Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229195 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Christian 1

• Vizitator
Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #1770 : 20.Oct.2021, 08:10:53 p.m. »
Daca bine tin minte, a mai fost postat odata aici pe forum, @toma. :)

Offline kellogs

« Răspuns #1771 : 20.Oct.2021, 08:13:44 p.m. »
Citat
Imagine a world in which two asset managers call the shots, in which their wealth exceeds current U.S. GDP and where almost every hedge fund, government and retiree is a customer.

https://www.bloomberg.com/news/features/2017-12-04/blackrock-and-vanguard-s-20-trillion-future-is-closer-than-you-think
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline toma

« Răspuns #1772 : 20.Oct.2021, 11:08:37 p.m. »
Daca bine tin minte, a mai fost postat odata aici pe forum, @toma. :)

Posibil, am fost "absent" o perioada  :dknw:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #1773 : 24.Oct.2021, 01:52:37 a.m. »
         Metodă inedită de a atenționa pe cineva că a parcat greșit.
   Sau prost-crescut pana la final.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #1774 : 24.Oct.2021, 04:12:52 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1775 : 25.Oct.2021, 10:02:00 a.m. »
 No comments.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ntire2000, toma

Offline toma

« Răspuns #1776 : 25.Oct.2021, 10:15:31 a.m. »
Cei de la B365.ro au o serie de articole sub titlul “Make Bucharest Great Again” care imi place foarte mult, cred ca am mai pus aici link-uri.

Cel mai recent este: Casă-bijuterie din București, cu tavane pictate de Luchian, restaurată cu mare artă. Cândva, la subsol avea un bar clandestin frecventat de Nicu Ceaușescu

Seria o gasiti aici:
https://b365.ro/nice-to-meet-you/make-bucharest-great-again/
https://b365.ro/nice-to-meet-you/make-bucharest-great-again/page/2/

Citat
“Make Bucharest Great Again”, un proiect B365.ro. Citește poveștile caselor boierești din București care au făcut gloria Micului Paris și află secretele puținelor clădiri restaurate. Cu mărturii și interviuri de la cei mai renumiți arhitecți, restauratori, meșteri, ingineri, designeri. Descoperă operele arhitecților care au dat orașului strălucire europeană în perioada interbelică, monumente istorice care pot fi oricând destinații turistice. Intră în lumea impresionantă a patrimoniului bucureștean, fără de care orașul nu ar avea identitate. Descoperă trecutul, dar și clădirile prezentului care se construiesc spectaculos, dar respectuos și dau prestigiu unei capitale moderne. “Make Bucharest Great Again”, un proiect B365.ro si NEPI Rockcastle. Această serie este un cadou pentru tinerii din București, care se bucură deja de noua arhitectură a orașului și de stilul de viață adaptat la noile trenduri și tehnologii contemporane din Promenada Mall și din Mega Mall, pentru a descoperi istoria spectaculoasă și valoroasă a Bucureștiului.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: gabineg, Costique

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #1777 : 25.Oct.2021, 11:50:43 a.m. »
Parca aș vrea sa se bucure vizitatorul si de exteriorul Bucureștiului, nu numai de interioare. Altfel am așa o senzație de "Secretul lui Bachus"... In August am ajuns după mai bine de 20 de ani (adică prima data in secolul acesta) in centrul Bucureștiului. Nu m-a impresionat prea mult. De fapt cam deloc. Adică... m-a lăsat rece...

PS: Hoinărind am dat peste celebrul "monument de arta" numita in popor "Cartof in teapa", din fata ministerului de externe, cel pe care Năstase a dat 2 milioane de euro - gurile rele zic ca 1 milion a fost para-ndărătul. Uite așa se fura banii...

Offline enicky

« Răspuns #1778 : 25.Oct.2021, 12:27:36 p.m. »
    N-as fi vrut sa intervin, chiar daca intamplarea face sa cunosc imobilul "Casa bijuterie" din Italiana 21 si l-am vazut in fiecare zi a restaurarii si intr-adevar la final a iesit o bijuterie, dar daca interiorul este cel mai "solicitant", in schimb nici exteriorul nu ramane neglijat, pentru ca ...n-ai cum! Adica comparatia cu filmul respectiv nu prea isi are rostul, daca in film avea un sens, in cotidian n-ai cum !
     Cat despre vizita dupa 20 de ani, cine traieste aici stie ca Bucurestiul este un santier permanent, as zice ca poate nu-ti mai amintesti cum era, ca de schimbat chiar se schimba. Ar fi putut sa te deranjeze unele arfitecturi moderne aparute inoportun in zone cu stil vechi.
De pilda erau strazi laterale, care acum 10 erau necirculate, acum sunt si asfaltate si cu semafoare.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #1779 : 25.Oct.2021, 02:27:46 p.m. »
Nu ma refeream la o casa anume, ci la București (si nu numai) in general. Metaforic vorbind referința este la faptul ca interioarele sunt mai bune ca exterioarele, ca in casa renovam si casa scării este jalnica...ca sa nu mai vorbim de lift. Dar eu sunt subiectiv.