Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229199 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #1750 : 27.Sep.2021, 11:54:24 p.m. »
Din pacate acest documentar exceptional va constitui doar material didactic (mostenirea) pentru cei care s-au nascut pe alte meleaguri si care nu-si vor cunoaste niciodata cu adevarat tara parintilor si a bunicilor.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1751 : 28.Sep.2021, 12:58:56 p.m. »
Pun si eu un material didactic privind analiza situatiei actuale din piata de energie si posibile cai de solutionare a problemelor intalnite.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: toma, Costique, Fujitsu

Offline hugbear

« Răspuns #1752 : 28.Sep.2021, 09:49:02 p.m. »

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: toma

Offline enicky

« Răspuns #1753 : 29.Sep.2021, 12:06:19 a.m. »
..... analiza situatiei actuale din piata de energie si posibile cai de solutionare a problemelor intalnite.
  Constatarea este o problema, totusi mica, dar marea problema este ca nimeni in Romania, nici macar ANRE, cel putin pina acum, nu a oferit public explicatii obiective, bazate pe analize tehnico-economice specifice industriei si date reale ale asa-zisei “piete” a energiei din tara noastra si mai ales, sa ofere niste perspective pe termen scurt si mediu.

Of, ce-mi plac oamenii astia, profesionisti de altfel, care spera sa gaseasca, intorcand situatia pe toate fetele, un motiv, o cauza obiectiva care a determinat cresterea unui pret, in conditiile in care chiar nu s-a intamplat nimic, nici fizic, nici natural, nici economic, nici social, nici politic, adica chiar NIMIC(adica nici pandemia nu poate stopa productia de energie electrica!), fara sa-si dea seama ca, inca de la inceput au apucat pe un drum gresit, pentru ca raspunsul ar putea fi in zona subiectiva....
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1754 : 29.Sep.2021, 02:22:09 p.m. »
Mie îmi este cumva clara chestiunea, cel puțin logica îmi arata ca Rusia a introdus boicotul pe care l-a pregătit atâția ani (ca doar verzii nemți nu degeaba au închis centralele atomice) si tot ce vedeți este pedeapsa pentru scandalul Nord Stream 2 si modul in care va deveni acceptat obligatoriu, așa cum deja Occidentul se pregătește. Asta e unul din motivele pentru care SUA nu mai are încredere in UE si pentru care Franța a pierdut contractul cu Australia  (Polonia nu este singura in critica la adresa Germaniei iar Rusia își protejează aliatul). In plus este o modalitate subtila de a degrada încetul cu încetul nivelul de trai in vest, v-am scris de mai multe ori ca scopul este egalizarea in jos a nivelului de trai in UE din prea multe motive foarte evidente, gândiți-va la zecile de milioane de migranți est-europeni, cei ca mine. O sa credeți ca aberez dar in România asta va fi o pârghie de forțare a agenților economici  sa muncească mai din greu, sa plătească mai bine, sa reducă decalajele tehnologice si de salarizare fata de vest. Daca o firma românească nu poate, va da faliment. Atunci ori apare alta, ori vine una străină, dar golul se va umple. Doar ca ala nou din start o sa plătească mai bine. Si tot așa, de 30 de ani vad lucrul asta...Plus ca asta ajuta la reducerea naționalismului industrial. Urmata de reducerea naționalismului intelectual si propagandistic. Care este un musai conform gândirii strategice a..., cea care definește politica ascunsa din Europa si nu numai...
Guvernului nu-i pasa ce entitate plătește salariul si impozitul. Vrea doar sa se plătescă.

Separat, tehnologia nu sta pe loc. Eram in vârf. Acum...s-a dus. Alții merg înainte. Vedeți atașamentul, nepotul meu a făcut captura pe laptopul sau. Săptămâna asta citeam ca noua ne trebuie 3-4 minute pentru un film de 4 Gb. In Göteborg e cam  la mijloc, acceptabil.
« Ultima Modificare: 29.Sep.2021, 02:47:29 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1755 : 01.Oct.2021, 11:50:09 a.m. »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1756 : 01.Oct.2021, 02:34:37 p.m. »
Nu știu, sunt roboti sau...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #1757 : 02.Oct.2021, 08:35:10 p.m. »

The following users thanked this post: sfichiu, ntire2000, enicky

Offline enicky

« Răspuns #1758 : 03.Oct.2021, 02:11:15 p.m. »
  Si comparativ cu asta :
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

« Răspuns #1759 : 04.Oct.2021, 10:12:37 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky