si astia; poate nu i-am votat eu si cu tine, dar s-au gasit altii care sa-i aleaga, pentru ca s-au identificat cu personajele.

Atata vreme cat nu vom re-invata (daca am stiut vreodata) ce este acela Respect - pentru ceilalti, pentru munca, pentru lege (asa proasta cum e ea de multe ori - poate in timp invatam si cum sa o corectam) - nu cred ca se va schimba ceva in bine. Ocazii sa schimbam ceva mai apar, dar important e sa si stim ce sa facem cu ele/ce-si-cum vrem sa schimbam...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline miaunica

« Răspuns #387 : 03.Mar.2016, 02:19:56 p.m. »
cainii au stapan...pisicile au anturaj

The following users thanked this post: shpeedy

Offline ecodrive

« Răspuns #388 : 11.Mar.2016, 08:18:51 p.m. »
What is Li-Fi? How does Li-Fi work? Wi-Fi vs Li-Fi vs Wi-Fi HaLow: Li-Fi for iPhone: The ultimate definition of Li-Fi

http://www.techworld.com/big-data/what-is-li-fi-everything-you-need-know-3632764/

Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #389 : 12.Mar.2016, 04:11:30 p.m. »
  • SX4 by Giugiaro