Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229181 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #1840 : 25.Ian.2022, 05:18:19 p.m. »
     Azi am descoperit in cartier un magazin Marelbo : https://marelbo.com/ro/
Din cate stiu eu, sunt romani de-ai nostri din Moldova si printre putinii care mai fac incaltaminte din piele-piele si respecta si masura si calapodul.
Mi-a venit ca turnata o pereche de.... cred... hybrid pantof casual-gheata-adidas-talpa cramponata, pe care i-am si incaltat. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1841 : 25.Ian.2022, 05:27:27 p.m. »
Am cumpărat și eu o pereche de pantofi în urma cu multi ani de la ei. Deși i-am probat, mi-au produs niște rosaturi urate la prima purtare, astfel încât i-am dat urgent de pomana unui nevoiaș.
De atunci nici nu mai intru în magazinele lor.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #1842 : 25.Ian.2022, 06:22:23 p.m. »
Lasa ca am luat eu niste Rieker sport de 4 milioane de lei obositi si a tinut talpa fix alea 3 luni de garantie dupa care - al dracu', ca s-a rupt fix în doua.
De la Marelbo am luat niste pantofi sport-casual foarte comozi si usori - din piele adevarata nu kkturi made in PRC si i-am aruncat ca ma saturasem de ei si începusera sa arate ca naiba.

De atunci, mai ales vara, daca tot arunc cu banii pe "consumabile" macar stiu ca am pus o bucata de mamaliga pe masa unor moldoveni care n-au bani decât de baut.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1843 : 25.Ian.2022, 06:29:31 p.m. »
Și eu mi-am luat opinci made by Alexandru Ilinca. Ba chiar le-am si purtat. >:D<
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #1844 : 25.Ian.2022, 06:43:40 p.m. »
Apai asa.... si eu mi-am luat iie de la Iiana, da' mi-a fost rusine sa o port si am dat-o sotiei (care mi-a "multumit" ca de banii aia puteam sa-i iau palton).
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #1845 : 25.Ian.2022, 08:09:07 p.m. »
  Gresit ! Nu-s ei de vina pentru ca n-ai stiut s-alegi ! Da, ca si mine, esti probabil ceva mai dificil la picioare.

Mie mi se intampla foarte rar sa ma simt asa de bine intr-o incaltaminte noua, inca din primele minute de purtare.
De mult n-am mai simtit o asa stare de confort si stabilitate :
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #1846 : 26.Ian.2022, 09:07:52 a.m. »
Acuma, ca s-a mai linistit situatia, o analiza corecta a ultimei saptamâni de greva.

Greva e democrație. Ce nu vom afla niciodată de la televizor despre protestul de la STB
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ...

« Răspuns #1848 : 26.Ian.2022, 12:21:19 p.m. »
Eu sustin scoaterea din programa a operelor lui Creanga (Povestea pulii sa fie, in continuare, optionala pentru liceu :)). A fost important pana acum vreo 30 de ani, e cazul sa mergem mai departe si sa stim doar cine a fost si ce a scris. Textele lui nu pot fi citite de oameni cu studii in domeniu, daramite de copii.

Interesant ca, D-zeul ala de care si-a cam batut joc, nici nu l-a ajutat, ca a murit in noaptea de Revelion, cu colindatorii la geam, la vreo 55 de ani, parca...

Textul lui Eftimie l-as incadra la topicul Sa mai radem nitel.

Offline ariciul

« Răspuns #1849 : 26.Ian.2022, 12:44:19 p.m. »
  Gresit ! Nu-s ei de vina pentru ca n-ai stiut s-alegi ! Da, ca si mine, esti probabil ceva mai dificil la picioare.

Mie mi se intampla foarte rar sa ma simt asa de bine intr-o incaltaminte noua, inca din primele minute de purtare.
De mult n-am mai simtit o asa stare de confort si stabilitate :

Da si eu confirm ca Gabi n-a stiut ce sa aleaga, eu cand ma duc la ei, intentionat caut sa fie incaltamintea cat mai comoda, pentru ca au astfel de modele pe care le poti purta fara grija, ca nu-ti produc rosaturi. Si eu sunt mai sensibil in privinta acestui aspect dar stiu ca daca ma duc la ei rezolv problema. Tot ce am luat de la ei a fost bun, si sunt ceva ani de cand le calc pragul.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip