Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229152 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #1940 : 12.Iun.2022, 02:19:55 a.m. »
  Cea mai buna iesire e caterinca !
Pentru necunoscatori : caterincă, caterinci s.f. 1. cursă, capcană. 2. zgomot, gălăgie. 3. scandal; ceartă. 4. (inrl.) vorbe neserioase prin care interlocutorul este ironizat fără să-şi dea seama.  :pardon:

Foarte posibil sa fie doar o legenda, dar a circulat ani de zile. Si atunci nu exista goagle.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1941 : 12.Iun.2022, 11:09:28 a.m. »
Istodor sărbătorește Rusaliile la Clejani: Am cartofi dar n-am ulei si fac foame langa ei.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1943 : 20.Iun.2022, 10:31:47 p.m. »
Am găsit una! Au mai rămas... restul. 100 de milioane...

• Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #1944 : 21.Iun.2022, 01:06:46 a.m. »
 Mi s-au parut reusite modificarile :

The following users thanked this post: Costique

Offline ntire2000

« Răspuns #1945 : 22.Iun.2022, 12:18:04 a.m. »
Când copilul tău va câștiga primii bani pentru o înghețată, procedează în felul următor: înainte de a gusta înghețata, ia-o din mâna lui și mușcă 20% din ea.
În timp ce copilul va mormăi, exprimându-și uimirea, mai mușcă 30%.
Apoi dă-i restul de înghețată și explică-i că așa face statul cu toți banii pe care îi câștigă fiecare cetățean de rând. Că astfel se va întâmpla și cu fiecare înghețată pe care și-o va cumpăra. Și că mărimea mușcăturii poate fi redusă, dacă cel care mușcă va fi apucat de mână și i se va cere să explice de ce mușcă exact atât.
Dacă fiecare părinte va proceda la fel, există speranța ca în țară să apară o generatie de oameni care să înțeleagă, că statul nu are banii săi, că banii aparțin, exclusiv, contribuabililor. Și că acești contribuabili nu numai că pot, dar și sunt datori să monitorizeze modul de gestionare a banilor publici de către guvernul respectiv.

Margaret Thatcher
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Costique, grigo53

Offline enicky

« Răspuns #1946 : 22.Iun.2022, 08:55:09 a.m. »
   Intre timp s-a mai schimbat cate ceva, acum "pana la Dumnezeu te mananca sfintii" si s-ar putea sa nu mai avem bani de inghetata si implicit ne vom gandi de unde sa mai "muscam"....

Offline hugbear

« Răspuns #1947 : 30.Iun.2022, 04:31:53 p.m. »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Leutz

« Răspuns #1948 : 01.Iul.2022, 04:57:16 p.m. »
Ce fericire sa vad fete (cu si fara diacritic) cunoscute ...  :D pe SCR.

O stiu pe Rosie Barnes din perioada petrecuta la universitate (UNSW Canberra). Ne-am suprapus un timp in perioada doctoratului, dar ea a inceput mai tarziu cand eu aproape terminam. Ulterior eu am ramas acolo ca academic. Ea a plecat in Europa dupa doctorat.
N-am fost prieteni la catarama, intrucat ea era in alt domeniu al ingineriei, dar imi aduc aminte de ea ca ne mai ciocneam pe holuri si pe la diverse evenimente in campus. UNSW Canberra (a.k.a. ADFA) are un campus foarte mic in care toti ii stiu pe toti, n-ai cum sa ratezi pe cineva nici daca vrei.
Mi-a luat totusi cateva minute bune din clip pana sa-mi dau seama de unde o stiu... semn ca am inceput sa ma cam ramolesc.

Oricum, saru'mana   :cheers: @hugbear pe aceasta cale  :) pentru prilejul oferit de a-mi rememora ... "tineretile nelinistite".
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: hugbear, Costique

Offline hugbear

« Răspuns #1949 : 01.Iul.2022, 10:55:55 p.m. »
Păi atunci cum de n-ai remarcat comentariul ei vis-a-vis de VortexBladeless?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon