Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229183 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline coby

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #200 : 30.Nov.2014, 11:16:31 a.m. »
Cand doriti sa cumparati un autovehicul la mana a doua - verificati lista celor furate

http://www.politiaromana.ro/ro/autovehicule-furate&page=1?marca=&serie=&categorie=12
auto si moto

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline shpeedy

« Răspuns #202 : 15.Dec.2014, 11:37:45 a.m. »
The world's most valuable barn find ever: 60 rare cars untouched for 50 years

Trecand peste spectaculozitatea descoperirii, mi-a placut ce a spus unul dintre evaluatorii casei de licitatie la descoperirea unora dintre masini:

"I must tell you about the three Talbots designed by Saoutchik: despite their condition, it was impossible not to fall in love with the lines of theTalbot Lago T26 Record coupé by Saoutchik. It is like a work of art by Brancusi."
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline shpeedy

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline coby

« Răspuns #205 : 04.Ian.2015, 12:43:38 p.m. »
15 lucruri toxice de care trebuie sa scapi in 2015
Asta era dusa cu pluta de la inceput daca a ajuns la asemenea concluzii asa tarziu  :-)) :-)) :-)) .
Clar principiul de viata sanatos este sa te doara " in cot " de restul , vis a vis de linistea ta personala , daca poti sa i ajuti pe ceilalti fara ca acest lucru sa ti dauneze - o faci , altfel nu .... articolul asta cred ca e scos din burta de niste neadaptati ..
auto si moto

Offline Silfax

« Răspuns #206 : 04.Ian.2015, 01:05:25 p.m. »
The world's most valuable barn find ever: 60 rare cars untouched for 50 years

Trecand peste spectaculozitatea descoperirii, mi-a placut ce a spus unul dintre evaluatorii casei de licitatie la descoperirea unora dintre masini:

"I must tell you about the three Talbots designed by Saoutchik: despite their condition, it was impossible not to fall in love with the lines of theTalbot Lago T26 Record coupé by Saoutchik. It is like a work of art by Brancusi."
Povestea a fost bine ticluită, circulă pe net, de multă vreme : http://m.hoax-slayer.com/barn-cars.shtml
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline shpeedy

« Răspuns #207 : 05.Ian.2015, 01:43:04 p.m. »
Povestea a fost bine ticluită, circulă pe net, de multă vreme : http://m.hoax-slayer.com/barn-cars.shtml

Fara suparare, dar nu-mi pare a fi vorba de acelasi lucru - colectia de care era vorba in articolul de pe gizmag era in Franta, implicand si o casa de licitatii franceza destul de cunoscuta.

Offline LTD

« Răspuns #208 : 06.Ian.2015, 10:19:42 a.m. »
L-am rugat pe Dumnezeu sa ma fereasca de dusmani si brusc mi-au disparut citiva prieteni...
Un studiu recent arata ca tinerii care amesteca vodca cu bere in clasa a noua, vor amesteca ciment cu nisip dupa clasa a douasprezecea...
ATENTIE! Inainte de a da drumul gurii, verificati daca si creierula fost conectat...
Daca oamenii te vorbesc pe la spate, felicitari! Inseamna ca esti cu mult in fata lor...
Cazul elen: Grecia ar vrea putina dragoste, pietele financiare vor doar sex...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline Silfax

« Răspuns #209 : 06.Ian.2015, 11:07:47 a.m. »
Fara suparare, dar nu-mi pare a fi vorba de acelasi lucru - colectia de care era vorba in articolul de pe gizmag era in Franta, implicand si o casa de licitatii franceza destul de cunoscuta.

Sincer, avand exact acelasi titlu ca si povestea mentionata, nici nu m-am obosit sa accesez link' ul . Mea culpa. Intr-adevar este vorba de altceva.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2