E foarte complicat, pentru ca in realitate el nu a fost niciodată un pericol real pentru Putin. Navalny a fost/este cineva in Vest ca material propagandistic, in Rusia influența lui este ... 2%?
Știți cine sunt cei care tot trag biletul cu second place in Rusia? Partidul Comunist... Ați dori sa tragă Partidul Comunist biletul cu numarul 1? Doctrina lor spune ca prima data trebuie sa restabilească URSS in granițele sale...
Toată prezentarea din presa vestica e pentru Vest, ca in Rusia... Putin si ai lui au învățat din istoria rusa ca nimeni care poate reprezenta o amenințare nu poate exista. Cum nu cred ca Putin e pe moarte ca sa ii amenințe ceva lui Medvedev sau alții de pe acolo... nu putem exclude nimic. Eu unul nu vad cum Navalny putea sa amenințe ceva fizic, doar ca idee, dar vad cum moartea lui folosește... celorlalți...
Bănuiesc ca nu va agitați prea mult (pentru ca nu interesează, nu se vorbește despre) epurarea (fizica) din elita militară AA din China de acum vreo 2 ani (gurile rele vorbesc de un plan - atentat lichidare Xi - cu rachete antiaeriene), sau cum actualul lider Xi l-a scos pe fostul lider Jintao din congresul partidului... așa, sa vadă absolut toată lumea...
Nu știu daca politica s-a inspirat din Mafie sau invers, dar metodele sunt la fel. Ma uit la "Worrior" pe Netflix si vad ca ce fac triadele fac si toți ceilalți, doar ca ...depinde cine ce spune si despre ce spune in presa "libera"...
Si daca astea vi se par ceva, amintiți-va cum au dat-o jos si scos din politica pe Margaret Teacher smecherii Conservatori, crezând ca ei valorau ceva...bineînțeles ca au pierdut puterea pentru ceva mandate după aceea...