0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
- nimic nou de făcut cu ICE (de fapt exista, dar e încă foarte departe de prototipuri reale - celule de combustie care produc electricitate direct prin arderea oricărui tip de combustibil cu randament de 70% - ceea ce suna fantastic, nu? Eu am niște întrebări aici, pentru ca nu știu ce fac cu căldura reziduala si mai ales cum transforma căldura primara in electricitate)
Mda, si acest video este din categoria "panic mode", in care maeștrii manipulării au găsit o nouă formula... acum "analizam" forma comentariilor sa tragem concluzii despre postări... deci analizând forma concluzionăm ca fondul mesajului e fals, pentru ca e prea des, ar fi trebuit spus mesajul mai literar, eventual in 15000 de feluri ca sa fie adevărat, nu?...Din nefericire pentru ei, faptele sunt aceleași: - nimic nou de făcut cu ICE (de fapt exista, dar e încă foarte departe de prototipuri reale - celule de combustie care produc electricitate direct prin arderea oricărui tip de combustibil cu randament de 70% - ceea ce suna fantastic, nu? Eu am niște întrebări aici, pentru ca nu știu ce fac cu căldura reziduala si mai ales cum transforma căldura primara in electricitate)- bateriile de abia au început călătoria lor spre dezvoltare, zeci te tipuri in dezvoltare si cercetare, orice creștere de 20% a capacității închide definitiv discuția. A, deja au făcut baterii 6C (se încarcă la un curent de 6 ori mai mare ca curentul maxim continuu debitat in sarcina), se încarcă in 10 minute...-posibilitatea surprinzătoare a unei revoluții tehnologice in super-capacitori - legata si de obținerea supraconductorilor la temperaturi înalteIn același timp, dolarul a ieșit din supremația tranzacțiilor petroliere. Turcia a cerut sa intre in BRICS. Si vreo alte 20 de tari, care toate împreună controlează cam 80% din producția de minerale a globului... Un lucru pe care vad ca nu îl realizați: mineralele dintr-o baterie se reciclează ACUM cel puțin 95%, odată intrate într-o tara, rămân acolo. Cu petrolul...Dar ma rog, fiecare pasare pre limba ei piere... repetând minciunile se produce CONVINGEREA, nu ADEVARUL...Faptul ca populația obișnuita, cea care plătește toate erorile politice - si nu puține - este așa de strânsă in jurul manipulării si demagogiei îmi arata ca merita sa plătească prețul prostiei... Din nefericire cei de acum, ce fac tâmpeniile, nu plătesc nimic comparat cu ce vor plăti urmașii lor... mda, copiii, de care, cică, avem mare grija...PS: In acest an investițiile in regenerabile au depășit investițiile in alte tipuri de producere a energiei luate toate la un loc... In următorii ani vor să cupleze Europa de Africa prin Gibraltar cu HVDC si sa producă solar in deșert pe sute de kmp... Solar=1kWh/mp... 10MWh/kmp...PPS: Am un prieten in tara care era dieselar convins. Acum are o Tesla model 3... Si da, merge si in concedii in Grecia cu ea...