Poate, dar mie mi se pare ca manipularea si controlul media de către guvern a ajuns la un nivel absolut intolerabil, oricine are ceva de zis in opoziție este linșat mediatic. Cineva trebuie sa facă ceva, nu? Teoretic trebuie sa putem si noi sa nu fim de acord cu majoritatea imbecila, nu? Stângiștii sunt așa de exaltați ca au preluat frâiele ca nu vad ca si-au distrus baza societății si ca vor dispare efectiv. Dar nu o sa pot spune asta niciodată pe post nu? Dar pe Greta au luat-o de pe strada si au dus-o la ONU, sa "dea lecții" lumii, nu ?...
Ca sa revenim la oile noastre, eu am o părere foarte prosta despre birocrația corporatista europeana care face totul ca sa ne tina in lanț. O sa dau numai un exemplu: spre deosebire de restul lumii, in numele "siguranței" nu poți sa faci transformarea unei mașini din clasic in electrica acasă, trebuie neapărat sa o facă o firma care sa aibă si aprobare de la producătorul original sa modifice mașina. Nu pe tip de mașină, ci pe VIN, adică pentru fiecare mașină individuala se cere aprobare. Care e scopul? Numai cine trebuie va putea face vreo ceva...