Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 244893 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #2120 : 26.Feb.2025, 11:31:40 p.m. »
Excepțional ce fac chinezii ăștia.

Care vreți "acțiune" săriți pe la minutul 18.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: NicNic

Offline ntire2000

« Răspuns #2121 : 02.Mar.2025, 06:49:51 p.m. »
"Logica vremurilor in care trăim e simplu de înțeles : interlopii cu bani din gașca dominantă sa fie la putere , restul iobagi sunt mințiți și prostiti si daca fac scandal sunt distruși.
Asa se explică și povestea cu frații Tate niște interlopi de cea mai joasă speță - au bani, sunt din gașcă șmecheră, deci pot trafica femei, viola, spăla bani, pot să nu plătească taxe - e ok - ba mai mult sunt vârful sunt tartori sunt salvați de la vârf. Probabil o să lucreze de acum cu Musk și juniorul direct să dirijeze politica globală, ce naiba, ca sunt golani șmecheri nu ca voi fraierilor.
Așa se explică si dilimache - lucrează cu interlopi de ăia duri mercenari fix ca un lider de clan - și încerca să vândă la alți interlopi gen Frank Timiș resurse pe moca. Dacă ești din clanul lui de securiști imputiti de anii 80-90 - ești bun. Dacă nu - ești gândac. Pentru protecție ăștia au nevoie de mafioți mai mari deci vorbesc cu mafioții din America si din Rusia e simplu - și aia discută între ei cum împart teritoriul lui dilimache fix cum își împart Sinaloa și Los Zetas orașele și rutele de transport de prafuri.
Așa o lume eu nu o accept. Și știu cum legal se rezolvă tema clanurilor. Și calea legală poate și trebuie să fie extrem de dură ca altfel statul intră în metastază ca în Mexic sau Columbia sau Rusia sau Belarus. Ce vorbim ?
"

Da, e trist ce vremuri trăim.
Scapă care poate sau care are spiritul de conservare mai dezvoltat.
Eu unul sunt fericit că mi-am trimis copilul departe de maidanul ăsta pe care ne aflăm, măcar el să aibă o șansă....

Si care se poate oricând transforma în următorul loc de "joacă" - gen Ucraina, fix când vrea pwla unora mai șmecheri decât noi - ăștia rupți în cur și vai mama lor.
Iau ăia o hartă ca-n '45 - acu' 80 de ani si trag o linie cu pixul ... cam la asta se poate rezuma restul existenței noastre.

« Ultima Modificare: 02.Mar.2025, 07:06:10 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: sfichiu

Offline Laurentiu

« Răspuns #2122 : 02.Mar.2025, 09:29:27 p.m. »
sunt fericit că mi-am trimis copilul departe de maidanul ăsta pe care ne aflăm, măcar el să aibă o șansă....
  :clap:  :clap:  :clap:

De 14 ani, al meu respira alt aer.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

« Răspuns #2123 : 02.Mar.2025, 11:00:40 p.m. »
   Ei, ce sa-ti spun, a ajuns si A.Caramitru un ganditor, un filozof..., noroc cu taica-su. Ni s-au terminat reperele sociale si bine c-a aparut el, cunoaste problemele si stie cum sa le rezolve, dar e ...secret !!! :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #2124 : 03.Mar.2025, 12:47:03 a.m. »
  Ni s-au terminat reperele sociale ...

Sa știi că s-au cam terminat.
Uită-te mai bine în jurul tău.....

PS: Da, raportat la taica-tu e doar un mucos....
Dar măcar are o diplomă de BAC, că fără ea nu cred ca-l primeau ăia la cursuri.

PS2: am mai avut una cu multe studii căreia poporul a ales sa-i dea plăcuța suedeză.
Dacă n-aveai habar, tipa a făcut astea:
"Printre proiectele de succes realizate în timpul mandatului său ca ministru de Finanțe sunt de remarcat: reducerea contribuțiilor sociale cu 5 puncte procentuale pentru angajatori, rescrierea Codului fiscal și a Codului de procedură fiscală, scutirea de la impozitare a profitului reinvestit, reducerea cu 0,5 puncte procentuale a taxei pentru construcții speciale (de la 1,5% la 1%), lansarea „Spațiului Privat Virtual”, o platformă de comunicare online între ANAF și contribuabili, modernizarea Trezoreriei cu scopul de a o transforma în acceptator de plată cu cardul, eliminarea a 92 de taxe fiscale și parafiscale, reformă menită să reducă birocrația în cadrul fiscal, a pus bazele proiectului Loteriei Fiscale, a introdus o limita a tranzacțiilor în numerar pentru reducerea evaziunii fiscale, a modernizat și întărit direcția de prețuri de transfer și a semnat și promovat tratate internaționale pentru reducerea erodării bazei de impozitare prin transferul profiturilor multinaționalelor"
Dar noi avem nevoie doar de golani care să ne conducă, să traim de pe o zi pe alta si să simțim adânc în coaste sula capitalismului făurit de plozii securiștilor de odinioară.
« Ultima Modificare: 03.Mar.2025, 01:02:44 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14680
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2125 : 23.Mar.2025, 01:57:51 p.m. »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: NicNic, enicky

Offline ntire2000

« Răspuns #2126 : 23.Mar.2025, 09:44:40 p.m. »
Pe asta ..... unii o striga Anomalia Gavrila.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού